NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• amaximus
    a következő előadóra totálisan véletlen bukkantam, és kellett kis idő és némi keresési rutin, mire az ide elsőként berakott zenéje alapján eljutottam a hozzá vezető infókig. a zene egyébként az egyik projektjének egyik új megjelenéséről származik, de amikor meglett az infómorzsában a vezérvonal, igencsak elcsodálkoztam.

egy általam (és szerintem sokunk által) még sosem hallott magyar zenészről van szó, aki TUCATNYI előadói néven és százával készített sokféle instrumentális, főleg analóg szintetizátorra épülő mindenfajta, tipikusan inkább 80-as évekbeli zenéket (nem a BCR-féle módszerrel), és látszik hogy élete a klasszikus 80as analóg szintetizátorok.
    a legtöbb zenéje kicsit alternatív, némelyik Kraftwerkes, chill-out-os, de azért ebben a formában,ahogyan jelen van a zenei világban (és amennyire rejtélyes is), igencsak figyelemre méltó.
    itt lehet ízelítőt találni az igen termékeny munkásságából,amit csak az elmúlt 7-8 év alatt alkotott.

akkor jöjjön az ezerarcú OLEJNIK TAMÁS néhány nekem tetsző alkotása, mondjuk úgy- az ide még passzoló NU-DISCO kategóriában

Auto Reverse - Midnight Workout

Auto Reverse - Discoverse

CarNoir - Like Machines

Retax Gorgon - Organic Failure