42869
-
és egy picit másféle, de remek, robosztus nrw / nu-disco instrumental
Cabaret Nocturne - Blind Trust
-
2006-ban alakult, az alapvetően dance-pop stílusra szakosodott orosz trió csaj formáció,az angolizált nevén SEREBRO, 2007-ben eurovison-en is voltak, de az igazi áttörés 2012-től volt érezhető. blabla, nem írok biográfiát.
az egyik slágerüket remixelték már páran, de modern italo disco-sított remix még nem volt, idáig.
akik nem bírják az oroszt, azok el se kezdjék hallgatni, akiknek nincs ilyen idegenségük,azoknak viszont tetszetni fog!
felraktam az eredetit is,ami alapvetően szintén jó kis zene.
Playing Space - Malo Tebya
Serebro - Мало Тебя (original)
és a csajok
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.11.14. 10:30:37 -
pazo #23182 Egészen jól hangzik, küldtem Neked privit ...... -
szuper jó ötlet és remek kezdeményezés!
-
Tisztelt lemezt gyűjtő sporttársak, honfitársak. Szeretném minden itt olvasgatónak tudtára adni, hogy Kimmo Salo (Flashback Records http://flashbackrecords.org/) megbízott egy magyarországi distribucióval (Flashback Hungary)!! Ezáltal az új megjelenésekről tájékoztatást fogok tudok adni, megrendelést tudok felvenni, a megjelenés napján már nálam lévő megrendeléseket HAZAI posta tarifával vagy személyes szállítással (átadás / átvétellel) tudom biztosítani. A régebben megjelent lemezek szintén elérhetőek lesznek.
Akiben lángol a gyűjtő szenvedély, szeretne bármely példányból a kollekciójában látni 1-2 példányt, keressen bátran.
-
-
Ez így igaz ! Imádom !!!! -
úgy néz ki, hogy Vlad marad a Dixon előadói névnél, korábbi jó kezdése mellé csinált még néhány hallgatható darabot, azaz néhány remixet
Dixon feat. Al l Bo - Walls of Tears
Dixon feat Chromeo - Call My Up (nu disco 2 italo disco)
de szerintem inkább call me up akart ez lenni, lévén annak van értelme és az eredeti is ezt a címet viseli.
-
az albumról egy remek zene, Ira Vain hangja pedig nagyon jól áll ehhez 
Etolie Vipe - Better Than You (remix!)
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.11.06. 17:02:52 -
ItaloKV #23174 Kedves Rain!
Sajnálom, hogy félre értettél, én egy szóval sem mondtam, hogy Neked muszáj Birizdot hallgatnod. Mindenkinek joga van azt hallgatni amit szeret. Csak a véleményemet írtam le, hogy azért becsüljük meg mások italo felé tendáló munkásságát, mert a mai X faktoros generációtól nekem is feláll a szőr a hátamon.
Amaximus-nak pedig köszönöm a korrekt válaszát bejegyzésemhez.
Ezzel én le is zártam ezt az eszmefuttatást. Birizdo, Clay Mflex vannak, és reméljük még sokáig fognak bennünket ellátni jó zenékkel. -
Reynaud vérét már nem lehet szívni. Valami, vagy valaki(k) kiszívták belőle, ezért lett durcikamókus! Már nem írok neki, de látod valami durvábbat várt tőlem.
Héj Reynaud, ne haragudj rám, felejtsd el, ami írtam. Jól csinálod meg minden! Csak így tovább!
Nem tudom mit várok, de mást, ezek szerint Mflex agyában másképp folynak le a kották.
-
A kérdés csak plátói volt.
-
nekem nagyon nincs ilyen érzetem, mármint, hogy teljesen mást várnék, de Te tudom mit vársz, azt, hogy minden ütem után Mflex jöjjön!
egyébként ne szívd már rejnód vérét! így is annyira bedurcizott, azaz inkább bedurciztatta önmagát, hogy képes napi 20 hszt lenyomni totál offban a szomszédban, csak hogy nehogy ide rakja,ami témájában itt érdekes, ott meg a kutyát sem érdekli.
mondjuk a 3/4-ét nem is hiányolom vagy bánom, rakja ahová akarja, majd később átneveződik az a fórum is mondjuk rejnód blog kedvenceire és el van intézve. 
itt meg majd két témaszünet közt átmegyünk rockba is.
-
pl. azért, hogy a ZYX-nek jó legyen!
és legyen pár példány eladás.
-
Ez jó kiegészítés, a ZYX-nél csak annyit lehet elmondani, felkerültem rá! A kérdés csak annyi: Minek?
-
Nem lenne ez rossz, sőt baromi jó és meghatározó hangok vannak benne, csak amit én várok, hogy jöjjön, oda egy teljesen más valami jön, mintha nem is illene oda. De egy ájembirizdonál fényévekkel jobb. 
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.11.01. 17:33:39 -
The Sweeps - Don't Look At All
-
ha végre elfelejtené a Sonik a vocodert,
egyébként egész jó
In Soniko feat. Joltask & Donnie Ozone - Forever
-
eddig hülyét csinált Den Harrow-ból, aztán később magából is,egy darabig ez jó poén volt, most meg úgy általában a stílusból akar hülyét csinálni. kár. Alapvetően a zenével még semmi gond sem lenne, ha értelmesebb szöveg lenne alárakva, de szerintem kínjában már nem tudja, hogy most végülis mit kéne csinálja ebben a zenei szegmensben. -
délelőtt jól le volt halva az egész sg, lőttem 2 nyitólapot. azt írták , hogy por, de szerintem inkább szikla esett a rendszerbe. a hibaszám alapján volt néhány millió üres oldallekérés. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
nemrég olvastam.
ezt a dumát!
-
ezt én is akartam írni, de mondom, inkább csendben maradok, 
viszont szerencsére nagyátlagban talán kezd javulni a zenei felhozatal a ZYX-nél, bár nyilván a korongra már elsősorban nem azok kerülnek fel,akik szakítani akarnak bármiből is, hanem azok,akik publicitást szeretnének, cserébe meg minden bevétel x%-a helyett megkapják azt, hogy felkerülhet a nevük a borítóra.
persze erről gondolom jobban Birizdo is tudna mesélni.
-
Ide még annyit, hogy látom nem érted, hogy megy ez.
A ZYX-re bárki felkerülhet, aki egy kicsit is konyít a műfajhoz, csakhogy megtudják tölteni végre a korongot, vagyis a ZYX-nél a mennyiség a mérvadó, nem a minőség.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.11.01. 15:45:31 -
Hooker is kezd egyre jobban irritálni, szerintem inkább nem poénos és most a zene sem lett valami jó, pedig a múltkor nagyon durvát alkotott.
Felénél le is kapcsoltam.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.11.01. 15:41:18 -
Ez is kurva jó lett, ez most betalált rendesen!
Több ilyet!!!!
-
Erre meg írtam a videó alá, ide már felesleges. -
Nehogy már megszabd nekem, hogy egy ilyen buzis hangú, másra irigy és italo disco??? zenét egyáltalán nem képes parikajánost kedveljek.
-
talán NRW-féleség
még hallgatom
Mflex feat. Hollywood Principle - Seeing What's Next
-
wmallas #23155 Még egy kis Birizdo LALI 
-
wmallas #23154 Tam Harrow - Vodka Kaboom (Italodisco)

-
wmallas #23153 Jók a meglátásaid, de ez a fórum akárcsak a többi , olyan igazi 'Magyaros'.Ez van.Szeretjük egymás vérét szívni.......Én is bírom mind a 2 előadót(Clay,Birizdo)sőt Mflex nótáit is figyelemmel kísérem,azokból is sok tetszik.Én amivel tudom segítem őket.....más véleményével meg nem igen foglalkozok.. -
micsoda együttállás. én is rég írtam, de te is csak pár hét után jártál erre?! 
nincs mit!
-
Nagyvonalakban egyetértek a véleményeddel, de ez csak egy fórum, nem ítélőbíróság, ami végérvényesen befolyásolja az elítéltetett jövőjét vagy megítélését. Tetszések, nemtetszések, vélemények és gondolatok ütköztetése folyik és folyhat bármiről, bármiben, és olyan hallgatói összhang ritkán áll fent, hogy minden tetszik mindenkinek.
Magam részéről úgy gondolom, hogy Birizdo is megy a maga útján, azon, amit kinézett magának és úgy megy, ahogy akar, ezt nem mi fogjuk befolyásolni, de mi (is) hallgatjuk, így kialakul egy összkép,mindenkiben más.
Én értékelem az Ő munkásságát is, pontosabban van mit értékelni belőle, nyilván nem mindenhez mosolygok, ehhez a Melindáshoz én is inkább vicsorgok csak, de ez általában nem zavarja egyik előadót sem, akinek nem rajongok a daláért.
Normál kritikáknak pedig -ahogy Muszacsi is mondta- inkább építő jelleggel, javító szándékkal kéne lecsapódnia az előadó felé.
Jelenleg nem ismerek hibátlan előadót, csak több tehetségeset,akik néha nem azt vagy nem úgy adják,amire számítunk tőlük, de örülök, hogy vannak és adnak! Sajnos én a zeneszerzés téren egy fűszálat sem tudok keresztbe tenni, ezért is bízom rájuk
, de attól még van fülem, hallásom és ízlésem is, amivel itt egyáltalán nem vagyok egyedül. 
-
Wow, nagyon koszonom a posztolast es orulok, hogy tetszenek! Megtisztelsz Uram!
Udv,
ND -
Mindenkinek meg van a maga dolga, van aki csinálja, van aki rajong érte és van, aki kritizálja... Mi káosz lenne, ha mindenki "meg akarná mutatni"? Rajta...
Amúgy meg a kritika adott esetben javíthatja a minőséget, akit bánt, azzal valami nincs rendben... -
ItaloKV #23148 Sziasztok!
Én csak csendes olvasója vagyok a háttérben ennek a fórumnak. Régebben volt pár bejegyzésem, hozzászólásom.
Nem vagyok az a nagy hozzászóló, fórumba írogató típus. Szeretem ezt a fórumot, mert tényleg jó a társaság, jó, hogy vagyunk még italosok, tetszik, hogy sok hasznos információhoz lehet itt hozzájutni.
De! És gondolom ez után kapok majd hideget, meleget, de akkor is ez most kikívánkozik belőlem. Miért szapuljátok ennyire szegény Birizdo-t? Ő legalább tesz valamit, hogy ez a stílus továbbra is fennmaradjon. ZYX-es kiadványokra felteszik a műveit. Azért ez jelent valamit, nem? Ott van Clay is. Őt is tisztelem becsülöm mint Birizdo-t. Tényleg jó zenét csinál, kicsit talán keményebbet mint Birizdo, de ha jól meghallgatjátok mint szakértők, hát a hangján van még mit csiszolni, az angoljáról meg nem is beszélve. Az valami borzasztó. De én így is kedvelem. Örülnünk kéne, hogy kis hazánkban vannak képviselői ennek a stílusnak és sorra érnek el szép eredményeket. Támogatni kéne őket nem szapulni. Egyébként pedig szabad a pálya, meg lehet mutatni, hogy kell jó zenét csinálni. Rajta! -
wmallas #23147 Akkor még egy illúzió romboló zene,,,bár én nem úgy érzem hogy az lenne 
BIRIZDO I AM - Mademoiselle (Analogue Dance Mix)
-
Ezzel most nagyjából egyet kell értsek. Kiráz a hideg ettől a faszitól és a nótáitól!
-
Tényleg, és vajon miért nem engedi, hogy pontozni lehessen, talán nem tudná elviselni a lelke, hogy sok lenne a dislike?
Melindáááá, beszarok!
A modern taknyom nyálam egybefolyik, ehhez képest hard metál volt!!!

-
Ezzel egyelőre egyedül vagy, a csávesz képtelen normális zenét csinálni, mindegyiknek "mulatós" hangzása van, ráadásul buzis is, ehhez képest az általa nagyon utált Clay-nek, magasan minőségibb zenéi vannak, mint ennek paprikajancsinak!