42869
-
Biatomi #24113 Itt a helye akkor ennek is..... -
ItaloMucsacso70 #24112 Szintén egy várományos! 
George Aaron - A Star In The Sky ITALO DISCO 2016
Egyébként lesz még az idén egy hatalmas dobás amit valószínűleg egy még nagyobb botrány is követ majd , de ez még a jövő zenéje.
Csak emlékezz vissza hogy én szóltam.
-
allada67 #24111 Ha jól tudom ez sem jelent meg, de valaki megerősíthetné.
Mflex Sounds feat. Thomas Anders - Lunatic (The Kayo Remix) ,és a Grant Miller - Love Revolution
Ami talán oké, és még a jobbak közül való.
Heaven42 feat.Mirko Hirsch - Strong To Fight
Italove feat.TQ - I Need Your Love
Energy Voice - Radio Star
Nick Festari - Web Kills The Radio
Stylove & Frank Lozano - Story Of My Life -
Van miből válogatni 2016 new-italo kínálatából,itt van ajánlatként még 10 dal.
ItaLove & Fred Ventura - Never Surrender (Italoconnection Remix)
ItaLove & Fred Ventura
Amaya - To The Top
Amaya
Etolie Vipe - Better than you (Mirko Hirsch Remix)
Etolie Vipe
Maxthor - Hunters
Maxthor
Mflex Sounds - Love In The Rain
Mflex Sounds
Josep Xortó + The Congosound - Això Que Sona És Nostre (Italoconnection Remix)
Josep Xortó + The Congosound
ItaLove - Heading For The Sun (Energy Voice M.D.R.mix)
ItaLove
Tom Garrow - Dance For Me
Tom Garrow
Alex Valentini - It's Time
Alex Valentini
Apolo - Kiss Me Tonight
Apolo
*Kiss Me Tonight - Single -
Ezt a szavazást szeretném lezárni december közepe táján.
Az biztos december 19-én kaptok egy terveim szerint 50-es listát.
Egészen biztos hogy december végén szokás szerint jön majd néhány újdonság,akár "nagy durranás" ahogy te írod,de azokat majd 2017-ben hallgatjuk,esetleg véleményezzünk.
Egyébként jelen pillanatban a nagyobb new-italo stílusban érdekelt kiadók nem jeleznek újdonságokat,ettől persze még év végéig meglephetnek bennünket,aki több infóval van ellátva,azért van ez a fórum hogy jelezze.
Ezzel a szavazással a magam részéről tesztelem is a zene fórumot....erről részletesebben majd később! -
Kire hasonlít? -
Honnan vannak ezek az infók?
Most szólók, hogy akkor ez nem így lesz, mert több nagy durranás is jön december végén és ezeket lehet venni beton infónak! -
mfn #24106 Laserdance 2016 Vinyl Sample :
Laserdance-GhostSong
-
ItaloMucsacso70 #24105 Birizdo I Am - Mademoiselle 2015 -
Szia Allada.
Az a dal amit említesz,hivatalosan digitális fájlként tavaly november végén volt elérhető.
Más!
Az én infóim szerint nagy földindulás a stílusban újdonságok terén idén már nem várható,de akik úgy döntenek hogy várnak még néhány hetet ,a lehetőség adott,addig is jöhetnek további ajánlatok.
Végül is ,nagyon gyakran arról témázgatunk,mely dalok jók és melyek nem annyira,itt van most a lehetőség a fórum tagoknak hogy egy listában elmondják véleményüket,számítók minden aktív és a fórumot csak passzívan olvasgatok listájára is. -
allada67 #24103 Jó ötlet, pár éve volt itt ilyen hasonló év végi kis listázás.
2-3 hét,és végleges lehet az ez évi kínálat. Én lehet,hogy bele is fogok bakizni,mert pl. egy Birizdo I Am - Mademoiselle (Analouge Dance Mix) verziója nem tudom,hogy hivatalosan 2015,vagy 2016-ban kiadott zene-e. Ebben segíthetnétek. -
Helló new-italo disco kedvelők!
Az év végéhez közeledve ,megállapíthatjuk soha rosszabb felhozatalt mint amit idén kaptunk a stílusban.
Egy szavazás keretein belül ,melyben reményeim szerint sokan részt fogtok venni,rangsorolt Top 10-es listákat várok,kérek.
Ti mely dalokat tartjátok 2016 legjobb new-italo zenéinek?
Természetesen,hivatalosan 2016-ban kiadott (jan.-nov.-ig),fizikális vagy legalább digitális fájlként elérhető new-italo disco stílusú kiadványokra,zenékre gondolok.
A listák megírására közel egy hónap áll rendelkezésetekre,kellő érdeklődés esetén ,december 19-én egy összesített listán összefoglaljuk a szavazás végeredményét.
Kedvcsinálónak néhány ajánlat, * megjegyzem ez még nem az én tízes listám,azt későbbre tervezem.
Ryan Paris - You're My Life (Eddy Mi Ami Remix)
Ryan Paris
Magic System D.J - In Your Eyes
Magic System D.J.
Brian Krause - This Love Is Forever
Brian Krause
Split Mirrors - The Right Time (Digimax Remix)
Split Mirrors
Savage - And You Are
Savage
Lian Ross feat. Mode-One - Game Of Love
Lian Ross feat. Mode-One
Mflex Sounds feat. The Lost Angeles - You're My Star (coulda been something)
Mflex Sounds feat. The Lost Angeles
Digital Emotion - Full Control
Digital Emotion
Mirko Hirsch - Open Up Your Heart
Mirko Hirsch
Fred Ventura - International Language
Fred Ventura -
Néha akad azért hátránya is..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy gyűjtő kollégánál jártam a minap egy megyével odébb. Durván 5 percig tartott óvatosan ellépdelnem a szobaajtajától az íróasztaláig ahol a barázdabillegetőjét tartotta. Nem azért, mert már öreg vagyok és fájt a lábam, (bár néha már megesik) hanem azért, mert tornyokban állt nála a szőnyegen az italo disco maxi jobbára vinylen. Akadt azért pár italo maxi cd is, amik közt már ügyesebben lavíroztam
Kérdem tőle, hogy ezeket már mind meg is hallgattad? És miért nem csinálsz végre nekik valami állvány félét?
Azt felelte, csináltatott már 2 éve. Odaát van a másik szobában, faltól falig, padlótól a plafonig.
Szuper! Gondoltam akkor segítek áthordani őket társadalmi munka alapon, mire folytatta: az is már tele van
Bár ez nem mindennapos eset, de kezdek aggódni a kolléga lelki állapota miatt.. -
a vokalista hangszíne, énekstílusa, kiejtése kísértetiesen hasonlít bizonyos Jaylamb Birizdo-ra. 
aztán az igazság majd kiderül.
-
ez így van, senki nem vitatta. az én szemszögemből ők az "elvarázsoltak".
-
Galera - Don't Cry (Tony Costa Remix)
-
Peter Wilson - Hold You Tight (Italoconnection Remix Teaser)
Utoljára ajánlva ,holnaptól beszerezhető. -
ZYX Italo Disco New Generation 7inch Collection MiniMix (Radio Versions) -
Van annak egyfajta varázsa ,amikor kézbe vehető a favorit zene korongon,legyen az cd vagy vinyl. -
a következő előadóra totálisan véletlen bukkantam, és kellett kis idő és némi keresési rutin, mire az ide elsőként berakott zenéje alapján eljutottam a hozzá vezető infókig. a zene egyébként az egyik projektjének egyik új megjelenéséről származik, de amikor meglett az infómorzsában a vezérvonal, igencsak elcsodálkoztam.
egy általam (és szerintem sokunk által) még sosem hallott magyar zenészről van szó, aki TUCATNYI előadói néven és százával készített sokféle instrumentális, főleg analóg szintetizátorra épülő mindenfajta, tipikusan inkább 80-as évekbeli zenéket (nem a BCR-féle módszerrel), és látszik hogy élete a klasszikus 80as analóg szintetizátorok.
a legtöbb zenéje kicsit alternatív, némelyik Kraftwerkes, chill-out-os, de azért ebben a formában,ahogyan jelen van a zenei világban (és amennyire rejtélyes is), igencsak figyelemre méltó.
itt lehet ízelítőt találni az igen termékeny munkásságából,amit csak az elmúlt 7-8 év alatt alkotott.
akkor jöjjön az ezerarcú OLEJNIK TAMÁS néhány nekem tetsző alkotása, mondjuk úgy- az ide még passzoló NU-DISCO kategóriában
Auto Reverse - Midnight Workout
Auto Reverse - Discoverse
CarNoir - Like Machines
Retax Gorgon - Organic Failure
-
ItaloMucsacso70 #24093 Sokan leírták már Raul-t hogy teljesen elment M.T. irányba de ezzel az albummal mint minőségileg mind tartalmilag nagyon odavert a vetélytársaknak. 
Tud ő még azért ha akar! ;)
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2016.11.20. 17:07:27 -
lazzoo #24092 Mode One - Queen Of My Heart 2016
http://www101.zippyshare.com/v/HdZ9D9wv/file.html
1: Queen of My Heart
2: Heaven Is Waiting
3: I Wanna Feel You
4: Game of Love
5: Get the Chance
6: Sometimes
7: Take My Heart
8: Ocean of Love
9: She`s Dancing Alone
10: Secret of Love
11: My Love in Your Heart (Feat. M@rgo) -
"Itt van egy másik ,(kinek nincs még meg?) xD"
én már rájöttem, hogy elég, ha csak a zenéket gyűjtöm, amik körömnyi helyen is elférnek, porfogót, kilós anyagokat, papírt, és egyéb műanyagokat már régóta szelektáltan hulladék kezelek.
-
azért ez egy eléggé speciális csomag és sorozat. elsősőroban fanatikus lemezgyűjtőknek.
nyilván a zyx meg régen is arról volt híres, hogy olyan mint Lucas, vagy most meg már a Disney, ugyanazt képes végtelenszer variálva is eladni.
és amíg ezt meg tudja csinálni,mert meg is veszik azok a bizonyos fanatikusok,addig nincs is miért háborogni.
-
bár csak ennyi bajunk lenne és ezen kéne tűnődni, hogy ez tetszk-e vagy nem? ez lehet megosztó, de alapvetően nem is rossz, csak a Digitalo féle szavalós vokál van akinek bejön,másnak meg nem. elfér.
-
Igen!
A remek plusz az lenne ha ilyen korongok újra kiadását szorgalmaznák a kiadók mint pld....
Love Kills – I Want To Become
Toy For Boys – Your Body, Your Feeling
C.C. Motiff – Give Me Your Love
Itt van egy másik ,(kinek nincs még meg?) xD
12" Collector's Vinyl Box Italo Disco incl. 10 Vinyl
-
ItaloMucsacso70 #24087 A remek az lenne ha végre olyan zenékből állna ami nem lenne meg minden harmadik kiadványon. 
Akárcsak ezen a kiadványon.
-
OFF!
Remek összeállítás a sorozat hamarosan kapható 22-ik kiadványán.
I Love ZYX Italo Disco Collection 22 (discogs)
-
Sally Shapiro - The Collection (BandCamp) -
Talking Eyes & Digitalo - Beautiful Day
Nekem nem tetszik,akinek igen ,nyitva a lehetőség. -
Azt jól teszed hogy a kiadó, több tucatnál tartó ,ugyanaz monoton vokál + dallamokkal ,más-más előadó névvel kiadott zenéinek linkelésétől eltekintesz! 
Ha csak ez jelentené a new-italo stílust,én biztosan nem kérnék belőle,ki nem állom a "BCR Records-os zenéket!
-
megosztok egy kis különlegességet, melynek eredetije még a múlt év végén kijött, nemrég pedig picit megremixelgették, ami tipikusan nem italo disco,fogjuk rá nu-disco, de zeneileg azt hiszem bőven kárpótolja
mindenben azokat, akik szeretik a funky, italo, groove, nu disco stílus elegyeket is,mert ezeket Mr. Ali Jamieson nagyon jól érzi. az italo brutalo verzió szerintem feleslegesen lett 9 és fél perc hosszú, amikor 5 percben is elég lett volna, de sajnos nem kérdeztek meg róla.
NU-DISCO
Ali Jamieson feat. Raff - Ever After Love
Ali Jamieson feat. Raff - Ever After Love (Italo Brutalo's Cosmic Disco Remix)
Ali Jamieson feat. Raff - Ever After Love (Rhayader Remix) -
már 2012-ben is dalolászta, jó sokáig gyúrták a lemezre.
mint ahogy ezt is.biztos volt már itt korábban.
Mode One - Queen Of My Heart
-
Na igen. Valaha könnyebben meg lehetett határozni egy egy zenei műfajt, stílust..
pl. Kraftwerk: elektronikus zene kb. 1970-től..
vagy Modern Talking: pop zene kb.1984-től...
még akkor is, ha sokan a Kraftwerk-et a synth space,
a Modern Talking-ot meg az italo disco hőseinek tekintik..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2016.11.19. 18:24:03 -
és persze félprecenként megjelenik egy új bicsklubrekordc tükrözött tükör a tükörnek tükörje-féle kiadvány is, de nincs erőm belinkelgetni, úgy látom, másnak sincs.
-
ez se rossz. spacesynthes valami
Steve Burbon - Piano Chase (Chase-Mix)
-
tegnap hallgattam az albumot, nagyon jó kis válogatás, fogalmam sincs minek vagy miért ült Mirko ezeken ennyit, mert ez sok éve is siker lehetett volna. az igaz,akkor most mit adott volna ki? 
azon meg csak mindig mosolygok,ahogyan állandóan mentegetőzik a minőségéért, de zeneileg igencsak jók lettek.
Mirko Hirsch - Here We Belong
-
nekem kicsit keszekuszának tűnik
IAN COLEEN FEAT. FOULDSMUSIC - GIVE ME
-
Mirko Hirsch - Driving Home - The Lost Synth Demo Albums - (BandCamp) -
Mode One - Heaven is Waiting (Official Video) 
Mode One - Queen of My Heart
Buy & Listen & Watch