42869
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #25164
    Eden-Don't Wanna Lose You

Eden - Don't wanna lose you (remixes) Free DL (bandcamp)
    Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.07.12. 16:04:56
  • reynaud #25163
    Grant Miller

• reynaud #25162
    Ryan Paris Feat. Mauro ‎– Buona Sera Dolce Vita (I Venti d'Azzurro Records ‎– VAM 20.17 ) - Vinyl, 12", 33 ⅓ RPM, Maxi-Single

A1 sample és a további 3 új kiadvány : i Venti D'Azzurro Records
  • reynaud #25161
    Ez infó első kézből,és már csak "Carino Cat" miatt is kapós kiadvány lesz!
  • reynaud #25160
    Tom Hooker - I Look Into Your Eyes

Tom Hooker ‎– King Of The World / I Look Into Your Eyes (Flashback Records ‎– FLA 0007 ) -Vinyl, 12", 45 RPM, Maxi-Single

Nagyon jó!

Gondolom a legkézenfekvőbb beszerzési lehetőséget a hazai lemezgyűjtők már ismerik:
    Wind
  • rain70 #25159
    OMGOMGOMG!!!
    nesze neked uborkaszezon!
    remelem ipad-rol jo lesz a belinkeles!
    a hatamon felallt a szor ettol a kis etvagygerjesztotol!
    MFLEX SOUNDS most megmutatja majd milyen az igazi italo disco! Nagyon varom!!!! Wow ezek a csaveszok tonkretesznek! Azok a hangok omg BRUTALIS!!!! miert van mar vege?...

• ItaloMucsacso70
    A WITHOUT YOUR LOVE-t elszúrta, kettő éve máshogy készítette el.
    Persze aki nem hallotta annak ez is nagyon tetszeni fog.
    Még jó hogy anno rágtam a fülét hogy készítse el mert csak egy másfél perces demója volt belőle.
  • reynaud #25157
    Azul Y Negro - The Night (WLDV Edit) - (Free DL) bandcamp
    La Bionda - I Wanna Be Your Lover (WLDV Edit) - (Free DL) bandcamp
  • reynaud #25156
    "NEW MAGIC SYSTEM DJ VINYL" :

FAR AWAY FROM ME (REMASTERD)
    UP & DOWN
    WITHOUT YOUR LOVE
    SEE YOU AGAIN

infó
    Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.07.11. 16:30:39
  • reynaud #25155
    Jock Hattle - All For One

• rain70 #25154
    talan befer ide ez a tegnapi zene bar nem lesz a kedvencem de nem is rossz.
    nemetul meg eleg ritkan hallani
    Thomas Anders - Sternenregen (ZDF Fernsehgarten 09.07.2017)

• rain70 #25153
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A rengeteg hsz kozott talatam egy ilyet is es komolyan mondom hogy ebben semmi tulzas nincs foleg ha masok is igy latjak!!!
    https://kephost.com/image/0tSb

• amaximus
    a matt pop remix egész jó, de ezzel az énekelgetéssel nem tudok mit kezdeni, valahogy sehogy se nem.
  • amaximus
    4 nővel egész jól bírod a napi kihívásokat. nekem sokszor egy is sok!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem írtam le, de szinte szóról szóra én is így gondoltam.
    az eredeti egy hallgatható, de átlagos zene, ebből az MS megint egy remekművet csinált, nem tudom, hogy csinálja, de olyan érzékkel nyúl a dalok használható részeihez, amit csak nagyon kevesen tudnak.betalált rendesen.
  • Wind 67
    Vanello - Digital love
  • rain70 #25149
    tetszik!
  • rain70 #25148
    ezek is jo zenek!
  • rain70 #25147
    most nem bibelodok ekezetekkel ipad-on gyorsba irok.
    tegnap nem tudtam meghallgatni bar hallottam hogy a facebookon megint megorult a telefon.
    a csalad kicsinalt agyilag 3 kislany maszkalt a fejemen orakon at szerintuk a felesegemmel ez baromi vicces es apanak is nagyon tetszik! hat 2-3 ora utan mar nagyon nem
    de az uj hirtelen a semmibol megjelent remix megint csak kozhely lenne es ujbol padlot fogtam.
    az eredeti dal ehhez kepest egy fos pedig az is eleg jol hangzik de ezek a csaveszek tudjak hova kell nyulni atvarialni es teljesen uj a video alatti leirasbol idezve a 80 as es a wave hangzast olyan szintre emelni hogy megint lekoltozzek padlora. soha ne hagyjak abba meg par szamomra nem tetszo vagy a megszokottnal gyengebb alkotas is jelenik meg mert nincs ra szo amit Mflex muvel.
    fantasztikus es lehengerlo dal!!!!! de ez kozhely megfogalmazni jol nem is lehet annyira tancraperdito hangulatos es elvezetes lett a brutalis es szokasos Mflex hangokrol nem is beszelve!!!
  • amaximus
    new retro wave

Moderns - Jarre
  • amaximus

Mflex Sounds feat. Bleachers - Don't Take The Money (80's reincarnation remix)

• amaximus
    pár újdonság a 2x is meghallgathatóak közül

Thunder Porpoise - Oppenheimer's Gambit

Volt Age - Pleasure Operator (feat. Maram El Dsoki)

Modern Martina - ItaloDisco (demo)

• amaximus
    kellemes space darab
    a liberate tesó is!
  • amaximus
    synthwave szerbiából

Isidor - Wave Rider

Isidor - Wave Rider (3L3CTROGUN Remix)

• nájlony
    Van egy ilyen új...
    (ssynth)

• DiscoCocktail
    Disco Cocktail Megamix vol. 2.
  • rain70 #25138
    Egyet szögezzünk le és az évek alatt gondolom ez már leesett, aki ki és megismert.
    Nem tollas a hátam! , de nagyon nem! Tehát nekem nem muszáj "megmagyaráznod" a semmit.

Close...
  • Wind 67
    New Generation vol. 3. (RR 020 ) should be ready soon.
    -Estimado - Without You
    -Marc Fruttero - Dance My Life Away /Flashback Mix),
    -Bunny X - If You Say Yes (Digimax Rmx)
    -Carino Cat - Speed Undercover . etc...
  • allada67
    Nekem meg pont ez,meg a Electro Potato - Vocoder Love, tetszik az itteni elmúlt egy heti youtube video, new italo
    bemutató termésből.A Victor Ark feat. Matt Doll - Dark Affair -ban én is érzem a lapos részeket, de az alapja,meg a refrén
    rendben van.Én már tudom is, hogy hol fogok belenyúlni,ha majd elérhető lesz az EP. Volt már olyan zeném, ahol az
    "uncsi" részeket rövidebbre mixelve ,nekem jobban tetsző zene lett valamiből.
  • zoranpityu
    Köszönöm szépen :-)
  • reynaud #25134
    Szevasz Rain!

Mint írtam az év első feléből válogattam a véleményem szerint legjobb italo-disco stílusú zenékből.
    A "summer" azért került oda,mert benne vagyunk a nyárban,lassan a kellős közepén,ez utalás is volt arra,én ezen a nyáron ezeket a dalokat hallgatom gyakran,illetve fogom.
    Azt gondolom egy zenei fórumon egy személyes vélemény alapján összeállított lista elfér,mondjuk úgy félévente,nem fogok két hét múlva újat írni.

Uborkaszezon....nem vagyunk elárasztva minőségi új zenékkel,Carino Cat dal már jó ideje fájlként elérhető,megvásárolható.

Nem gúnyolódtam,csak céloztam azok felé akik csak olvasgatnak....egy zene fórumnak a hozzászólások adják értelmét.
    Nekem is van dolgom bőven,de akár naponta fél-egy órám zenékkel foglalkozni szerencsére egyenlőre van,ez nem életcélom,a zene számomra egy hobby.

De most úgy megsértődtem hogy tudod ahogy szoktam mondani,soha többet nem jövők fórumozni.
    Aztán lehet a napokban kihajítja német zenész barátom az újdonságát,így aztán előfordulhat hogy meggondolom magam,és szokásom szerint visszatérek,vagy nem..... :)

• rain70 #25133
    Ahogy írtad is, ez a te véleményed.
    De mielőtt világszerte elterjedne ez a lista, csak közlöm, amit tavaly év végén is, hogy a nyár még csak most kezdődött, de a lényeg, hogy már van szép színesben megszerkesztve széltől szélig futó reklámcsíkkal. Igaz, hogy az uborkaszezon állításod sem jött be, mert pont a az általad első helyen lévő "tetűmászó 0:47" ami valóban nagyon jó és űditő italo disco zene pontosan erre cáfolt rá, meg azóta már több is, de azért ha lehet a 2017-es top és mindent eldöntő slágerlistát ne két hét múlva dobd ide.

A gúnyólódásodat sem értem, mikor megint az a téma jön elő, hogy csak Reynaud viszi a hátán a topikot és más nem szól hozzá, végül nem lesz miről beszélni és szerintem Amaximus jelezhetné már, hogy a topik zárható, mert mindenki csak a háttérben veri nem dumcsizik itt, vagy esetleg én is léphetek az ügyben. Ne kezdjük amit tavaly, ez a topik pont úgy jó, ahogy van. Mindenki annyit szól hozzá, amennyit akar. Ne a Te dolgod ezt sérelmezni. És nem azért írtam, mert éppen csalánra pisáltam, csak épp így alakult.
    Mindenkinek van dolga, pl család, munka bármi és nem az az életcélja, hogy egy fórumon b...sza el.
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.07.01. 07:38:18
  • AeroCool
    Szia! Már megjelent.
    https://www.gloobalmusic.es/Tienda/prestashop/es/inicio/18-max-system-your-bring-the-sun.html
    Szivesen! :-)
    Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2017.07.01. 04:50:35
  • zoranpityu
    Szia! Nem tudod mikor jelenik ez meg?
    Köszi
  • ItaloMucsacso70
    Szerintem is gyenge!
  • reynaud #25129
    Victor Ark feat. Matt Doll - Dark Affair

Nekem nem tetszik,lapos az egész!
  • reynaud #25128
    Jók ezek is!
    Egy év végi bővebb listán helyük lesz.
  • reynaud #25127
    Most hogy mondod,tényleg olyan mint egy CD hátsó borító, az időmből ennyire futotta,egyébként el is fogadnék ezzel a 10 dallal egy CD válogatást,merthogy a 3-as sorszámú még meg sem jelent,a 8-as pedig nincs meg,mert a lemezről csak a felírt verzió tetszik,így aztán én ezt spórolósra fogva magam,kihagyom.

A tippeket köszi,ezek korábbról már ismert ,de valóban 2017-es kiadványokon megjelent felvételek.
    Őszintén szólva nem éppen az én zenei világom egyik sem,nem cserélném egyik dalt sem a tízes listámról ezekkel,de ízlés dolga,neked bejövős,egy ilyen jellegű lista meg erről szól.
  • ItaloMucsacso70
    Én ezeket a zenéket még minden képen ide sorolnám!
    Tony Costa Feat Charly Danone - Go!
    Retronic Voice - Sea of Life
    Baccara feat. Maria Mendiola & Cristina Sevilla - I Belong To Your Heart
  • amaximus
    egy elég jó spacesynth

Illuminaire - Alysius

• amaximus
    és a dancsó peti féle videó remixe is remek lett. Sanyika!

Neo feat. Dancshow - Videomania (Electro Potato Remix)