akkó őlrájt részemről is.
azt megértem, hogy miért van annyiszor, így kevésbé lesz rajta 1 órán belül valami csudijó rajongói best of-on, amiket fantázianevű italo sorozatoknak becéznek, bár mondjuk van aki ezzel együtt is képes felrakni.nem érzi benne a ciki faktort. hallottam már ilyen válogatást is.
azt meg lehet nem "tudhatták", hogy jobb lenne extended gyári lemez minőségben egyből a vidibe,mert te csak 1-2x hallgatnád meg rendesen. megvenni azt meg lehet néhányszázért, úgyis felkerül előbb-utóbb warezbe is.
""Amúgy az Mflex zenék valóban jók, ez az utóbbi Clay-féle nekem valamiért nem egészen jött be, nem mondanám azért "brutál jónak", de ez legyen az én gondom.""
ezt most mire mondod, hogy jön ide mflex zene??
Ha már szóba hoztad, ez a Clay zene nekem zeneileg okés, a Bobby O-s vonal nehezen tudna bukni, de a kórus vagy micsoda a dallamvonal végén (az óÓóóÓóó rész),hát az nem áll össze, ott nekem szétesik a mű.a kiejtést meg már ahogy láttam főleg a külföldiek kritizálják,tehát van (vagy lehet) némi alapja, én annyira nem vagyok ebben megmondó,mert kevés beszélni inglis.
szumma én úgy érzem a brutál jó,az egy túlzó kifejezés, de egyáltalán nem rossz,kivéve a videó néhány komikus jelenete, viszont hosszabb távon a sikereit úgyis majd a rajongók sokadalma adja össze egy dalnak,nem az én egyszemélyes véleményem.