42869
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• amaximus
    NRW SYNTH

Themba Jack - Spell Craft

Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.12.28. 15:03:18
  • amaximus
    Sonik Proiect
    zenei alapja egészen kiváló, és ha egyszer végre elhagyják a vocoder-t,talán teljesen jók lesznek ezek a dalok

Megawega - Wholeheartedly

Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.12.27. 18:30:12
  • amaximus
    ennek az eredetije 8 hónap alatt összehozott 47,2milliós nézettséget, és bár lehet rá mondani, hogy pityputy butyuta pop, de van benne mégis valami,ami inkább szerethető,mint nem (talána csaj?! ). a klipp is ezt erősíti, és a csapat következő klippje is elég meggyőző, látszik, ez nem egy garázsban összedobott kategória,hanem profi háttér és stáb.

és ha már valami népszerű,azt ugye fel fogják dolgozni, főleg, ha ingyen odaadják hozzá az acapellákat. most is ez történt, ez lett belőle, az orosz ellenére vagy attól függetlenül nekem valahogy ez is bejön.

Время И Стекло
    Vremya i Steklo - Imya 505 (EuroDJ & Fantomaxx Disco Remix)

természetesen ne várjon senki sem mélyenszántó mondanivalót egy ilyen zenében, a lényege inkább csak nagyon átvitt értelmű, kissé bugyuta és egyszerű rímekre hagyatkozik (mint sok italo disco zenében is), pongyola fordításban lényegében:

Talán felejts el mindent, és fuss el?
    Egy és csak egy szerelmi életed van,
    Talán felejts el mindent, és fuss el örökre.

Elfelejtettem a kedvenc nevét,
    A neved, Kedvenc,
    És a szeretet legyőzhetetlen
    A nevem, Kedvenc
    A kedvenc nevem, a kedvencem
    A neved, Kedvenc
    És a szeretet legyőzhetetlen.
    Én újra és újra megpróbálom a dolgokat,
    Próbálom megérteni,
    Ötszáz és öt, 505,
    Hagylak ezerszer, de újra és újra megpróbálom szívembe vésni
    A név Kedvenc, A Kedvenc nevem, a kedvencem A neved, Kedvenc
    stb.
  • amaximus
    Kriss - Drunk Alien

ez a korábbi jó kis zene talán még nem volt, de ha igen,akkor jöhet újra.
    (persze ezt nem önmagamnak írom,hanem azonak,akik csak úgy tök véletlen azért direkt nézegetik a fórumot)
    Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.12.27. 10:26:26
  • amaximus
    már csak pár nap, szuper lemez,
    a menőknek már megvannak a zenék.
    vegyétek!

The Crosslines - In The Heaven of the Night (VINYL ALBUM)

• amaximus
    kinek-kinek igénye szerint az örökzöld fa alá,akinek nem , az csak lépjen tovább
    nem tudom, erre az évre még mit tartogatnak, de jöhet! :)

MFLEX SOUNDS - GAMES

Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.12.25. 20:15:50
  • amaximus
    azt tudjuk, hogy nagy durr lesz!
    este 10-kor nem tudom, hogy ez kit fog tudni majd megérinteni, de akkor hajrá.
  • zoranpista
    Köszi a jókívánságot!
    Nem lesz most privát mindenki láthatja holnap este 22 h itt!!!Nagy durranás lesz!
  • amaximus
    gitárhang nincs! nem elég a gitáros??!
  • amaximus
    ez a csávesz,nem az a csávesz,ez teljesen más csávesz!!!
    tehát ez a projekt elméletileg nem a TOM HOOKER féle giccsparódia
  • amaximus
    Hasonló jókat Pityu Neked is!

(csak jelzem előre, amennyiben a videód olyannyira privát lesz,mint az eddigi összes,amit ide raktál, akkor kénytelen leszek azt is törölni.)

• zoranpista
    Békés áldott karácsonyt mindenkinek!!!!
    Szombat este érkezünk a legújabb klipünkkel
  • rain70 #23254
    Ez a csávesz meg orvosi kezelésre szorul már ezzel a HARROW buzisággal, ahogy én is! Unalmas már.
    A zene meg egész jó lenne, ha nem ennyire MT takony koppintással készült volna el. Az ének kurva jó!
  • rain70 #23253
    Majd az újévben elolvasom, most megyünk a családdal "osztrákiába" sielni, bulizni, pénzt költeni, meg úgy kényeztetni magunkat.

Boldog karácsonyt mindenkinek
  • rain70 #23252
    Még mindig nem kaptam meg a választ, ebben a mjuzikban, hol a jó 3.14csában van gitárhang ami a KKK-ög mellett tevékenykedik?
  • amaximus
    Boris Zhivago - Love Is A Memory Away (Long Love Mix)

Boris Zhivago - Love Is A Memory Away (Long Russian Mix)

• amaximus
    a Harrow őrület folytatódik, de most nem Den,nem Tam, nem Tom, hanem Ram

RAM HARROW "La Regina del mio Cuore" The Queen of My Heart, a körítés sztori pedig erősen kamu szagú, de hanem így lenne, majd igazolja valaki

Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.12.24. 11:52:29
  • amaximus

Peter Zimmermann - Drifting Alone (Retro Re-Rumble)

a soundcloudról belépés után letölthető, a zene alapjait korábban már használta a 'Baby, You Are Such A Mess​.​.​.' című másik számánál

• amaximus
    az abszolút kakukktojás ezen az SSR váloagtáson az egyébként stílusában nem rossz szám

Daneka Gold - Chasing Shadows

• amaximus
    Heaven42 - Space Holidays

• amaximus
    hopsz

Ernesto - Laser Coaster

• amaximus

Space Holidays 7 (FREE)

ingyenes karácsonyi ajándék néhány újdonsággal, és néhány remek zenével persze, köztük hazai vonatkozásban egy eddig nem ismert Ernesto művel is, sőt aprópója talán még az, hogy én nem is emlékszem, hogy Ernesto zene lett volna bármikor az SSR-nél.
    Meghallgattam, talán nem szokványos space, de mindenképpen jónak mondható kis zene!
  • amaximus

Peter Wilson - Get Outta My Life
    Johan Baeckström - Forever And A Day
    Xain - Astral tunnel
    Peter Wilson - The Game Of Love
    Peter Wilson - Promises
    Peter Wilson - I Don't Wanna See You Cry
    Johan Baeckström - Tonight
    Peter Wilson - Turn To Stone
    Peter Wilson - Utopia
    Peter Wilson - Where Were You Last Night
  • amaximus
    egy viszonylag nem különösebben izgató orosz zenei kezdeményezésből született egy nagyon jó, klasszikus groovokat egybegyúró spanyol remix Moo Monsternek hála,gondoltam a vm helyett ezt rakom fel.

részlet (kb. a vidi első 3 percéig)

Paranonse - Dancefy (Moo Monster remix)

• amaximus
    Lapses feat. Lynna Stancato - Hologram Heart

• amaximus
    a kb. fél éve kint lévő 34349879168347589. BCR kiadvány egyik végre picit pörgősebb dalának még extended-ebb verziója a hozzá tartozó zseniális klippel

Brad Lake - Run In The Night
  • rain70 #23239

Azt hittem a bemutatott demókból, hogy ez most valamit brutálisat fog ütni és nagyon vártam, ezt írtam többször is.
    Egyetértek, mert a BO alapok mindig is jól szuperálnak egy diszkó zene alatt, de itt nagyjából kis is merül az egész.
    Szerintem, Clay most nem jól énekel és az angolját hallgatni olyan, mint fűrésszel reszelni a nagylábujjkörmöm! So...Simply shit!
    Ezt vagy tanulni kellene, vagy minimum 521.456-szor begyakorolni legalább a dal erejéig.
    A táncot én nem raktam volna bele, nem jól mutat a mikrofon mögött a belassítás sem, egy beállok, mint a beton a mikrofon mögé, sokkal nagyobb löketet adott volna az egésznek. Szóval a fapofa és az egy helyben állás mindenkitől, meredtem nézni a kamerába végig, fenomenális atmoszférát adott volna az egészhez.
    A fehér háttér helyett olyan képi bevágásokat raktam volna, amiről a dal szól, nem pedig a refrén közben bevágott amatőr felvételek.
    A kamu szinti, kamu dobolás, a kamu gitár főleg, hol a picsába van ebben gitárhang pontos időmeghatározást adjon valaki, mert ha ott van, akkor elnézést kérek és megyek a fülészetre. Egy 80-as retro Hitachi rádiósmagnó, ez egy jó ötlet lett volna, de nem így. Ha bekapcsolják az elején, majd jön a klipp és végén kikapcsolják, akkor van értelme is, de, miért pont azt "együttes" hallgatja a saját dalát rajta? Forgatókönyvíró másnapos volt? És mitől 2016-os a zene, mikor még 2015 van? A Baby G dal sokkal jobb volt.

Instrumentális változatban ez a zene tutto bene!
    Mielőtt bárki nekem ugrana, amit qrvára leszarok, zenei szemmel elemeztem az egészet, ugyanis nekem a végtermék számít, hogy mennyire tud izgalomban tartani, semmi más nem érdekel.
  • amaximus
    nem tudom,mi fog még kisülni ebből, de egyelőre elég bíztató

demo
    (Pinkmachine) Gladio (Instrumental Baby GaGa OakMix)

• amaximus
    úgy látszik Téllez úr egész jó nézőpontokból tud hozzányúlni a régi dolgokhoz

Sharon K. - Time to Fly (Gerson Tellez Nrg normal)

• amaximus
    na, ezt aztán jól átremixelték, nem is rosszul, de talán pont emiatt nekem bejön

Lisa Johnson - Love (Gerson Tellez Nrg mix)

• amaximus
    jó tudom, kicsit kilóg ez a freestlye electro (ezt is szeretem), de állati a vidi és úgyse zavar senkit.

Cosmic EFI - Everybody's Jumping

• amaximus
    3Force - Highway Jupiter

• amaximus
    amit viszont még mindig csak várok, de azt nagyon kíváncsian, az az Mflextől beígért duplacd,mert még mindig semmi hír róla!
    és ha jól látom, ez lenne az első kézzel fogható kiadás.
  • amaximus
    akkó őlrájt részemről is.
    azt megértem, hogy miért van annyiszor, így kevésbé lesz rajta 1 órán belül valami csudijó rajongói best of-on, amiket fantázianevű italo sorozatoknak becéznek, bár mondjuk van aki ezzel együtt is képes felrakni.nem érzi benne a ciki faktort. hallottam már ilyen válogatást is.
    azt meg lehet nem "tudhatták", hogy jobb lenne extended gyári lemez minőségben egyből a vidibe,mert te csak 1-2x hallgatnád meg rendesen. megvenni azt meg lehet néhányszázért, úgyis felkerül előbb-utóbb warezbe is.

""Amúgy az Mflex zenék valóban jók, ez az utóbbi Clay-féle nekem valamiért nem egészen jött be, nem mondanám azért "brutál jónak", de ez legyen az én gondom.""

ezt most mire mondod, hogy jön ide mflex zene??
    Ha már szóba hoztad, ez a Clay zene nekem zeneileg okés, a Bobby O-s vonal nehezen tudna bukni, de a kórus vagy micsoda a dallamvonal végén (az óÓóóÓóó rész),hát az nem áll össze, ott nekem szétesik a mű.a kiejtést meg már ahogy láttam főleg a külföldiek kritizálják,tehát van (vagy lehet) némi alapja, én annyira nem vagyok ebben megmondó,mert kevés beszélni inglis.
    szumma én úgy érzem a brutál jó,az egy túlzó kifejezés, de egyáltalán nem rossz,kivéve a videó néhány komikus jelenete, viszont hosszabb távon a sikereit úgyis majd a rajongók sokadalma adja össze egy dalnak,nem az én egyszemélyes véleményem.
  • Musachy
    Ügyes vagy. Igazából csak kis szőrszálhasogatás volt részemről, persze, hogy nem lényeges. Mindenesetre tudom, hogy miért van ez, de nem a tájszólásnak tulajdonítanám. De mindegy, úgyis a zene lenne a lényeg (pont a rádumálás miatt akadtam fenn rajta, kissé zavaró ennyiszer főleg, ha nem is akarom felhasználni semmire csak egyszer meghallgatni...).
    Amúgy az Mflex zenék valóban jók, ez az utóbbi Clay-féle nekem valamiért nem egészen jött be, nem mondanám azért "brutál jónak", de ez legyen az én gondom.
    Akkor "elrájt"!
  • amaximus
    ja, bocs, időközben a keresővel nagy nehezem kihámoztam, rákérdezhetnék, de lehet annyira nem izgalmas a téma, ahogy meghallgattam ma direkt pár brit és usa nyelvjárást az ALL szóra, van ahol, ezt tisztán a-val, van ahol ó-val, és van ahol a 2 keverékével ae-vel ejtik, én ebben ezt az utolsót hallom inkább ki, nem sima e-vel, de legrosszabb esetben legyen akkor ez tájszólásos verzió. mint pl. EV-nél is, ennél nagyobb bajod vagy bajuk sose legyen.
  • amaximus

Andromeda Dreams - Lost Nebula

CJ Rise - Mysterious world

• amaximus
    hogy mi van?! ezt most kinek írtad és miről szól?
  • Musachy
    Valaki kérdezze már meg Diókától, hogy mi az az "elofmjúzik"... Csak mert ez hangzik el a lopásvédelmi szövegben.
  • amaximus
    megelőztél