42869
-
mexikóban már már futószalagon italo disco-sítják a legkülönbozőbb populáris zenéket, végülis egész jól.
Dido - End of night (italo disco edit)
és az eredeti,ami szintén nem rossz, aki megszámolja, hányszor hangzik el benne a "the end of night" az kap egy pöttyös labdát is!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
A lengyel háttérrel, több néven is futtatott space projektek közül az X-Plosion név alatt egy ideje elég sok felvétel került már ki,
a legutolsó jobb darabok közül szemezgettem:
Koto hangmintákkal egy igen kellemes spacesynth
DOWNLOAD
X-Plosion - Atlantyda
és Bobby O. egyik korai zenéjének kifejezetten jól sikerült space (no vocal) verziója
X-Plosion - Who Is Your Boyfriend
-
erről beszéltem én is, ha csak nézelődsz, nézelődj, senki nem kérte, hogy ne tedd, de felesleges beleszólnod egy oylan témába,ami nem is veled kapcsolatos. ha meg csak engem látsz-hallsz,ahogy írod, akkor ezek szerint kíváncsi vagy rám!?
mert ha nem,akkor tudod, hogy nézelődhetsz máshol is. nem kell ezt túlvariálni szerintem.
-
beva02 #22747 Igen nem tettem ide semmit tény csak figyelem mit is érdemes megvenni mert több szem többet lát csak azért vagyok itt . de sajna csak téged hallak látlak itt .Oda megyek ahová én akarok én sem szabom meg neked merre nézelődj ha még házigizda is vagy -
Waveshaper - Crystal Protocol (synthwave)
-
D.Notive - Red Light Syndrome (synthwave)
-
synthwave pack DOWNLOAD
Tokyo Rose - Felony
Tokyo Rose - Need For Speed
Stereospread - The Fire (Tokyo Rose Remix)
-
TURBO jó kis synthwave
DOWNLOAD - Gheist - Turbo Thunder
-
a svédek mindig meg tudnak lepni valamivel,most épp egy synthwave projektben futtatott zenével,amiben tökéletesen keveredik a 80as italo disco és synthpop jellegzetességei.
DOWNLOAD Damokles - Star Gazer -
Örülök, hogy régi nagy dirrel-durral elhúzó tagok azért nap,mint nap pontosan nyomon követik az itteni információkat és eseményeket. Jó érzés tudni, hogy azért FIGYELNEK!
ámbár azért megjegyzem, Reynaud szerint ő viszi a fórumot, és mi lenne, ha nem tenné, te pedig az ő munkásságának, de itt más hszelő érdemleges hszének az egy ezrelékét sem tetted le az asztalra ebben az évben, tehát jó lenne, ha a net túlfelén lévő kis homokozótokban lapátolnál továbbra is.
Eddig is akkor szóltam,amikor elment a témavonal, és beva02 neked is elmondom szívesen,meg az összes gyengébbek kedvéért, hogy ez a fórum továbbra sem a 80-as évek zenéiről, és nem a 80-as évek zenéit tartalmazó albumfotókról szól.
Amennyiben mégis ilyen igény merül fel és legalább 20 ember azt akarja, hogy legyen,akkor semmi gond, nekem is van kb. 2-2500 fotóm, CD-ém ebből a korszakból, boldogan fogom felrakosgatni egyesével, hogy mindenki lássa! Sőt, igazából fotóalbummá is varázsolhatom az egész fórumot, nekem az is öröm,csak épp nem ez a fórum célja.És jaj de sok youtube videó is van ebből a korszakból,majd azok is lesznek ezrével. -
beva02 #22739 Szerintem neked akkor kellene szólnod ha nagyon muszáj valami olyan történik amiért helyre kell tenni a tagokat. Ez olyan villongás tőled -
Synthwave DOWNLOAD
Guy Tallo - Van Hammer -
kicsit le lett porolva, de jó lett
DOWNLOAD
Happen DJ - Don't Waste Your Time (Italo Brutalo Rework)
-
El vagy tévedve, de nagyon! Az a bajod, mint itt néhány emberkének is korábban, hogy azt hiszik, sőt meg vannak róla győződve, hogy nélkülük megáll az élet és összeomlik a fórum! És az általuk hozott infókat soha senki más nem látja vagy találhatja meg a neten. Ami itt folyik,az önkéntes és önszórakoztató módon folyik, mindenki annyit rak bele,amennyihez kedve van. Tehát engem marhára nem zavar, ha épp senki sem rak ide semmit, ebben biztos lehetsz!
-mi lenne, ha nem lennél jelen?
SEMMI!
-mi lenne nélkülem?
SZINTÉN SEMMI!
Én nem azért vagyok, hogy teleírjam a fórumot mindennel, hanem azért, hogy a jelenlétemmel segítsem a fórum témáját mederben tartani, és a nem odavalókat vagy odavaló tartalmat kiszűrjem.
De van egy tuti jó hírem is
, ami után kiskirály lehetsz
, pár nap és kiderül, még most van elbírálási szakaszban.
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.07.11. 06:12:43 -
Mi lenne ha már én sem volnék jelen a topicban?
Talán saját magadba is belekötnél,simán képesnek tartalak rá!
A továbbiakban beszélgess önmagaddal, feltehetnéd azt a kérdést miért maradsz ebben a topicban egyedül,ha nem találod a választ esetleg egyszer majd segítek!
-
mára ezzel a pazar, remek felvétellel, egy mostani remix versenyre készült számtalan verzió egyikével búcsúzom
DOWNLOAD!! We Are Leo - Diamonds in the Dark (Split Mirrors Remix)
-
én csak általánosságban írtam, de ha magadra ismertél,az talán nem lehet az én hibám vagy a véletlen műve és a fonetikus írásmódon sem változtat, te nagy nyelvész!
bár ez utóbbiból is inkább csak a nyelved van meg!
most nagy fogást találtál,ugye?
dobj inkább egy linket valami értelmes zenével,az néha még neked is jól szokott sikerülni,és addig sem kell megerőltetni magad, hogy felesleges dolgokat közölj itt. gondolom meg van a ILDD sorozat is, meg a több tucat hasonló is eredetiben, de köszönjük,nem szükséges, hogy felrakd egyesével a cd-borító-tok fotókombinációkat is! elhisszük!
-
Akkor én most hülye vagyok , ráadásul 'j' betűvel,ohhh szegény én!
Folytasd úgy élvezem...... -
nem vagyok feszült, csak nem bírom a jéket! 
A törlés miatt ne izgulj, ha megfelel annak,amit kértem, hogy máshol oszd,akkor majd lazábban nyomom meg,mint egyéb esetben, és amire rajtad kívül mostanában senki más nem pályázott, de te provokálod! -
kár,hogy csak instrumentál
Jesper Samuelson - Night Heat
és már régi, de úgy látom, itt nem volt -
Feszült vagy,lazíts!
Vigyázz a törléssel ,ígértem valamit!
-
oksa,akkor keménykedjél kemény csávó!
én meg csak tájékoztatlak, ha ideraksz mégegy oldtimer lemezedről egy öncélú fotót, akkor simán kitörlöm. igen,ezt most a figyelmeztetés, hogy ne mond, nem is tudtál róla! a fórum nem a 80-as italo lemezek fotóalbuma, aki ilyet keres, százféle céloldalt talál rá,
akár itt az SG-én belül is szeretettel várják, sőt könyörögnek a fotóidért,
vagy akár olyat is találsz emellett,ahová kiposztolgathatod az összes hasonló fotódat! szerinted mennyire lenne értelmes, ha pl. akár én,avagy sokan elkezdenénék telerakni ilyen albumfotókkal az egész oldalt? úgy gondolod, csak te vagy olyan menő, hogy van neked??? a hasznossága és értelme is minimum megkérdőjelezhető, neked meg csak a mellényedet bővíti ez az önkényszeres megosztogatósdi! főleg úgy, hogy már eladtad,amit akartál,akkor a többi már nem kell ide!
amíg a fórum címével egyező zenéket és konkrét infókat hozol,az a témába vágó, a többit beszélgesd meg más helyen, legfőképp a saját gyűjteményed fotóit! ha mindenképpen szenvedsz a kényszertől és hajlamtól, hogy egyesével ide rakd, akkor majd segítek rendezgetni közte!
Alá szolgája szakmesterbácsi!
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.07.10. 19:56:54 -
Köszönöm a segítőszándékod de már nem aktuális,amit elakartam adni az már elkelt!
Az elmúlt napokban fotóimon mutatott CD lemezek nem eladók!
Már megint túlzásba estél,miért zavar ennyire egy-egy fotó?
A topic az sg.hu tulajdona,nekem te ne akard meg mondani mit posztoljak,pláne hogy hónapok óta én hozom az aktualitásokat,te meg csak kötekedsz és lököd a hülyeséget.
Na akadj már le rólam! Köszi.
-
Modern Talking - You're My Heart, You're My Soul sikertörténetéről vadonatúj infókkal lettem gazdagabb!
,köszi!
-
ne dobjuk fel a teljes gyűjteményed inkább egy weboldalra fotókkal, és lényegtelen discogs linkekkel együtt, minthogy az oldal felét ezzel töltögessük ki?
örülnék, ha nem lemez fotókat kéne nézegetni és megtudni, hogy neked ez is,meg az is megvan, illetve eladó!
nem lehetne inkább összeírni egy listába, hogy mi eladó, mennyiért, és együtt kezelni az egész cuccot?marhára tudnék neki örülni,ha nem kéne még 120 hsz-t ezzel kitölteni!
NAGYON SZÍVESEN KIRAKOM AZ OLDAL FELSŐ RÉSZÉRE AZ EGÉSZ GYŰJTEMÉNYED ÉS KLIKKELJEN RÁ, AKIT ÉRDEKEL! -
hát igen, lehet, hogy ötletesebb, 90-es évek közeli és azutáni fülel hallgatva dance-sebb, csak cirka 30 évet késtek vele! 
és ez bizony nem mindegy!de biztos az sem véletlen, hogy pont ezt vették elő egy újabb 178. remake-re, és nem a Pa-Dö-Dö egyik dalát.
a klipp pedig a halálfejes és ökör robot csajos figurákkal idétlen!
az a nyálas förmedvény (84 levégén) 85-ben az egyik legnagyobb és legnépszerűbb európai diszkó sikerek egyike volt, németben abszolút No.1 (6 héten át), és további 25 héten át a top-on volt, több európai országban is top6, top10-en belül volt további hetekig.
ja és egy apróság, több,mint 8millió eladott példánnyal büszkélkedett az albummal együtt minden idők (szerinted) egyik legnagyobb förmedvénye,amit persze rongyosra is játszott minimum minden populáris zenét játszó európai rádióadó és az, ahol akár csak 1 italodiszkó számot is lejátszottak valaha. ez biztos, csak a véletlen műve lehetett,szerencsére nem rajtad múlt!
még a 98-as remake-je is több országban a top6-on belül volt, csak mert akkora förmedvény volt.
bár kétségtelen, hogy az idő elcsépelte ezt a zenét, és sokaknak visszatetszést okoz bármi miatt, de mindenképpen egy igen jelentős zenetörténelmi mérföldkő volt az eurodiszkó történetében. hangulatában pedig a mai napig hozza azt, amiért anno siker tudott lenni és amiért örökre emlékezni fog rá, az is,aki nem akar!
-
The Flirts - The Best Of The Flirts - ( Released: 1991 )
Lemezgyűjteményem egyik leghallgatottabb darabja. -
Antilles - Longing For The Spring
Antilles - Longing For The Spring (Extended version) - (BandCamp)
Antilles (discogs)
Antilles Official -
Photosynthesi & STARFORCE - Ultrablue
-
Infinity Night - Synth Summer 2015 -
Mythical Vigilante - Dreamland Skate Center (Single) - [ name your price ] -
Lian Ross feat. Big Daddi - You're My Heart, You're My Soul
Nem new-italo ,de annál a nyáltengernél amit a Modern Talking anno bemutatott ez ötletesebb! -
-
Robert Parker - SHOOTER (Free DL , WAV Quality) -
Klasszikus a gyűjteményemből!
Digital Emotion – Don't Stop / Get Up, Action - (CD, Maxi-Single,Released: 1995) -
-
Mirko Hirsch - Take Me
Mirko Hirsch Official website
Mirko Hirsch on myspace
Mirko Hirsch on discogs
Mirko Hirsch - Obsession
Mirko Hirsch (FB)
Interview with Mirko Hirsch
Mirko Hirsch
Tudomásom szerint "Take Me" csak mp3 minőségben érhető el (04.32 min) ,Mirko a második soralbumára ígérte az extended verziót ,elég régen,a várt új stúdió albumának megjelenési dátumáról még mindig semmi konkrét infó! -
Gaz Nevada - I.C. Love Affair (Exclusive 2015 Edition)
I.C. Love Affair Exclusive 2015 Edition - (Format // 12") - Italian Records
Italian Records on Beatport -
Kirlian Camera - Edges (21st Century Versions)
Kirlian Camera - Edges (21St Century Versions) - (Format // 12") - Italian Records -
Birizdo I Am - Maybe Baby
Birizdo I Am - Maybe Baby 12'' MAXI SINGLE
Ladloo on Soundcloud
Birizdo I Am on BandCamp
Birizdo I Am - Maybe Baby (Analogue dance mix )
Birizdo I Am - Mademoiselles (extended version)
Casandra - Take Me Away ( Birizdo 80s Italo mix) - No.1 on Radio Italo4You Chart
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.07.07. 17:35:48