NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• amaximus
    Örülök, hogy régi nagy dirrel-durral elhúzó tagok azért nap,mint nap pontosan nyomon követik az itteni információkat és eseményeket. Jó érzés tudni, hogy azért FIGYELNEK! ámbár azért megjegyzem, Reynaud szerint ő viszi a fórumot, és mi lenne, ha nem tenné, te pedig az ő munkásságának, de itt más hszelő érdemleges hszének az egy ezrelékét sem tetted le az asztalra ebben az évben, tehát jó lenne, ha a net túlfelén lévő kis homokozótokban lapátolnál továbbra is.
    Eddig is akkor szóltam,amikor elment a témavonal, és beva02 neked is elmondom szívesen,meg az összes gyengébbek kedvéért, hogy ez a fórum továbbra sem a 80-as évek zenéiről, és nem a 80-as évek zenéit tartalmazó albumfotókról szól.
    Amennyiben mégis ilyen igény merül fel és legalább 20 ember azt akarja, hogy legyen,akkor semmi gond, nekem is van kb. 2-2500 fotóm, CD-ém ebből a korszakból, boldogan fogom felrakosgatni egyesével, hogy mindenki lássa! Sőt, igazából fotóalbummá is varázsolhatom az egész fórumot, nekem az is öröm,csak épp nem ez a fórum célja.És jaj de sok youtube videó is van ebből a korszakból,majd azok is lesznek ezrével.