-
Ugye, ugye! 

Tudtam én már abból a kis szösszenetből, hogy ez egy vérbeli italo disco dal lesz, de arra nem számítottam, hogy megint ennyire mesterien lesz összerakva. Honnan szedik ezeket a hangokat, hogy tudják előállítani, ami ennyire italo és ennyire egyedi, nem mástól elcsórt hasonló hangzás, hanem valóban Mflex SOUNDS!
A nálam csúfos bukású night after night italo disco zene után, amiről kiderült, hogy valahol eddig porosodott 2014 óta, ez a dal mindent lesöpör. Hallgatom 9 percen át és még hallgatnám és nem is hiszem el, hogy ennyi idő után még mindig annyira erős a dal, hogy nem akarom, hogy vége legyen. Nem tudom halljátok-e, de teljesen olyan, mintha két különböző dalt gyúrt volna egymásba Mflex, de erre csak ő képes, hogy mégis egy mesteri egésznek tűnjön. A befejezése is mesteri.
Esküszöm, hogy ez a csávesz valahol nem normális
, mást nem tudok írni, mert az eszméletlen, meg a döbbenetes és a többi hülye közhely ömlengés megint csak enyhe kifejezése lenne ennek a tanítani való italo disco dalnak! A hétvégén ha hazaérek meg is veszem ezt az EP-t. De legkésőbb kedden. A videó is minden porcikájával együtt lélegzik a dallal.
Nem csodálom, hogy megint őrület van, én is megyek vissza a padlóra!
Nem vagyok elfogult, ha valakinek ez jönne le, ami nem tetszik azt kiosztom, Mflex is megkapta már jó párszor a magáét, de amiket pár éve, ebben az évben, főleg mostanában idehajítanak, azt a mindenki csak legfeljebb valamennyire megtanulhatja, lemásolhatja, de jobbat a büdös életben nem fognak tudni csinálni.
És, ahogy Reynaud kolléga is kiszokta tenni az elérhetőségeket, én is kiteszem ide:
Azt hiszem bőven elég csak egy link, mert ott van az összes megvásárolható elérhetőség tulajdonképpen:
mflexsounds
Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.07.21. 14:00:09