kedves fórumozók.
itt vagyok a háttérben, csak nem volt kedvem belefolyni ebbe az egész hsz-viharba, akkor sem,ha néhány részéhez egész sarkos véleményem van.
zeff , olvasgattalak téged és másokat is, zenei és sok más értelemben húzok reynaud és rain álláspontjai felé, igaz ez most lényegtelen momentum, de gondoltam, titkon úgyis kíváncsi vagy rá.
tőled nem veszem zokon a gyakori süketelést vagy látszólagos értetlenkedést sem, mégis különösebb eszmefuttatás nélkül továbbra is azt javaslom, maradjunk a fórumtéma zenei fővonalán belül máskor is.
megnyugtatásul, amíg a hangnem nem torzul senkinél sem a kezelendő felé,addig én biztos nem fogok beleavatkozni (hsz szöveges tartalmat törölni vagy takarítani) akár eltérő nézetek kifejtése esetén sem,hisz ahogyan te is nagy szükségét érezted leírni,csak hogy nehogy félreértse bárki, úgy én tőled függetlenül,amikor még sehol sem voltál a környéken, a legelső pillanattól kezdve is többször hangsúlyoztam már, ez a fórum az idejáróké (a miénk), a hozzászólok formálják azzá, amivé lesz, én csak a kereteket és a záróvonalat biztosítom.
nekem semmi kifogásom, ha eltérő vélemények ütköznek, viszont jól jöhet, ha nagyobb horderejű témánál van észszerű kifejtése is, nem csak beszólási értéke.
nekem sem tetszik itt minden zene, de pont ettől lesz változatos, hogy nem csak az van,amit én hallgatok szívesen.
további jó fórumozást és zenéket mindenkinek.