Amaximus!
Örülök, hogy mindig van egy frappáns válaszod mindenre.
Most, hogy nincs ott, máris jóval gyorsabb, de felőlem kirakhatod, úgyis egyre ritkábban járok erre meg másfele is.
A harmadik kislányunk is megérkezett nyolc napja már és ő fontosabb bárminél. Tehát nőuralom van most minden szinten.
Nálam az MFLEX SOUNDS a hivatalos, a múltkor el is csesztem, hogy a "drive to magicland" miatt nem oda írtam.
Blasta:
A múltkor írtam, hogy az a zenéd betalált, ez is elég jó, bár pl egy Killstar, vagy éppen az előbb említett Mflex sounds-tól a Pioneer S. remix-nek szerintem a közelébe sem érhet. Nekem és Reynaud-nak, meg egy rakás már embernek is az a az a top egyszerűen csúcs az a remix synthwave-ben.
Jól indul zenéd, a 2:30-as kiállás, leülés is jó, bár itt már egyáltalán nincs összhangban a képi világ a zenével, nem illik oda az autó pörgés, driftelés.
Aztán megint kezdődik elölről minden. mintha nem lenne kész, vagy elfogyott az ötlet. (de ez csak magánvélemény) Egyszer jó, de repeat biztosan nem lesz. Ettől függetlenül gratulálok!
Ez elég friss és ez is jól indul, de aztán GARTH zenéje szintén totális unalmoba fullad. Emiatt kár volt hosszabb szünetet hagynia.