42869
-
Jogos, bár ha szigorúbban nézzük a dolgot, gyakorlatilag az mp3-ba kódolt fájlok is warez-nek minősíthetőek..
Sőt, ha még szigorúbban néznénk még az illegálisan jutyubról mp3-ba leszedett fájlok is azok..persze csak valamilyen szinten..
Vagy rosszul látom a dolgot? -
Hi Amaximus!
A topicoknak itt a zene fórumon is jó ha van egy aktív házigazdája,aki moderál,irányít,rendet rak,a megfelelő mederben és színvonalon tartja a működést.
Az inaktív házigazdákat pedig ha rajtam múlna lecserélném,olyanokra akik akár egy-egy ötlettel képesek volnának,egy kicsi lendíteni az adott topik forgalmán.
Néha egy-egy korábbi infóért visszalapozva ,azt látom itt is volna takarítani való,nem kevés olyan hsz van,amihez a linkelt videó már nem elérhető,ezek szerintem tök feleslegesek.
P.S. : Továbbra sincs ambícióm az irányba hogy házigazda legyek, (tehát tessék nem félreérteni az írásom!) és különben sem járnátok jól velem mert az első intézkedésem az lenne az adott topicban,hogy kiírnám nagybetűkkel,hogy a "WAREZ TILTOTT"!
Maradj továbbra is aktív,nem fogadunk el olyan indokot hogy nincs kedvem! :)
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.04.05. 19:49:49 -
A mai pillantás az elmúlt évek legjobb dalait újratöltve,nekem nehéz barátság volt,első,sőt második hallgatásra sem tetszett a dal,mostanra már igen.
Andy Romano - Run To Love
-
Na csapjunk oda,egy kicsit keményebben,magyar produkció.
Retröxx - Elysium [Official Music Video]
Retröxx (BandCamp) -
ma picit hagyományosabb vonalat ajánlok a remixek jegyében
DJ Alex Sassano - Technopolis (remix)
Ian Coleen pres. No Twins - Lay Me Down
DJ Alex Sassano - That Italo Disco Dance part 2 (remix)
-
van,amikor nincs kedvem, mások meg ennek jobban is örülnek.
-
A kislányaim meg már nem hagynak, az egyik a nyakamban, a másik a fejemen, a harmadik a zoknimat ráncigálja.
Megyek gyereket nevelni.
-
Latinul nem tudok, de 20-25 meghatározó idézetet azt igen, fejből megtanultam az életben.
A szókimondásom mindig ilyen volt és így is értem, nem írhatom pölö a kikúrt seggfejre, hogy nem szép amit csinál, mert az túlságosan könnyű kategória lenne a jellemében, ha lehet így nevezni.
-
Hát legalább latinul is tudsz. Jó tudni.
Hülyének meg eddig se néztelek. Egy kissé szokatlan számomra a szókimondásod, de ez van.
Majd megszokom. Vagy megszököm
De előtte még meghallgatok egy Dominik Czajkowski zenét (mondjuk a Fly into the space-t)
Remélem jól írtam a nevét, nem szeretnék "kikúrt nagy seggfej" lenni senki szemében..
Talán majd egyszer sok gyakorolás után...neki is jobban fog ez menni..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.04.05. 09:43:47 -
Erre a brutális is lealacsonyító, annyira kicseszett jól sikerült a remix. A többi tőlük sajnos mind egyenlő a híg fossal, de ez ott van! -
És ezekért fizet is valaki ennyit, vagy lehetne ott 2000 euró is, vagy 20, vagy kettő, akkor sem venné a kutya?
Valószinűleg az utóbbi. -
Pont a topigazda nem osztja meg a sarkos véleményét.
Leülhetsz, karó!
-
Engem te nem ismerhettél félre, mert nem is ismersz. Ez az egyik.
A másik, hogy a szarkupacot mire értettem? Pontosan arra, ha valaki leírja a véleményét, akkor jön egy ilyen:
"lavabo inter innocentes manus meas", remélem, hogy nem kell megmagyaráznom ezt az idézetet.
Vagyis az egész egy nagy szarkupac, bullshit ha úgy tetszik, ahol kiderül, hogy szegény zefír semmiről nem tehet csak maga a vita kirobbanásáról. A harmadik pedig az lenne, hogy ajánlatos velem jóban lenni, ez nem azt jelenti, hogy nem lehet engem megcáfolni bármiben is, sőt nagyon is kell, én nem vagyok Einstein leszármazottja, de az utálom, ha megpróbálnak hülyének nézni, mert ezt azonnal átlátom és rövidtávon sem bírom elviselni, nemhogy hosszúban.
A kézfogást elfogadom, sőt én (is) nyújtom, remélem még "haverok" is lehetünk. A témát pedig itt most zárjuk.
A lenti videót meg inkább meg sem hallgatom, egyrészt elindítva ezek még vagy hat évvel ezelőtti Mflex szárnypróbálgatások voltak, szinte összehasonlíthatatlan amiket 2-3 éve kihajít, másrészt aki képtelen leírni az ő nevét már az egy kikúrt nagy seggfej.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.04.05. 09:25:55 -
Korrekt 
Akkor hogy mások kedvében is járjak néha.. szóljon ez a 45 perces egyveleg
a hajdani, sokat emlegetett kollégától.
Igaz, hogy az előadó nevét helytelenül írta a jutyubos kolléga, de ezt most mi nagylelkűen elnézhetnénk neki,
ha már ilyen élethű deckre pakolta fel ezt a megamixet nekünk
Jómagam itt ott találtam benne hibát a zenei összefűzéseknél, (én másképpen vágtam volna) de szerencsére nem nagyon értek hozzá..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.04.05. 08:14:02 -
ez nekem az alacsony kerítés szindrómája
-
kedves fórumozók.
itt vagyok a háttérben, csak nem volt kedvem belefolyni ebbe az egész hsz-viharba, akkor sem,ha néhány részéhez egész sarkos véleményem van.
zeff , olvasgattalak téged és másokat is, zenei és sok más értelemben húzok reynaud és rain álláspontjai felé, igaz ez most lényegtelen momentum, de gondoltam, titkon úgyis kíváncsi vagy rá.
tőled nem veszem zokon a gyakori süketelést vagy látszólagos értetlenkedést sem, mégis különösebb eszmefuttatás nélkül továbbra is azt javaslom, maradjunk a fórumtéma zenei fővonalán belül máskor is.
megnyugtatásul, amíg a hangnem nem torzul senkinél sem a kezelendő felé,addig én biztos nem fogok beleavatkozni (hsz szöveges tartalmat törölni vagy takarítani) akár eltérő nézetek kifejtése esetén sem,hisz ahogyan te is nagy szükségét érezted leírni,csak hogy nehogy félreértse bárki, úgy én tőled függetlenül,amikor még sehol sem voltál a környéken, a legelső pillanattól kezdve is többször hangsúlyoztam már, ez a fórum az idejáróké (a miénk), a hozzászólok formálják azzá, amivé lesz, én csak a kereteket és a záróvonalat biztosítom.
nekem semmi kifogásom, ha eltérő vélemények ütköznek, viszont jól jöhet, ha nagyobb horderejű témánál van észszerű kifejtése is, nem csak beszólási értéke.
nekem sem tetszik itt minden zene, de pont ettől lesz változatos, hogy nem csak az van,amit én hallgatok szívesen.
további jó fórumozást és zenéket mindenkinek.
-
ItaloMucsacso70 #24619 Mint kiderült így hét év távlatából befektetésnek se rossz ez a Ryan Paris Maxi!
-
Azt kell mondjam, félreismertelek. Be kell látnom, hogy végső soron igazad van.
1-2 dolog ugyan még nem teljesen tiszta (pl. hogy mit is takar a szarkupackörítés) de majd egyszer rájövök.
Tetszik, ahogy felvázoltad, hogy még egy nyavalyás trollnak sem lennék jó, mert az sem tudom mi az..
Hát legalább ezt is kipipálhatjuk. Meg aztán amúgy is nehéz trollkodással vádolni olyasvalakit aki spoiler alatt mondja el a témát szorosan nem érintő véleményét..
Egy képleted (szerintem) hibás vagy félreérthető, méghozzá a "vitagerjesztés=troll"
A troll (véleményem szerint) inkább az, akit kiközösít egy fórum, de ő ennek ellenére egy másik regisztrációval (mintha valaki más személy lenne) mégiscsak visszatér és ugyanonnan folytatja a dolgot ahol abbahagyta. Nehezen lehet őket kezelni.
Abban is igazad van, hogy elég az off-ból. Így jó szándékom jeléül, közel 7 év után (de rég volt már!)
fogadd békejobbom egy kiváló zenével, amit egy számomra igen kedves volt sg-s kolléga prezentált itt először:
Mára búcsúzóul még annyit tennék hozzá, (amiben szintén igazad van) hogy mflex valóban nem nekem készít zenét.
Mindenkinek készít. Mert a zene mindenkié.
Ahogy ez a topik is, ami nem amaximus-é, hanem közös.
Ő legfeljebb csak a méhkirálynő lehet itt.
Legyen szép hete mindenkinek még akkor is, ha odakint már lassan a viharfellegek gyülekeznek...
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.04.04. 12:07:32 -
Depeche Mode - Personal Jesus (VHS Foundation Remix) - Free DL (BandCamp) -
A visszapillantás következő darabja ,egy abszolút világszínvonalú magyar produkció.
(Nouvelle Phénomène) ,jöttek,láttak,győztek,szereztek világszerte rengeteg rajongót,aztán sajnos már jó ideje eltűntek
Sokan várunk új dalokat tőlük,a remixet egy holland duó készítette,tökéletes munka.
Nouvelle Phénomène - Cruel Game (Vanzetti & Sacco Remix)
-
A következő "Flashback Records" kiadvány,vinylen,hamarosan.
-
A témát zárva,csipkelődés belefér,az aljasság nem.!!!
Aki revansként akarja használni a topicot korábbi sérelmei miatt,annak azt javaslom bringázzon el innen.
Nincs szükség feszkóra,volt benne részünk épp elégszer,és igen,elég volt az off-ból.
Nem kellenek a spoileres ,poénként idehányt mulatós zenék sem,gondolom senkit nem érdekel,legalább is remélem.
-
Pontosítva, a dalban a vokált Brian Ice énekli,és akkor gondolom az általad felsoroltak a háttérvokált (backing vocals).
Elég félreérthetően fogalmaztál,látom valakinek már gondja volt Brian Ice hangjának felismerésével. :)
"A song composed by Andrea Majocchi, now re-arranged from the mid 80s demo. Vocals by Brian Ice."
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.04.03. 19:22:53 -
Nem figyelek, mi? Ez a sok szarkupackörítés a szövegeidben, te ezeket hányan nyalják be?
Én nem tartozom ám oda.
Mindegy, lényegtelen.
Ne forszírozd tovább, ezzel sem vagy tisztában mit jelent a troll, mint ahogy a mashup féle lealacsonyításoddal sem, zenei hozzáértésed egyenlő a nullával, ha komoly, ha csak vicc volt, akkor meg megint kilyukadunk oda, hogy ez vita gerjesztés = troll.
Leírtad egyszer, mindenki tudja, lépj tovább, vagy ki, de elég volt az off-ból, gondolom normálisan is tudsz viselkedni.
Emiatt én sem folytatom tovább.
És még annyit, hogy bizony Mflex tud nagyon olyat, amit senki más, gondolom a sok nézettségét nem pénzért vette, vagy hamisíttatta meg a youtube-val, vagy a facéval, ráadásul két csatornán futnak sikerrel, de ahogy írtad a tied is csak egy vélemény, vagyis a továbbiakban nem kell hallgatnod, mert nem neked készülnek a dalai. Ennyire egyszerű a történet.
Amaximus meg takarítsa ki a topikját, ha erre jár!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.04.03. 15:40:08 -
Büszkeség és dalítélet.
(A spoiler csak azok miatt, akik nem kíváncsiak a véleményemre.
Valahol őket is meg lehet érteni..)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az egyik szemem sír, a másik meg nevet:
Már megint nagyot alkotott ez a Clay gyerek!
...
Sajnáljuk, a vers további része kizárólag privát tagok számára elérhető!
De jó hírünk is van, gratulálunk!
Ön ma a 100. érdeklődő aki lenyitotta ezt a spoilert. Köszönjük
-
ItaloMucsacso70 #24610 Most kaptam a hivatalos megerősítést hogy ismét nagyon büszkék lehetünk mert hogy a közeljövőben megjelenő Brian Ice Maxi vinyl kiadványon bizony nem más vokálozik kérem mint Szandra Klajkó ( Clay gyönyörű és tehetséges lánya ) , Lajos Klajkó ( Alias Clay ) ) és az a Veréb Tamás aki 2016-ban megnyerte a Sztárban sztárt!!!!
Szóval amikor hallgatjátok majd a teljes dalt tessék csak fülelni és nagyon büszkék lenni rájuk!!!!!!
R.B. Project feat. Brian Ice - I Am What I Am
-
-
zoranpityu #24608 
Italo Disco - D. White - Walking
-
Nem figyelsz, csak vádaskodsz. Egy szóval sem írtam, hogy nem tetszik egy zenéje sem az öreg flexinek.
Bár nem neked szólt az általad említett hsz. és nem is tartozik rád, de azért elmondanám, hogy erre jött a meglepett kérdésem:
"Mike olyat tud alkotni,amit ebben a stílusban senki más."
Azért ez még enyhén szólva is túlzás. De ez csak egy vélemény.
Trollkodni amúgy nem szokásom (semmi értelmét nem látom), viszont elmondom amit gondolok a témáról.
Mint ahogy te is és mint láttuk többen már reynaud kolléga is.
Ha valaki nem képes mások ellentétes véleményét higgadtan kezelni,
akkor érdemes más vizekre evezni (nem miattam vagy bárki más miatt) csak önmagunk miatt.
Mert aki idegeskedik az legtöbbet csak önmagának árt. Persze nem kell rám hallgatni.
Tegyétek csak ami jól esik. -
Nem, nem sejtek semmit. Egyébként nem is nagyon érdekel, őszintén szólva. A "marakodásokról" ismétlem: nem minden olyan, amilyennek látszik. Attól függ, ki miként fogja fel. Nincs itt semmi sem, ami halálosan komoly lenne.
De nem offolok tovább.
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2017.04.02. 18:39:48 -
Mivel én tényleg kedvelem ezt a stílust,képes vagyok sok mindenki más zenéjétől hanyatt vágni magam,most éppen, ha még nem vetted volna észre , olyant játszom ,válogatok a legjobb zenékből,és pld. a napokban emeltem a csillagos égig ,jó kritikámmal, Ismael Blanco Ramos tevékenységét!
Az nem fájt senkinek,de ha jön egy Mflex videó egy jó kritikával megspékelve,azt már nem bírjátok elviselni,túl érzékenységet okozva,üldözési mániában szenvedőkben.
Na igen,kísért a múlt.....remélem sejted mire gondolok.
Nem voltak véres marakodások??? ne viccelj! évekkel ezelőtt szinte napi szinten,lapozz vissza a 70-80s topicban.
Ahhoz képest szolidan megvoltunk itt az elmúlt időszakban.
Mi akik kedveljük Mflex zenéit,veletek ellentétben nem vagyunk irigyek,és nem szövetkezzünk egyetlen előadó lejáratására sem,mint a haverjaid a nem is oly rég történt esetben.
Ha valami jó,én örömmel elismerem,lásd. a másik magyar, italo-disco stílusban jeleskedő úriember zenéjét ,kiemeltem mint jó produkció!
Jó lenne ha egy kicsit magatokba néznétek,és nem azon munkálkodnátok folyton-folyvást hogy ellenségképeket gyártsatok! -
Igen, ez lényeges dolog, nem fűz kommentárt semmihez - ez valóban pozitív, szerintem is. -
Leírtam már én is, hogy pl Clay zenéje ez és ez nem jött be, de látható, ami nagyon jó, azt is leírom.
Ez volt mflex-nél is, de 90%-ban olyanokat dobál ki, hogy kész vagyok, nekem azok a hangok zenék bejönnek nagyon, és ahogy látom nagyon sok mindenkinek. Jó párszor írtam már, hogy mi történik, ha mflex a z Fb-on kihajít egy zenét. A telefon lelőhetlen és csipog másodpercenként. Imádják a srácot.
Az is biztos sokat számít, hogy nagyon titokzatos lett 1-2 éve, eltűnik, aztán hirtelen megjelenik kihajítja a zenét és mint a kámfor újra eltűnik.
Semmihez nem szól hozzá, és talán ez pont így van jól. -
Amikor olvastam vissza a fórumot, azt láttam ill. jött le nekem, hogy téged kedvel(t) a csávesz, zefírt meg osztották a hülyeségivel együtt, így már érthető az ilyen beszólások, de ennek itt legyen vége. Egyébiránt, az jó régen volt, amikor mflex még itt aktív volt, azóta olyan magasra pakolta lécet, amit csak ő tud, és ő ugye ő pár stílusba belenyúlt már, nem is akárhogy, de nekem nem kenyerem védeni, viszont amikor a kibaszott irigység szinte lerí, az itt tovább nem játszik. Ha valakinek nem teszik a zenéje, leírja ennyi, és a továbbiakban nem hallgatja.
Ennyire egyszerű. -
Nem voltak azok olyan véres marakodások, csak vannak túl érzékeny emberek, akik lépten-nyomon megbántva érzik magukat, ha kapnak egy kis más véleményt is. De te sem vagy rest odaszúrni néha.
Nem akartam erről szavalni, mert kényes itt, de mivel felhoztad: "...reflexből támadtok" jó ez az általánosítás. Már kifejtettem annak idején az úriembernek, amikor még itt is szerepelt, hogy tetszenek a dallamok, amiket csinált, persze van olyan is, ami másképp jobb lenne szerintem, de az alkotóé a döntés, ő így álmodta meg. Viszont mindettől függetlenül óriási túlzás, sőt visszatetsző, amint páran úgy hanyatt vágják magukat bármitől, amit készít, szinte már azt hinné az ember, hogy minimum valami istenként imádják. Tegyék, de elég fura. Röhejes. Ha én lennék a helyében, biztos minimum megmosolyognám ezt a reakciót. (na most majd jön a lehányás...) -
Igen elég komoly, főleg ha rátekintesz a YT csatornájukra, vagy FB oldalukra százezres és milliós nézettségű, hallgatottságú zenékkel mflex szinte mindenkit lemosott! Volt ugyan pár nekem kimondottan szar zenéje is, de az meg másnak tetszett. Gondolod, hogy őket érdekli, hogy egy senki trollzefírnek mi tetszik?
Szerinted ki francot érdekel itt a trollkodásod, jó pár helyen megteszed, ahogy láttam, de itt fejezd be, mert senki nem kíváncsi rá a jövőben!
Hacsak off megy, akkor nyiss a magánban egyet ezt meg felejtsd el a nem vicces spoilereiddel együtt.
-
10 nap fórumozással a hátam mögött írtam az idézett hsz-t,senkit nem ismertem még,igen Zephyr akkor dumája alapján,szimpatikusnak tűnt.
Természetes dolog ha valaki csalódik akár itt egy fórumtársában és változik a véleménye.
Én mennyi hsz-t idézzek vissza a múltból, amikben szét martátok egymást mint rozsda a vasat? "régi szép idők" na ne röhögtess,te elég rég óta itt vagy hogy tud ,ezen a fórumon sosem volt olyan hogy szép idők.
Most sem én kezdtem, ha valaki leír egy jó kritikát Mflex zenéivel kapcsolatban,reflexből támadtok....érdekes ugye? -
Azok a régi szép idők, amikor még másképp beszéltünk a fórumon egymással, egymásról... -
Első aztán második és még harmadik meghallgatásra is ,kellemes ,igényes italo disco ! -
Ó igen,teljesen komoly!
A zenéiben olyan megoldások és dallamok hallhatók amit más jelenleg nem tud produkálni.
Tudod,írtam már a kottamásolókról,akik csak a 80s italo zenék másolására képesek,az úgy számomra unalmas,elcsépelt,értékelhetetlen dolog.
De itt be is fejezném,nem hiszem hogy egy olyan valakit érdemes volna győzködnöm,aki nem tudja a remix és a mashup közt mi a különbség ,valamint a múltban, a szóban forgó előadótól elszenvedett sérelmeit,még nem volt képes feldolgozni.
Hogy ne sírd tele a zene fórum összes topikját ,miszerint bántottalak,a zenei ízlésedre ,ami neked nincs, most nem térnék ki részletesebben.
Javasoltam már, kerüljük egymást,jól írtad múltkor,nem vagyunk egy szinten!
Béke veled!