Nagyvonalakban egyetértek a véleményeddel, de ez csak egy fórum, nem ítélőbíróság, ami végérvényesen befolyásolja az elítéltetett jövőjét vagy megítélését. Tetszések, nemtetszések, vélemények és gondolatok ütköztetése folyik és folyhat bármiről, bármiben, és olyan hallgatói összhang ritkán áll fent, hogy minden tetszik mindenkinek.
Magam részéről úgy gondolom, hogy Birizdo is megy a maga útján, azon, amit kinézett magának és úgy megy, ahogy akar, ezt nem mi fogjuk befolyásolni, de mi (is) hallgatjuk, így kialakul egy összkép,mindenkiben más.
Én értékelem az Ő munkásságát is, pontosabban van mit értékelni belőle, nyilván nem mindenhez mosolygok, ehhez a Melindáshoz én is inkább vicsorgok csak, de ez általában nem zavarja egyik előadót sem, akinek nem rajongok a daláért.
Normál kritikáknak pedig -ahogy Muszacsi is mondta- inkább építő jelleggel, javító szándékkal kéne lecsapódnia az előadó felé.
Jelenleg nem ismerek hibátlan előadót, csak több tehetségeset,akik néha nem azt vagy nem úgy adják,amire számítunk tőlük, de örülök, hogy vannak és adnak! Sajnos én a zeneszerzés téren egy fűszálat sem tudok keresztbe tenni, ezért is bízom rájuk , de attól még van fülem, hallásom és ízlésem is, amivel itt egyáltalán nem vagyok egyedül.