NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• ItaloKV
    Sziasztok!
    Én csak csendes olvasója vagyok a háttérben ennek a fórumnak. Régebben volt pár bejegyzésem, hozzászólásom.
    Nem vagyok az a nagy hozzászóló, fórumba írogató típus. Szeretem ezt a fórumot, mert tényleg jó a társaság, jó, hogy vagyunk még italosok, tetszik, hogy sok hasznos információhoz lehet itt hozzájutni.
    De! És gondolom ez után kapok majd hideget, meleget, de akkor is ez most kikívánkozik belőlem. Miért szapuljátok ennyire szegény Birizdo-t? Ő legalább tesz valamit, hogy ez a stílus továbbra is fennmaradjon. ZYX-es kiadványokra felteszik a műveit. Azért ez jelent valamit, nem? Ott van Clay is. Őt is tisztelem becsülöm mint Birizdo-t. Tényleg jó zenét csinál, kicsit talán keményebbet mint Birizdo, de ha jól meghallgatjátok mint szakértők, hát a hangján van még mit csiszolni, az angoljáról meg nem is beszélve. Az valami borzasztó. De én így is kedvelem. Örülnünk kéne, hogy kis hazánkban vannak képviselői ennek a stílusnak és sorra érnek el szép eredményeket. Támogatni kéne őket nem szapulni. Egyébként pedig szabad a pálya, meg lehet mutatni, hogy kell jó zenét csinálni. Rajta!