A felső videó a hszed után másnapig volt kint, addig is terveztem, csak sosem bírsz magaddal! Jóval gyorsabb a tököm, biztos, hogy nem az az egy videó miatt lett gyorsabb vagy lassabb az oldal. :) 1-2 napra rá olvastam valamelyik fórumban, hogy valamit frissítettek a fórummotoron.
Nagy gratula a 3. utódnak, egy focicsapatig meg se állj! :)
Zenék: miért kell mindent Mflexhez hasonlítani? Mflex egy stílus maga, és nem synthwave, nem is nagyon lehet és nem is nagyon van értelme hasonlítani hozzá bármit, hisz nincs hozzá hasonlatos , egyelőre.
Neon Droid és a többi ~háromezer másik "hasonlót" is önmagában vagy a stíluson belül kell értelmezni, és ebben az értelemben teljesen rendben van akár a korábbi Blasta, akár ND mindene, ő is nagyon jól ötvözte több stílus jellegzetességeit, de a két vonulatnak (pl. Mflex és Neon az égvilágon sehol sincs közös szála zeneileg), szerintem. Mflexet ebbe a rettentően széles spektrumú műfajba belevenni szerintem értelmetlen, legfőképp azért, mert ő egy teljesen egyedi kevert stílust alkotott, de ettől még mondjuk a synthwave és társai kategóriában is rengeteg pazar vagy csak épp remek előadó, dal és hangzásvilág is van. Nálam is torony Mflex, de megfér mellette sok más mindenki is.