NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• rain70 #23239

Azt hittem a bemutatott demókból, hogy ez most valamit brutálisat fog ütni és nagyon vártam, ezt írtam többször is.
    Egyetértek, mert a BO alapok mindig is jól szuperálnak egy diszkó zene alatt, de itt nagyjából kis is merül az egész.
    Szerintem, Clay most nem jól énekel és az angolját hallgatni olyan, mint fűrésszel reszelni a nagylábujjkörmöm! So...Simply shit!
    Ezt vagy tanulni kellene, vagy minimum 521.456-szor begyakorolni legalább a dal erejéig.
    A táncot én nem raktam volna bele, nem jól mutat a mikrofon mögött a belassítás sem, egy beállok, mint a beton a mikrofon mögé, sokkal nagyobb löketet adott volna az egésznek. Szóval a fapofa és az egy helyben állás mindenkitől, meredtem nézni a kamerába végig, fenomenális atmoszférát adott volna az egészhez.
    A fehér háttér helyett olyan képi bevágásokat raktam volna, amiről a dal szól, nem pedig a refrén közben bevágott amatőr felvételek.
    A kamu szinti, kamu dobolás, a kamu gitár főleg, hol a picsába van ebben gitárhang pontos időmeghatározást adjon valaki, mert ha ott van, akkor elnézést kérek és megyek a fülészetre. Egy 80-as retro Hitachi rádiósmagnó, ez egy jó ötlet lett volna, de nem így. Ha bekapcsolják az elején, majd jön a klipp és végén kikapcsolják, akkor van értelme is, de, miért pont azt "együttes" hallgatja a saját dalát rajta? Forgatókönyvíró másnapos volt? És mitől 2016-os a zene, mikor még 2015 van? A Baby G dal sokkal jobb volt.

Instrumentális változatban ez a zene tutto bene!
    Mielőtt bárki nekem ugrana, amit qrvára leszarok, zenei szemmel elemeztem az egészet, ugyanis nekem a végtermék számít, hogy mennyire tud izgalomban tartani, semmi más nem érdekel.