42869
-
Amaximus ,látom most éppen aktív vagy,ezt a képet most valami miatt nekem címzem,érdekel kitalálod é miért?
Figyelj minden részletre a fotón.
-
Én kritikusabb leszek most nálad,ez úgy ahogy van dögunalmas!
Egy több mint 8 perces verziót akkor érdemes egy dalból csinálni ha azt megtudják úgy komponálni hogy nincsenek unalomba fulladó részek,ez a zene nálam másfél perc után pause,és felejtős!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.07.22. 11:42:41 -
a zene kellemes, de nem túl izgalmas ez a vokál, Danielnek kicsit megkopott a hangja?!
-
Retronic Voice - True
Retronic Voice - True (bandcamp) -
pedig ez most eléggé elfogultan hangzik.
amivel megint nem tudok nem egyetérteni,mert zeneileg ez ismét össze van rakva rendesen és az is igaz, ő tényleg teljesen egyedi, egyelőre hamisíthatatlan, vagy párja nincsen megoldásokkal és hangokkal.
jogos, rakhattam volna elérhetőségeket, de gondoltam,akárhová kattint bárki ms dolgokban, egy halom link van mindenhol,tehát nem lehet nem megtalálni. a vol2 húzós zenékből van, és ez a legutóbbi is a helyén van, de én már a vol3ra vagyok nagyon kíváncsi,met ott túl sok az ismeretlen. 2 napja írtam nekik némi infóért esedezve, ha kapok választ, megosztom.
-
-
Ugye, ugye! 

Tudtam én már abból a kis szösszenetből, hogy ez egy vérbeli italo disco dal lesz, de arra nem számítottam, hogy megint ennyire mesterien lesz összerakva. Honnan szedik ezeket a hangokat, hogy tudják előállítani, ami ennyire italo és ennyire egyedi, nem mástól elcsórt hasonló hangzás, hanem valóban Mflex SOUNDS!
A nálam csúfos bukású night after night italo disco zene után, amiről kiderült, hogy valahol eddig porosodott 2014 óta, ez a dal mindent lesöpör. Hallgatom 9 percen át és még hallgatnám és nem is hiszem el, hogy ennyi idő után még mindig annyira erős a dal, hogy nem akarom, hogy vége legyen. Nem tudom halljátok-e, de teljesen olyan, mintha két különböző dalt gyúrt volna egymásba Mflex, de erre csak ő képes, hogy mégis egy mesteri egésznek tűnjön. A befejezése is mesteri.
Esküszöm, hogy ez a csávesz valahol nem normális
, mást nem tudok írni, mert az eszméletlen, meg a döbbenetes és a többi hülye közhely ömlengés megint csak enyhe kifejezése lenne ennek a tanítani való italo disco dalnak! A hétvégén ha hazaérek meg is veszem ezt az EP-t. De legkésőbb kedden. A videó is minden porcikájával együtt lélegzik a dallal.
Nem csodálom, hogy megint őrület van, én is megyek vissza a padlóra!
Nem vagyok elfogult, ha valakinek ez jönne le, ami nem tetszik azt kiosztom, Mflex is megkapta már jó párszor a magáét, de amiket pár éve, ebben az évben, főleg mostanában idehajítanak, azt a mindenki csak legfeljebb valamennyire megtanulhatja, lemásolhatja, de jobbat a büdös életben nem fognak tudni csinálni.
És, ahogy Reynaud kolléga is kiszokta tenni az elérhetőségeket, én is kiteszem ide:
Azt hiszem bőven elég csak egy link, mert ott van az összes megvásárolható elérhetőség tulajdonképpen:
mflexsounds
Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.07.21. 14:00:09 -
az nálam nagyon betalált! -
na de nem úgy ez, tehát megjelent az EP
Mflex Sounds - I Wanna Know
-
hol a video?? ez egy állókép!
-
aha,kellemes ...... video video !!! -
....tán nekik is érdekükben állna a legalább 1 perc 'zaj" :xD
,az első zenéjük sikerében nem kis szerepe van a videónak,szerintem!
-
mint ahogy ezt a melbourne-i csapatot is nagyon szeretem
Video Video - Not Gonna Die
Video Video - Forever Tomorrow
-
tényleg jók!
a második a stílusban különösen tetszik. -
igen, tudom,miért raktad ki, de a fene vigye el, hogy tényleg képtelenek odarakni mellé fél vagy 1 perc zajt!
-
Ettől ma lehidaltam,sokan feldolgozták már az elmúlt időszakban,de ez most nálam abszolút nyerő!
The Rhythm of the Night (Remix) soundcloud
és ez is jó.
La Notte Vola (soundcloud) -
Az első daluk amit kihajítottak,elég nagy dobásra sikeredett,ezen oknál fogva a "boritó".
Téged,engem és másokat is izgat (remélem) ,vajon milyen lesz a folytatás!
Vonalon vagyok,ha lesz több infó,majd szólok!
Halkan jegyzem meg,nem értem mostanság az előadók,zenészek hozzáállását,teljesen jogos elvárás lenne legalább egy "sample" a borítóhoz ,ez ugyebár a 80s -90s években másként működött.
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.07.18. 17:42:37 -
DJ Stefano - Space Odyssey (Love In Space)
-
végre én is kirakhatok itt még nem járt borítókat
(grrrr)
mflex sounds nyári dömping
azt írták, hogy a vol.2 nevezetű ma jelenik meg, a vol3 meg néhány nappal később, ez már érdekes, mert látok ezeken olyan címeket,amik még nem voltak a youtubeon.
mflex sounds - italo essentials vol2. vol.3
reflection recollection ep edit
-
-
1 borító? nem sok, de ha olyan jó lesz,mint a nyitó zenéjük,akkor üsse kő!
-
Augusztus közepe/vége leghamarabb..
Bár szerintem a java már ott lapul a gyűjteményedben egy ideje :)
Futok még pár kört kiküldetésben a "frendcsájz" partnerekkel, aztán megyek csak a központba, de mire visszajövök, a lista meg lesz.
Te priviben kapod majd a teljes listát is, mert a régebbi italo ritkaságok közül is érdekelhet pár ha jól hallotam ;)
Addig meg nyomathatod az infókat ide az újabbakról... -
Engem érdekel ha lesz.... köszi -
infó -
Steve Burbon project feat. Tom Garrow - Sweet Summer Love
Steve Burbon project feat. Tom Garrow - Sweet Summer Love (bandcamp)
-
Tegnap átvonatoztunk Csabára (MM).. A Systems In Blue egyik gyűjtői példányából még volt egy darab, de mivel nem album volt, 4900 pénzért otthagytam. Italo vinylekkel sajna nem találkoztam, pár rock album viszont volt szintén 4900-ért...
Az asszonytól ezt kaptam, mert tudja, hogy szeretem és ez még nem volt meg..
Csak amiatt mutatom, hogy elég durva, hogy mennyiért vehetsz ma rock LP-t, és négyszer annyiért italo EP-t
Szemeztem egy Rhino 4 lemezes kiadvánnyal is (80-as évek italo/euro disco válogatáslemez) ami szintén 4900 volt és szintén utolsó példány, viszont átfutottam a számlistát és több, mint a 3/4-ed része valamilyen ripben már megvan. A maradék meg nem érdekel.
Ja, most pár hét pihi lesz megint, de kaptam egy új kollégát akivel pár szót váltottunk még csak, de kiderült, hogy italo vinyl gyűjtő.
Olyan listát készít majd nekem (italo/euro disco vinylekből) amiktől szívesen megválna. (100-150 lemez) Köztük főleg ritkaságok (picture maxik és betiltott borítójú lemezek is) Ez utóbbiakra magam is kíváncsi lettem
Ha lesz közte new italo lemez netán, fogom jelezni, hátha itt is érdekel valakiket.. -
-
nájlony #25177 Köszi a visszajelzeseket!
-
Ryan Paris feat. Mauro - Buona Sera Dolce Vita
-
Na mesélj,mi a nagy nevetés tárgya,tán nem értesz egyet a leírtakkal?
Mielőtt válaszolnál... a tények makacs dolgok és azt gondolom ,nem attól lesz valakinek befolyása e zenei stílus dolgaiban hogy szuper aktivitással lájkolja,kommenteli a videomegosztón és a face-n a videókat valamint az előadók bejegyzéseit,még csak attól sem hogy kap egy fájlt akár még megjelenés előtt.
Az viszont már valami ha valaki egy lemezkiadótól kap megbízást vagy éppen közbenjárására egy előadónak kiadják a dalát lemezen és folytathatnám....
Az előadók, lemezkiadók a bevételeikből tudják magukat fenntartani.....ugye sejted mire gondolok?,aki beéri egy fájllal,vinyl rip-el, az egy púp a hátukon. -
Biatomi #25174 Aki megszeretné vásárolni Tom Hooker – Back In Time (European Edition)
Hargent New Media – HGNM1702 kiadásában
2 × CD, Album
Hungary
Released:
24 Jul 2017
-
ItaloMucsacso70 #25173 
-
Ez történik ha valakinek tényleg van befolyása,ráhatása,ismertsége manapság a new-italo stílusban!
Köszönjük !
-
Tegnap elmarasztaltam őket, hogy az ígért bemutató részleteket elfelejtették közétenni. Hát mára meg is született.. -
van benne valami
-
the night szerencse hogy ingyen is elérhető,mert ezért a katyvaszért pénzt nem adnék, a másik rendben van
köszi az infót. -
full nyúlt alapok, néhol picit b kategóriás jellemzők, de szeretjük A1-et! 
-
a look..az tényleg jó zene a king pedig egy abból készített egyszerű leirat, de akinek ez vinylen kell,annak tényleg jó vétel lesz. -
nekem ez még nem mond sokat, várjuk azért meg a véglegest vagy teljes hosszt az ováció előtt. egyelőre még azt sem látom vagy tudom, mi lesz az ep-én, gondolom a korábban youtubon megjelent zenékből is lesz rajta. meg hát mikor is? szóval türelmes vagyok.
-
Peter Wilson - Satellites/I Just Wanna Turn Back Time (previews)