Ahogy írtad is, ez a te véleményed.
De mielőtt világszerte elterjedne ez a lista, csak közlöm, amit tavaly év végén is, hogy a nyár még csak most kezdődött, de a lényeg, hogy már van szép színesben megszerkesztve széltől szélig futó reklámcsíkkal. Igaz, hogy az uborkaszezon állításod sem jött be, mert pont a az általad első helyen lévő "tetűmászó 0:47" ami valóban nagyon jó és űditő italo disco zene pontosan erre cáfolt rá, meg azóta már több is, de azért ha lehet a 2017-es top és mindent eldöntő slágerlistát ne két hét múlva dobd ide.
A gúnyólódásodat sem értem, mikor megint az a téma jön elő, hogy csak Reynaud viszi a hátán a topikot és más nem szól hozzá, végül nem lesz miről beszélni és szerintem Amaximus jelezhetné már, hogy a topik zárható, mert mindenki csak a háttérben veri nem dumcsizik itt, vagy esetleg én is léphetek az ügyben. Ne kezdjük amit tavaly, ez a topik pont úgy jó, ahogy van. Mindenki annyit szól hozzá, amennyit akar. Ne a Te dolgod ezt sérelmezni. És nem azért írtam, mert éppen csalánra pisáltam, csak épp így alakult.
Mindenkinek van dolga, pl család, munka bármi és nem az az életcélja, hogy egy fórumon b...sza el. Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.07.01. 07:38:18