42868
-
Tonschatz -
Ez viszont top!
Heaven42 -
Omniplexxx - Awakening (Free DL) -
Luv' - Trojan Horse (Matt Pop mix '2015)
Nagyon elrontotta!
-
Siberian Heat - Irresistible
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Mflex Sounds - Love Message EP
további infók -
Phalanx - Lost In Your Eyes (extended version)
Phalanx - Lost In Your Eyes (another version)
Phalanx - Lost In Your Eyes (Flashback Records) -
Sisma - Give Me A Dance
Sisma - Scared At Night
Sisma - Give Me A Dance ( Flashback Records )
Sisma - Scared At Night ( Flashback Records ) -
I Love ZYX Italo Disco Collection 19
Released: 2015.06.12 -
My Faust - Death Race (Waveshaper Remix)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ItaLove Live on stage Sthlm Italo Party '2015.05.16
ItaLove on FB
ItaLove (Official Homepage)
ItaLove , 80s italodisco sztárokkal azonos szinten van!
Ken Laszlo -
holnaptól elérhető, és ha jól látom, ezen van egy új szám is!!
Mflex - Love Message NEW EP!
-
ItaLove - We Don't Care
ItaLove -
Linda Jo Rizzo -
Occams Laser - Take Your Time (Volt Age Rework)
Volt Age on BandCamp
Volt Age on SoundCloud
-
night72 #22404 Hatalmas ZENE! -
elég hirtelen és csendben kijött nemrég ez az kellemes dal
MFLEX - The Secret of the Forest
-
tehát most akkor épp hisztizel? rendben, hisztizz csak, inkább most jöjjön ki,mint később. remélem múlandó,mert mostanában többször is megesik veled. tényleg nem muszáj beszélgetnünk, ettől még nagyon jól tudom mit beszéltünk meg, az 1-1 meg is volt tőled bőven,a többit meg már leírtam,mást nem akarok ehhez hozzátenni. -
Nem is kellett volna válaszolnod,ezt a hsz-ed is törölheted volna,ugyanis nem érdekel!
Megbeszéltük néhány hete hogy néha ide dobok egy-egy 80s disco zenét,értetlen vagy!
Egyébként az elmúlt közel 5 hónapban a hátamon cipeltem ezt a topicot,na nem azért mert neked vagy bárki másnak akartam volna ezzel megfelelni,volt egy bizonyos okom rá,ami szigorúan az én dolgom!
Nem várok köszönömöt sem vállveregetést,csak annyit hogy lehetőség szerint ne kommunikálj velem,bocs de idegesít az a sok marhaság amit leírsz!
Sorry Max! -
Egyetlen eddigi zenéje sem tetszett,ez viszont OK!
Mode One - I Wanna Feel You
-
Elkezdtem egy választ,ami a végén hosszúra sikeredett, töröltem.
Hidd el,nem egy szaros sc linkről beszélek, sokadszorra jelzem a hasonlókat, persze túl vagyunk ezen is, de annyi minden más jót hozol, ami szép és jó is, csak annyit kell tenned, hogy a 80-ast vagy 80-as remixet a 80-as fórumba rakod, ez gondolom nem olyan bonyolult neked sem! Ha igen,akkor majd lehet, véletlen törlődik vagy el kell viselned csendben és némán 'hiszti nélkül' az esetleg általam hozott akármilyen zenei kiruccanásokat,ami azért eddig is nehezen ment.
(én meg közben nagy erőkkel vissza is fogtam magam) 
A Funkenstein kiadvány egy igényes anyag, bár az is az eredetit követi, de ez a remix ahhoz képest egy harmatgyenge garázs verzió.
Túltárgyaltuk.
Amit meg keresel,ahhoz nagyon kevés ez az infó. Ha esetleg eldúdolnád
, az sokat segíthetne.Vagy dalszöveg részlet?! Érdekel engem is, hátha egy valóban jó ritkaság vagy érdekesség.
-
ItaloFest
Vince Lancini -
Egy sc-s link miatt hisztizel,miért is,talán magad sem tudod,nemde?
Megbeszéltük én néha érintem a 80s évek italo-euro disco zenéit,ami egy new-italo topicban teljesen természetes,ezzel nem fogom szétlőni a topic elsődleges zenei témáját.
Lehet Eugene dalának ez a kellemesre sikerült remix verziója téged nem érdekel,viszont én érdemesnek találtam arra hogy említést tegyek róla!
Mint ahogy néhány napja erről a hivatalos kiadványról is : Italo
Ezek minőségét ne keverd a YT-on szaporodó brutál gyenge,amatőr,gagyi,kontárok által készített remix címkével felpakolt videókkal!
Azok a tökömet sem érdeklik.
Hiszti helyett inkább segíts nekem megtalálni egy 1986-87 körüli synth-pop (italo-euro disco style) zenét,a refrén alapján "SOMEWHERE" cím volna logikus!
Hatalmas zene,évek óta keresem,és biztosan nem egy ultra ritkaság,mert anno ,magyar rádióban is játszották (Komjáthy) !
T.Ark zenéihez elég hasonló dal!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.05.16. 15:02:03 -
Aldo Lesina - Castles & Dungeons
1.
Aldo Lesina - Illusion 07:33
2.
Aldo Lesina - Goodbye (Extended Romance Mix) 07:20
3.
Aldo Lesina - Look me in the eyes (Plain Mix) 06:48
4.
Aldo Lesina - Another Time 07:10
5.
Aldo Lesina - Romance (Disco Mix) 05:56
6.
Aldo Lesina - Time 06:58
7.
Aldo Lesina - Fly in the sky with me (Romance Mix) 06:50
8.
Aldo Lesina - Pain 07:31
9.
Aldo Lesina - Together (Disco Mix) 06:57
10.
Aldo Lesina - Tell Me Why 07:01
11.
Aldo Lesina - Leave My Mind (Extended Mix) 07:43
12.
Aldo Lesina - Castles & Dungeons 05:06
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.05.16. 07:50:39 -
bocs az elírásokért,remélem azért értelmezhető. -
a zene-mflex-viszonyítási alapok témához most ugyanazt írtad le mint , amit eddig már tudtunk, és átbeszéltük, van Mflex, sok szempontból a csúcs és teljesen egyedi, zeneileg brilliáns megoldásokkal, és van a többi....nyiván ez sokunk vagy néhányunk véleménye, de zeneileg azért nem szabad ennyire szűk körben látni, hisz van,aki tud fiút is csinálni, van aki meg csak lányokat! .....érted az aforizmát?! 

Birizdo-ról én direkt nem írtam semmit, pont arra leszek majd kíváncsi, hogy mi lesz vagy lesz-e kihatása erre annak, hogy nem csak k. lckval (lesz@m), hanem egy tucat másik emberrel is csúnyán összement,már amit én megkaptam kivonatban a korábbi akcióról.az okait mondjuk nem tudom.
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.05.16. 07:28:27 -
igen, 99,9%-ban minden,amit én írok,és nem egzakt tudományi ág, az szerintem van, miért a te írásaid nem szerinted vannak?!
ostantól mindenki írja oda minden hsz-ébe, hogy szerinte?! Szerinted?!
aki ismeri az eredetit,márpedig az italo rajongók biztosan, az ebben sok érdekességet nem hall. ha neked ez tetszik, senki sem akarja megakadályozni, hogy egymilliószor is meghallgasd, az óitaloval pedig igen, pont arra céloztam, hogy ez egy 30 éves remek zene minimal verziója, nem pedig ÚJ ITALO, ezt vagy nem akarod felfogni vagy tényleg NEM és azért raksz be ilyeneket. én is sok hasonlóban futottam, de direkt nem raktam ide, mert nem ez a profilunk.
az ilyen remixeket ontják évek óta, de ettől még 100-ból 1-2 ,ami újszerű feldolgozás, a többi inkább csak az eredetin csücsülő lötyi-pötyi. SZERINTEM!
teljesen egyetértek, hogy kevés a valóban kiemelkedő új zene, főleg eddig és ebben az évben, de ha most elkedjük ezeket a 80asokat is bedobálni,aár össze is olvadhatnánk más fórummal. -
De mégis bent van.
Csak is az asszony lehetett valamikor, mert én nem jelölök senkit.
22386
Szerintem jó lenne az a zene, ha nem ismétlődne az pár dolog 367486-szor benne, mert a hangok egész jók, de így totális unalomba fullad. -
És addig, amíg ennyire kis hülyegyerekként viselkedik, addig ő egy örök amatőr marad a profik mellett és még lejjebb rontja egy zenéjének az elismerését. Ezen túl kell lépni, mint pár kib@szott seggfejen, akivel veszekedett nem olyan rég, mert addig róla is ez a véleményem.
Nincs a baráti körünkben, de nyilvános ezért tudtam olvasni, de azért lementettem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.05.16. 06:32:14 -
Szia Amaximus!
Sorban válaszolok gyorsba!
Kideríteni úgy lehet, ha kiteszel fentre egy videót, akkor majd érzékelni fogom, hogy amiatt van, vagy eleve kicseszett szar az egész fórum meg a motorja. Most érezhetően gyorsabb.
Köszönöm, de azt hiszem ennyi nő bőven elég és én már fiút akartam, hogy egyensúlyba legyünk valamennyire, de úgy látszik arra nem vagyok képes.
Mindesetre a kis Krisztike is egy tünemény!
Milyen mindent töki?
Azért lett hozzá most példának okáért, mert éppen róla volt szó? Ezt írtam is.
Az biztos, hogy a csávesz kicseszettül egyedi, de attól még ugyanolyan zenész, mint bárki más, de egyelőre én hozzá hasonlítom a többi előadót, mert ő tud olyat, ami miatt többször rányomok arra a qrva play-re tisztelet a kivételnek, amiből mostanában nagyon kevés van, hogy újra meg újra hallgassak valamit, valakitől. Egyébiránt az új Birizdo dalt is hozzá hasonlítanám, mert nem olyan rég dobta a pofánkba az "In my arms" megaitalo-t. A kettő közti különbség nem is mérhető. Mflex olyan magasan tojik már mindenki fejére, főleg italo diszkóban, hogy említésre se méltó. Az új Birizdo dal a maga kategóriájában fasza, de kb ennyi is. Az ének tetszik, a hangok kimondottan fosra, sőt mulatósra sikerültek, ez kicseszett sokat rontott az összképen. Átlagos, egyszer elég is volt. Szerintem, több sebből is vérzik, de majd a hallgatók eldöntik.
-
Mire vagy kiváncsi?
Miután az úriember elküldte a francba a topicod korábbi házigazdáját, Kaposi 1 nyílván ezúttal nem érzékenyül el egy kommentben az új Birizdo I Am daltól!
Sőt a haveri kör szokásos nyalógató, Kaposit követő kommentjei is valószínű hiányozni fognak a videó alatt! :)))
Birizdo Lajos meg gondolom leszarja ezt a helyzetet,megvan neki már a stabil rajongótábora,akik nem csak beszélnek a zenéiről de vásárolják is a lemezét! -
Elfelejtetted leírni azt hogy ..... szerinted!
"óitalo" ezt úgy írod mintha az valami elb@sszott már nem kívánatos ,ótvar zenék világa lenne!
Nagyon nem így van,évente talán kiadnak egy tucat értékelhető zenét new-italo disco címkével!
Szaladj vissza gondolatban a 80s évekig .... talán sejted mire gondolok!
-
kíváncsi vagyok, hogy a korábbi balhék után ez milyen visszhangot kap majd? 
BIRIZDO I AM - Don't Go
-
hát ez harmatgyenge és ötlettelen próbálkozás, ráadásul óitalo. -
Phalanx - Lost In Your Eyes (TMP 004) - (Flashback Records) .....hamarosan!
Phalanx -
Danger Mode - Activation (Free DL) -
Occams Laser - The Road To Fury (Free DL) -
Raf Coney - Man In The Silver Mask -
Eugene - Livin' In Your Love [ Tim Martell edit ] - ( Free DL 320 kbps) -
A felső videó a hszed után másnapig volt kint, addig is terveztem, csak sosem bírsz magaddal!
Jóval gyorsabb a tököm, biztos, hogy nem az az egy videó miatt lett gyorsabb vagy lassabb az oldal. :) 1-2 napra rá olvastam valamelyik fórumban, hogy valamit frissítettek a fórummotoron.
Nagy gratula a 3. utódnak, egy focicsapatig meg se állj! :)
Zenék: miért kell mindent Mflexhez hasonlítani? Mflex egy stílus maga, és nem synthwave, nem is nagyon lehet és nem is nagyon van értelme hasonlítani hozzá bármit, hisz nincs hozzá hasonlatos
, egyelőre.
Neon Droid és a többi ~háromezer másik "hasonlót" is önmagában vagy a stíluson belül kell értelmezni, és ebben az értelemben teljesen rendben van akár a korábbi Blasta, akár ND mindene, ő is nagyon jól ötvözte több stílus jellegzetességeit, de a két vonulatnak (pl. Mflex és Neon az égvilágon sehol sincs közös szála zeneileg), szerintem. Mflexet ebbe a rettentően széles spektrumú műfajba belevenni szerintem értelmetlen, legfőképp azért, mert ő egy teljesen egyedi kevert stílust alkotott, de ettől még mondjuk a synthwave és társai kategóriában is rengeteg pazar vagy csak épp remek előadó, dal és hangzásvilág is van. Nálam is torony Mflex, de megfér mellette sok más mindenki is.