42869
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• gogomac
    great song,enjoy friends ;)

https://jjmist.bandcamp.com/track/test-my-love
    Utoljára szerkesztette: gogomac, 2017.05.28. 22:56:44
  • reynaud #24958
    Azt hiszem az elmúlt hetekben említett nyár elejére várható újdonságok után jön a nyári uborkaszezon az italo-disco stílusban.

Egy jó synthwave a legfrissebbek közt. Anoraak - Skyline

• amaximus
    ezek még nem voltak itt talán

4Post - We Are The Stars (M.D.Project & Sonik Proiect Remix)
    Charlie Hands Magic - V-YCTAMWAMV3
    Alpha Omega 22 - Cosmic Dust (Italodisco Mix)

és a hivatalos klipp
    Bunny X - Lasers and Lace

és kellemes hangzással és akkordokkal zúz az új Mflex zene is.
  • reynaud #24956
    Mflex Sounds - Night After Night

• reynaud #24955
    Andermay - En Azul (Italoconnection Remix)

Nincs túl bonyolítva,de.....
  • reynaud #24954

Psyche - Unveiling The Secret 30 (bandcamp)
  • reynaud #24953
  • reynaud #24952
    Josep Xortó + The Congosound* ‎– Això Que Sona És Nostre_Limited Edition 7" Vinyl
  • reynaud #24951

Both 'Satellites' and 'I Just Wanna Turn Back Time' digital/CDr singles are released on July 7th. CDr singles released as a double pack and digital singles will be available separately.

Track listings:

Satellites (Radio Mix)
    Satellites (Matt Pop Nothing But Love Club Mix)
    Satellites (Tobias Bernstrup Remix)
    Satellites (Pete Ware Celestial Mix)
    Satellites (Pete Hammond Station To Station Mix)
    Take A Chance On Loving You (Pete Hammond French Revolution Mix)

I Just Wanna Turn Back Time (Radio Mix)
    I Just Wanna Turn Back Time (Matt Pop Stop The Clock Mix)
    I Just Wanna Turn Back Time (Marco Di Luna Space Of Time Mix)
    Systematic (Matt Pop Jack, Love and House Mix)

Peter says "This double release is to say a massive thank you to my PWL loving fans. There are also some great Italo/Space style mixes which take both songs to another place. Thanks also to the lovely Nicki French for providing backing vocals on Take A Chance, Pete Hammond on Satellites and Matt Pop on Turn Back Time".
  • reynaud #24950

Lian Ross - Dr. Mabuse
    Vinyl Maxi Single (2017.05.26)
  • reynaud #24949
    Andermay - En Azul

• reynaud #24948
    "BCR" dalok vinylen ?
    Minek,kinek?

• Zephyr Retiring
    Ebben az esetben nem a zene, hanem a magenta pink színű korong a lényeg :P
  • AeroCool
  • AeroCool
  • AeroCool
    David Lin-t kérdezd hogy miért is esett ezekre a dalokra a választása :-)
  • ItaloMucsacso70
    Isten ments hogy majd 200 maxit elkezdjék kiadni vinyl-n is.
    Mondjuk kiváncsi lennék hogy miért pont ezekre esett a választás.
    A Naomi még egész jó dal de a Modern Boots ezen dalában nem érzek semmi olyat ami vinyl-re kívánkozna.
    Vannak ezeknél sokkal jobban sikerült dalai Ken Martina-nak.
    Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2017.05.24. 11:07:53
  • AeroCool
    Working hard on several more releases for this year. AMD 008, AMD 009 and AMD 010. Anyways, here is AMD 008...coming in June 2017
    Naomi - Stasera (Tonight) 12" on electric blue color vinyl. Limited edition of 100 copies only. No repress!AMD 009 - Modern Boots - Never Say Goodbye on a 12" Magenta Pink vinyl. 100 copies only! No repress!!!
  • Wind 67
  • Wind 67

AMD 010 - Mirko Hirsch feat. Trans-X "Video Night" 12" Orange Crush vinyl. Limited to 100 copies only! Available in July 2017. Here is a video teaser for all my friends with all the artwork!
  • amaximus
    sokáig próbáltam hinni, de aztán bele kellett törődnöm, az eurovízió nem a zenéről szól, nem is nézem évek óta.

a Verona eredetiben is nagyon jó, szerették is, mégsem volt elég, a színjátékhoz. ebben a remixben is nagyon jó, mint ahogy LAURA egy évvel korábbi Supersonic dala is az észt 'xfaktorból. sőt, nem csak ő, de az észtek hazai zenei műsorában még tucatnyi szuper dal és tehetség tolong.
  • ItaloMucsacso70
    Az Euroviziós agyrém margójára!
    Már az elődöntőben kiestek!!!!!!
    Azért Ryan Paris csak tudja mi a jó!

Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2017.05.21. 16:16:10
  • Zephyr Retiring
    Ez viszont már inkább ideillik

Lotters Vs. Discoservice - Te vagy az (aki kell) 2011.

Köszönet érte többek közt Claynek is.
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.05.21. 10:37:29
  • Zephyr Retiring
    Szándékosan nem ide tettem (bár szerintem lehetne itt is), de akik szeretik a különlegességeket,
    1 teljes hétig itt még hozzáférhetnek egy jó kis hallgatható mai zenéhez.
    Akinek lesz róla véleménye, az ne fogja vissza magát (ott, ne itt)
    Jó zenéket mindenkinek
  • Zephyr Retiring
    Maradok a topik stílusának a köreiben

Most ezt hallgatom régi ismerősünk, Mirko Hirsch bácsi kezei alól:

Dario Silver - Computer Girl

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ..amúgy ez nem a társkeresők klubja, és senkit sem érdekel a napbarnított felső tested
    pü ment

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.05.19. 11:50:21
  • reynaud #24934
    Night In Wales ‎– Sunday Night ( 25 × CDr, Special Edition, Stereo)

25 × CDr ... ez szép példázata így 2017-ben a lemezvásárlási,lemezeladási állapotoknak.
    Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.05.18. 18:00:35
  • reynaud #24933
    A 80s évek egyik legnagyobb disco sztárjának vajon mi szüksége van erre.... ?
    Nem hinném hogy anyagi gondjai volnának,vagy ha igen akkor rosszul kezelte anno a bevételeit.
  • reynaud #24932
    Az ajánlódat elolvastam,köszi,ott válaszolok rá.

A kérésed teljesíthető,és hogy a dolog hiteles legyen,majd néhány fotón én is látható leszek,ezért majd aktuálisan ezt privát bonyolítjuk le.Franciaországhoz fűződő kapcsolataimról többet,szintén majd privát.Érezzétek jól magatok a görög tengerparton,remélem jó időt fogtok ki.

Írtam már,ha maradsz a topic stílusainak köreiben,akkor senki köreit nem zavarod itt!
  • Zephyr Retiring
    Kösz az ajánlót, és ha már így ajánlgatunk egymásnak, és megemlítetted őket,
    ezt az ajánlómat is fusd át sebtiben..

Ami pedig Peti bácsi általad ajánlott lemezét illeti, kösz, de beérem az original verziókkal
    (Shadows Of The Night - 5:26 és Hold You Tight - 3:51)

És ennek csupán annyi az oka, hogy én elégedett vagyok ezekkel a verziókkal. Aztán meg amúgy is akad pár olyan ismerősöm aki beszerzi így vagy úgy (ha ugyan be nem szerezte máris) és majd meghallgatom valamelyiküknél személyesen.
    Azért szerintem meg van annak is a személyes varázsa, amikor olyan zenékkel állítok be egy sorstársamhoz (vagy ők hozzám) ami még számomra is "új"..

Pici off még aztán nem zavarom köreiteket..
    Francia földön eddig még nem jártam (pedig hívtak már, csak az idő...) úgyhogy ha látsz szép nevezetességeket, készíthetsz majd pár közelit róluk, szívesen megnézném őket. Én épp 2 hét múlva viszem az asszonyt az említett görög tengerpartra, ha igényled, cserébe fel tudok majd ajánlani pár ott készült szép fotót az ottani nevezetességekről..és természetesen én is kellemes nyaralást kívánok neked (nektek ha többen mentek)

Mondanám, hogy tolok majd infókat a legújabb helyi italo slágerekről is, de az asszony kupán fog csapni ha nem vele foglalkozom a 10 napig
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.05.18. 11:29:27
  • amaximus
    24926,24927 ma jó napod van.
  • amaximus
    Inkább ez a lehangoló, nem a Rain által linkelt.
    sőt itt Linda néni is lehangolóbb,mint a bolíviai Fancy előadás, ami ott egész tűrhető,de ez az egész piaci népviseletes szitu is inkább groteszkbe forduló. Legalábbis innen nézve.
  • amaximus
    szuper!
  • reynaud #24927

Italoconnection feat. Francesca Gastaldi - Direct Lines (soundcloud)
    Italoconnection - Voyage EP
  • reynaud #24926
    IAmNotARobot Feat Karl.P Bad Feelings

• reynaud #24925
    Peter Wilson a csapatával jól lovagolja meg azt a stílus vonalat amit anno Stock, Aitken, Waterman, kitalált.
    A legutóbbi tényleg kiemelkedően jó albumán nagy nevekkel dolgozott együtt pld. ( Fred Ventura & Paolo Gozzetti,Mirko Hirsch,Matt Pop,Giorgio Moroder, Daniel Pettersson, Marco Rochowski, Pete Hammond)

Én anno e dal kapcsán figyeltem fel rá.

Ki ne hagyd ezt a lemezét,ha már ennyire kedveled.
  • reynaud #24924
    Magasról lehet csak igazán nagyot esni!

Fancy évek óta zuhanásban van,és igen elgondolkodtató egy ilyen produkciót látva,a stúdiókban volt munka vele bőven hogy azok a 80s zenéi úgy szólaljanak meg.
    Biztatni kéne a visszavonulásra.
  • ItaloMucsacso70
    Flames of Love - Highlights May 6th 2017

• rain70 #24922
    Szegény, Fancy-nek n(s)em megy már ez. Az éneklés. Persze, hakniként még eltudja magát adni, de amikor az eredeti playback-be próbál beleénekelni, vagy hasonló, hát inkább nem mondok semmit.
    Szerencsére a zene alatt ritkán teszi, mert ő is hallja, hogy nem 25 éves már, mikor ezt a dalt énekelte. Egyáltalán tudott ő énekelni, vagy csak nagy stúdió munkálatok végterméke került hozzánk a 80-as években? Ettől függetlenül, ő mindig is discoking marad.
    Már ha nem b@assza el teljesen, amit az élete során felépített.
    A táncos lányok, hát elég hervasztóak. Biztosan élvezik az egész "műsort"!

Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.05.17. 14:13:34
  • Zephyr Retiring
    Belehallgattam. Végül is hangulat kérdése, vannak napok amikor hasonló zenéket hallgatok.
    Bár szerintem ezen meg sem lepődsz már

Részemről különbséget teszek mashup (valaha egyvelegeknek is neveztük) készítők és a valódi előadók közt.
    Előadó a szememben az a személy, aki valamilyen eredeti ötlettel áll elő és megalkot egy addig ismeretlen zenét.

Ha mashupokról beszélünk, azok általában már egy vagy több, valaki(k) által elkészített zene, sláger összekeverését takarja.
    Isten bánts, hogy bárkit is megbántsak, de nagyon jó példa erre Mark Ashley legutóbbi lemeze.
    Én bizony rögtön kiszúrtam egy egy szám hallgatása közben, hogy ismertebb régi italo előadóktól nyúlt le dallamokat.
    Szöges ellentétben például Peter Wilsonnal, aki új dallamvilágot alkotott. Nagyon nem mindegy.
    Az egyik művész, a másik meg (ne szépítsük a dolgot) más tollával ékeskedik.

Persze valamilyen szinten a mashup feljavíthatja az eredeti zenét (zenéket) amikből készült.
    Nem a mashup ellen beszélek. Csak arra hívnám fel a figyelmedet, hogy vannak különbségek előadó és előadó közt.
    Nem is kicsik. Amit én a produkciómként jellemeztem, az nem mások ötleteinek lenyúlása.
    Azok saját zenék, aminek minden ütemét és hangját magam kevertem egyenként fel a sávokra.
    Szóval a mashup talán nem is a legjobb jelző a sample-re amit mutattam..
    Vagyis most nem egy csónakban evezünk.
    Vagy inkább most sem

u.i.: sajna nem minden vidire van időm, így a Shatoo (satu?) is kimaradt eddig,
    viszont az nagyon bejön
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.05.17. 12:35:08
  • amaximus
    nincs túlbonyolítva,de tetszik! nem ismertem.