Azt kell mondjam, félreismertelek. Be kell látnom, hogy végső soron igazad van.
1-2 dolog ugyan még nem teljesen tiszta (pl. hogy mit is takar a szarkupackörítés) de majd egyszer rájövök.
Tetszik, ahogy felvázoltad, hogy még egy nyavalyás trollnak sem lennék jó, mert az sem tudom mi az..
Hát legalább ezt is kipipálhatjuk. Meg aztán amúgy is nehéz trollkodással vádolni olyasvalakit aki spoiler alatt mondja el a témát szorosan nem érintő véleményét..
Egy képleted (szerintem) hibás vagy félreérthető, méghozzá a "vitagerjesztés=troll"
A troll (véleményem szerint) inkább az, akit kiközösít egy fórum, de ő ennek ellenére egy másik regisztrációval (mintha valaki más személy lenne) mégiscsak visszatér és ugyanonnan folytatja a dolgot ahol abbahagyta. Nehezen lehet őket kezelni.
Abban is igazad van, hogy elég az off-ból. Így jó szándékom jeléül, közel 7 év után (de rég volt már!)
fogadd békejobbom egy kiváló zenével, amit egy számomra igen kedves volt sg-s kolléga prezentált itt először:
Mára búcsúzóul még annyit tennék hozzá, (amiben szintén igazad van) hogy mflex valóban nem nekem készít zenét.
Mindenkinek készít. Mert a zene mindenkié.
Ahogy ez a topik is, ami nem amaximus-é, hanem közös.
Ő legfeljebb csak a méhkirálynő lehet itt.
Legyen szép hete mindenkinek még akkor is, ha odakint már lassan a viharfellegek gyülekeznek...