oksa,akkor keménykedjél kemény csávó!
én meg csak tájékoztatlak, ha ideraksz mégegy oldtimer lemezedről egy öncélú fotót, akkor simán kitörlöm. igen,ezt most a figyelmeztetés, hogy ne mond, nem is tudtál róla! a fórum nem a 80-as italo lemezek fotóalbuma, aki ilyet keres, százféle céloldalt talál rá, akár itt az SG-én belül is szeretettel várják, sőt könyörögnek a fotóidért,
vagy akár olyat is találsz emellett,ahová kiposztolgathatod az összes hasonló fotódat! szerinted mennyire lenne értelmes, ha pl. akár én,avagy sokan elkezdenénék telerakni ilyen albumfotókkal az egész oldalt? úgy gondolod, csak te vagy olyan menő, hogy van neked??? a hasznossága és értelme is minimum megkérdőjelezhető, neked meg csak a mellényedet bővíti ez az önkényszeres megosztogatósdi! főleg úgy, hogy már eladtad,amit akartál,akkor a többi már nem kell ide!
amíg a fórum címével egyező zenéket és konkrét infókat hozol,az a témába vágó, a többit beszélgesd meg más helyen, legfőképp a saját gyűjteményed fotóit! ha mindenképpen szenvedsz a kényszertől és hajlamtól, hogy egyesével ide rakd, akkor majd segítek rendezgetni közte!