Mint írtam az év első feléből válogattam a véleményem szerint legjobb italo-disco stílusú zenékből.
A "summer" azért került oda,mert benne vagyunk a nyárban,lassan a kellős közepén,ez utalás is volt arra,én ezen a nyáron ezeket a dalokat hallgatom gyakran,illetve fogom.
Azt gondolom egy zenei fórumon egy személyes vélemény alapján összeállított lista elfér,mondjuk úgy félévente,nem fogok két hét múlva újat írni.
Uborkaszezon....nem vagyunk elárasztva minőségi új zenékkel,Carino Cat dal már jó ideje fájlként elérhető,megvásárolható.
Nem gúnyolódtam,csak céloztam azok felé akik csak olvasgatnak....egy zene fórumnak a hozzászólások adják értelmét.
Nekem is van dolgom bőven,de akár naponta fél-egy órám zenékkel foglalkozni szerencsére egyenlőre van,ez nem életcélom,a zene számomra egy hobby.
De most úgy megsértődtem hogy tudod ahogy szoktam mondani,soha többet nem jövők fórumozni.
Aztán lehet a napokban kihajítja német zenész barátom az újdonságát,így aztán előfordulhat hogy meggondolom magam,és szokásom szerint visszatérek,vagy nem..... :)