NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• rain70 #22390
    Szia Amaximus!

Sorban válaszolok gyorsba!

Kideríteni úgy lehet, ha kiteszel fentre egy videót, akkor majd érzékelni fogom, hogy amiatt van, vagy eleve kicseszett szar az egész fórum meg a motorja. Most érezhetően gyorsabb.
    Köszönöm, de azt hiszem ennyi nő bőven elég és én már fiút akartam, hogy egyensúlyba legyünk valamennyire, de úgy látszik arra nem vagyok képes. Mindesetre a kis Krisztike is egy tünemény!

Milyen mindent töki?

Azért lett hozzá most példának okáért, mert éppen róla volt szó? Ezt írtam is. Az biztos, hogy a csávesz kicseszettül egyedi, de attól még ugyanolyan zenész, mint bárki más, de egyelőre én hozzá hasonlítom a többi előadót, mert ő tud olyat, ami miatt többször rányomok arra a qrva play-re tisztelet a kivételnek, amiből mostanában nagyon kevés van, hogy újra meg újra hallgassak valamit, valakitől. Egyébiránt az új Birizdo dalt is hozzá hasonlítanám, mert nem olyan rég dobta a pofánkba az "In my arms" megaitalo-t. A kettő közti különbség nem is mérhető. Mflex olyan magasan tojik már mindenki fejére, főleg italo diszkóban, hogy említésre se méltó. Az új Birizdo dal a maga kategóriájában fasza, de kb ennyi is. Az ének tetszik, a hangok kimondottan fosra, sőt mulatósra sikerültek, ez kicseszett sokat rontott az összképen. Átlagos, egyszer elég is volt. Szerintem, több sebből is vérzik, de majd a hallgatók eldöntik.