NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• Zephyr Retiring
    Kösz az ajánlót, és ha már így ajánlgatunk egymásnak, és megemlítetted őket,
    ezt az ajánlómat is fusd át sebtiben..

Ami pedig Peti bácsi általad ajánlott lemezét illeti, kösz, de beérem az original verziókkal
    (Shadows Of The Night - 5:26 és Hold You Tight - 3:51)

És ennek csupán annyi az oka, hogy én elégedett vagyok ezekkel a verziókkal. Aztán meg amúgy is akad pár olyan ismerősöm aki beszerzi így vagy úgy (ha ugyan be nem szerezte máris) és majd meghallgatom valamelyiküknél személyesen.
    Azért szerintem meg van annak is a személyes varázsa, amikor olyan zenékkel állítok be egy sorstársamhoz (vagy ők hozzám) ami még számomra is "új"..

Pici off még aztán nem zavarom köreiteket..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Francia földön eddig még nem jártam (pedig hívtak már, csak az idő...) úgyhogy ha látsz szép nevezetességeket, készíthetsz majd pár közelit róluk, szívesen megnézném őket. Én épp 2 hét múlva viszem az asszonyt az említett görög tengerpartra, ha igényled, cserébe fel tudok majd ajánlani pár ott készült szép fotót az ottani nevezetességekről..és természetesen én is kellemes nyaralást kívánok neked (nektek ha többen mentek)

Mondanám, hogy tolok majd infókat a legújabb helyi italo slágerekről is, de az asszony kupán fog csapni ha nem vele foglalkozom a 10 napig
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.05.18. 11:29:27