42869
-
Igyekszem nem háborgatni lelki békédet a felségterületeden :)
Azért egyet elárulhatnál még ha van kedved (mert kíváncsivá tettél)..
Ugyan honnan tudnád te megállapítani a forrását bármilyen mp3 fájlnak is?
Vagy ez csak amolyan felvágás akart lenni? :) -
Hoztam egy jó zenét,a remix elkövetője 320kbps mp3 minőségben elérhetővé tette,ha jól látom sc reg. szükségeltetik a letöltéshez..
Digital Romance - Together At Last (Maethelvin remix) - (sc) -
Szükségtelen orosz vagy egyéb warez oldalakra kattintatom annak megállapítására hogy mi a forrása egy-egy idehajított fájlnak.
Én következetesen tartom magam korábbi álláspontomhoz,ez a te esetedben már nem mondható el.
....lásd és olvasd saját korábbi véleményed ,ami nagy vonalakban az én kérésemmel azonos ,miszerint előtérbe helyezném azt hogy jókat dumáljunk zenékről.
Csak be kellett billentyűznöm a "warez" varázsszót a keresőbe egy saját korábbi hsz-em keresve,s ezt is dobta!
Mit is gondoljak most erről ? .... talán azt,nem díjazom ha valaki aljas eszközökkel játszik,majd annak következményét megpróbálja kimagyarázni.
A mesédet másnak eladhatód,én nem vagyok vevő rá!
P.S. : Zárjuk a témát,nem óhajtom a továbbiakban offolni a topicot,és nem vágyom a társaságodra,megkérlek tartsd ezt tiszteletben.
Köszönöm! -
Látom, már 23-an megelőztek a belehallgatásba 
Gondolom máshol is megosztottad. Ezt a fórumot nem látogatják ennyien
Az Isotype inkább az én világom..talán idővel csatlakozik majd a maxi verzió a többiekhez:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
wmallas #25560 Én nem láttam még itt ezt a zenét...
June Saturday - The Girl With Golden Hair (Extended Version) -
wmallas #25559 Egy hosszabb részlet a készülő vinyl maxiról,,,:)
-
Én viszont mindig is kedveltem az OMD-t (hiszen new wave is) úgyhogy pár óra múlva ha gépközelben leszek, belehallgatok :)
Kösz az ajánlót. -
Az előző #25556 természetesen reynaud-nak szólt..
(ezt a nyamvadt ócska mobilt meg szanálom hamarosan.) -
Először is, itt nem gyalázkodtam és nem sértegettem senkit sem. Olvasd újra, legfeljebb sajnálkoztam, ami nem egyenlő az első két dologgal.
Másodszor, mert te jársz orosz warezoldalakon, és találsz ott new italo disco albumokat mp3-ban flac-ben vagy tudom is én miben, az még nem jeleni azt, hogy akkor minden mp3 zene onnan is származik.
És harmadszor, spoiler alá írtam (amit írtam) ráadásul nem is neked, így még véletlenül sem kell olvasgatnod a főtémát nem érintő megjegyzéseimet.
De hogy kiemeljek valami pozitívat is a sértődött reagálásodból, én örülök, hogy úriember vagy és visszafogod magad a sértegetésben. Ez nagyon helyes. Sajnálni viszont nyugodtan sajnálhatsz ha akarsz, szíved joga. Én ilyesmin nem szoktam megsértődni :D
Mit is akartam még? Ja igen: köszönöm a direkt nekem készített sárga sorkiemelést. Bár nem teljesen igaz amit írsz, mert én például egyáltalán nem látogatok sem orosz, sem egyéb warezoldalakat, így ez az opció számomra nem elérhető :)
(Írásodban a küzdök és a szükséges szavak kisbetűsek, de ezt sem sértésnek szánom, csak jelzem. És ha ez sem érdekel, akkor nem szükséges reagálnod. Nem küzdök ellened, eddig sem tettem.) -
sose voltam nagy Orchestral Manoeuvres In The Dark rajongó, pár remekművükön kívül nem az én stílusom a dallamviláguk, és az is tény, az utóbbi sok-sok évben nem is volt semmi érdemleges tőlük,így nem is voltak senki látómezejében, valószínű ide se kerültek volna soha. most megtöröm ezt az átkot
, mert megérdemlik.
jöjjön a legfrissebb lemezükről az általam kedvelt és ajánlott 2 db felvétel, az album többi száma kuka.
FLAC

OMD - One More Time
OMD - Isotype
-
Mi ellen küzdők én???
Arról talán nem én tehetek hogy szöveg illetve mondat értelmezésed gyakran nullás szintre zuhan,képtelen vagy felfogni az egyébként egyszerű szavakkal megírt könnyedén értelmezhető sorokat!
Tartom magam annyira úriembernek hogy a sértegetés fokát most minimalizáltam,de legközelebb nem ígérem hogy visszatudom fogni magam.
Ne keresd a társaságom,nem igénylek veled semmiféle eszmecserét,nagyon különböző típusú emberek vagyunk.
A hozzászólásaimra jogod van véleményt mondani,egyszer megtetted,azt szó nélkül hagytam,ragozni tovább sértegetéssel fűszerezve nem szűkséges.
Simán "reynaud" a megszólítás,nem Rénó papázunk,miközben gyalázkodsz!!!
....s akkor megismétlem kizárólag a te kedvedért kissé más szöveggel,remélem egy újabb nekifutásra talán sikerül értelmezned mi volt a kérésem.
mp3 minőségű,orosz warez oldalakról újra osztott,bárki számára elérhető fájlokkal ne szemeteljük tele a topicot!
Ez nem egyenlő ingyen zene elleni szélmalom harccal, esetenként én magam is kértem már zenét a fórumon,illetve nem kevés ingyen elérhető kiadvány linkjét raktam ki,és rakhatnék még többet,de a "köszönöm" visszajelzés elmaradása nem inspirál ilyen dolgokra.
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.10.30. 18:45:05 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Értem én, hogy fakabát, de egy régi modellem van, amin mobil verzióban kell böngésznem, mert asztali verzióban folyton kidob a böngészőről
Újra,erősebbre meg persze sajnálom a pénzt. Vagy nem is a pénzt. Itt inkább az elvekről van szó.
Egy értelmes és használható mai mobil közel egy 100-as.
Tudod te hány new italo disco albumot lehet manapság ennyiért venni?
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.10.30. 10:33:29 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Te is tudod,hogy mindezzel magam is tisztában vagyok, de nem tűrhettem tovább, hogy HG létedre csak a háttérben standby-kodsz
Szeretem ha oktatni próbálsz olyan dolgokról, amit már akkor tudtam amikor te még a Ulmann Moncsi Moncsicsijére ráztad a popsid járókádban..
Meggyőznöd amúgy sem engem kellene. Én a te oldaladon állok. Ketten együtt...(mi az égvilágon semmit sem fogunk együtt csinálni, de mindegy).. a sötét oldalon meg Rénó papa elkeseredetten küzd szélmalomharcot az ingyen zene ellen.
Komolyan, néha már sajnálom szegényt..
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!spoiler mobilról -
na figyu, te címeres egyetemi takarító 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a yt de még a vevo csatornák sem warez, sőt megoszthatod nyugodtan a hivatalos linkeket, nekik is az a céljuk, hogy meg lehessen osztani minél szélesebb körben, ergo nő az ismertség és a hallgatottság,ami vásárlásra ösztönözhet, akinek meg nem,az letiltja ezt az opciót önmagánál és kész.
úgy érzem, nagyon rossz helyen söprögettél az egyetemeken,valószínú teljesen rossz kampuszon járkáltál,így az sem csoda, hogy hamar kirúgtak.
azért engedik fel a zenéiket,mert a nézettség(reklámokkal) is bevételeket hoz nekik, nem is elenyészőt, a népszerűbb előadóknak meg ez csak felvezető a turnékhoz,koncertekhez, és nem mindenkinek elég a videós minőség,tehát tőlönk nyugatabbra még mindig előbb fogják beszerezni a zenéket a legális, fizetős online boltokból, mint hogy bemerészkedjenek akár az sgre
, akár komolyabb warez fórumokba vagy torrentre,mert náluk ilyen a szemlélet, ellenkező esetben vagy rutintalanoknál pedig komolyak a jogi következmények. nálunk warezelhetőségi szempontból még kánaán van, de pl. én így is sokat költök friss vagy régi zenékre is,mert számomra még fontos a valóban jó minőség, és nincs meg minden warezben :) de a HQ-ra sokaknak egyszerűen nincs igénye, nekik bőven elég a yt is,ami offline is üzemel. Legálisan.
-
Joseph Heller óta tudjuk, hogy mi a 22-es csapdája. A YT is az. Mert official csatornákat (vevo) nyitnak a zenei előadók is, ahol gyakorlatilag javarészt ingyen hallgathatod zenéik egy részét. De arra is tudnék példát mutatni, hogy maga az előadó tölti fel egyes régebbi teljes albumait oda.
Aztán meg tojsz rá megvenni lemezen.
Amíg azt a feltöltést hallgatod, addig az valóban nem warez. De abban a pillanatban, amint megosztod te mint felhasználó (az előadó tudta és jóváhagyása nélkül) az máris illegális megosztás, tehát warez :)
(Meg se próbálj ellenkezni, jártam jogi egyetemre. Ismerem a dörgést. Igaz, hogy csak takarítani, de akkor is. A dörgést meg onnan ismerem, ha kihagytam a retyótakarítást, és akkor mindenki dörgött-dörmögött nekem.) :D
Zárójelben: bocs mindenkitől hogy szétoffoltam a témát. De mobilról nem műxik a spoiler gomb..[@morog] Van viszont cserébe ☆♡ és még € jel is helyette.
Zárójel bezár :) -
oké akkor + youtube
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és kb. tucatnyi egyéb videómegosztó társai nem warezolnak, hanem online bemutatnak! bár kis leleményességgel máris lehet mp3 minőségszintű ingyen zenéje sokaknak sokmindenből. de nincs gyári download gomb sehol,tehát nem hivatalosan! :)
a warez onnantól kezdődik,amikor a bemutató illegálisan feltöltött tartalmon alapul, vagy illegálisan szedi le valaki, ennek értelmezése és megítélése országonként eltér, pl. oroszban zeneileg szinte semmi sem illegális,a jogvédelem alig-alig létezik.
az usaban meg 1-3 db illegális mp3ért is köztéri akasztást kaphatsz egyes államokban!
konklúzió: oroszban jó!
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2017.10.29. 13:22:05 -
Jó a szó tesó :)
Mi (is) ritkán értünk egyet, de ez most a ritka alkalmak egyike.
A felsorolásodból a YT, mint zenei "óriáswarez" kimaradt.
Ejnye-bejnye :D -
Legörgettük már egyszer ezt a témát a múltban,sejtettem hogy nem változott a véleményed.
Felesleges is minden további diskurzus!
Hajrá, toljátok ha erre is van igény!
-
kérted,mert ez a véleményed, ez a véleményed, ezért kérted, tök mindegy, a lényege teljesen ugyanaz!
csak a wav peregjen,ez lehet neked egy életfilozófia, de másnak nem feltétlen létszükséglet.
van aki mp3,mp4,aac,wma,flac,ape,dts 5-6-7.1,dvd-audio,sacd, vinyl,kazetta,cd stb-ben szeret 'pergetni', ne legyen már senki által kérvényezve, hogy ki miben szeressen zenét hallgatni.
ezen elvek mentén én is ragaszkodhatnék ahhoz, hogy senki se hallgasson semmit a szaros kis műhifijén, csak min. 2 vagy 5millás hangrendszeren, vagy legalább olyanon,mint én, mert csak!
aztán sokan bajban lennétek és legalább annyira értelmetlen lenne, mint a csak a wave peregjen filozófikus jelképessége.
az mp3akat nem is neked szánom, így is bőven vannak,akiknek szól és élnek is a lehetőséggel. ez többnyire több érdeklődést (100-200) is vonz, mint a te vagy más borítóképei vagy az, hogy majd egyszer valamiben valami valahol megjelenik.
jöhetnek a zenei ajánlóid tovább!
és az utolsó mondatoddal zárom én is soraimat.

-
Inkább kérés volt,mint vélemény!!!
Azt gondolom e zene fórumon az évekkel ezelőtti trend ,az mp3 hsz hegyek ideje lejárt.
Legyünk már annyira igényesek hogy lemezeket vásárolunk,illetve csak a WAV peregjen!
A bemutató jellegű mp3-as cuccaidra sosem kattintok,ezért nem is tudok hozzászólni,Maxikám tudod már tárgyaltunk erről,vannak e zenékhez az előadók által prezentált videók,hanganyagok,én azokat használom !
....ez most vélemény volt,aztán mindenki azt csinál felőlem amit jónak lát! -
Végre ki lett javítva a "lopásvédelmi" szöveg is.
-
Nem fogom nyugi.
Kiemeltem egy zenét ami tetszik az albumról. Egyébként lazzoo..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"munkásságát" már 7. éve követem. Nem veszi ő szívére a negatív kritikát, csak "visszavágott"
-
biztos már unta a 2 évvel korábbi munkáját és realizálta a vokált. 
Daydream - In the Night (Juan Martinez Remix)
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2017.10.29. 10:01:22 -
ahogy zeff mondta, nem kell elérzékenyülni reynaud véleménye miatt, neki is van, másnak is van.
én is mp3at töltök fel (direkt sokkal rosszabb minőségben,mint tehetném,így nem veszem el a lehetőséget senkitől sem, hogy ha akarja, beszerezze a legjobban,amit elér)
, mert ajánlónak szánva az tökéletes és sokszor egyszerűbb így meghallgatni.
a fórum központi témája a zene, problémát nem látok abban, ha felkerülnek a témába vágó "zenék" akármilyen hallgatható formában.
a warez és kapcsolódó jogi témakörök megvitatása nem idevágó témakör.
-
kommersz, ettől még lehet jó, nem lehet minden extrém jó vagy különleges.
martin blix korábbi = 18 évvel ezelőtti???? ahhhhaaa
az ősrégi vagy gyerekkori jelző jobban képbe rakta volna ezt a hasonlatot, maga a zene pedig tökéletesen hozza azt a stílust,nincs abban semmi rossz vagy gyengeség, ez ilyen.
-
nem fogod a teljes listát egyesével idelinkelni, ugye? ott van a lazzoo által rakott fájlban az egész album. te is észrevetted gondolom.
lazzonak meg én is megköszöntem. -
Italoconnection - Conversation
Nagy kedvenc mostanság
-
Az új Italove dal szerintem is meglehetősen laposra sikeredett,a régebbi zenéikhez képest pláne.
Nem hallok semmi olyant a dalban ami magával ragadna,kommersz produkció!
Érdekességként Martin Blix egy korábbi projektben.
Ettől azért a "Stockholm is calling" inkább!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.10.29. 08:06:42 -
Daydream - In The Night (New Version) -
Néhányan teszünk azért hogy a legfrissebb zenékről aktuálisan a topic látogatok infót kapjanak!!!
Ezeket már mindenki hallhatta,s aki igényli mp3-ban,néhány kattintás után elérheti a kedvenc orosz warez oldalán.
Felesleges dolognak tartom onnan ide újraosztani.
Dobjunk infókat az újdonságokról,dumáljunk jókat,értékeljük ki az aktuálisan, frissen megjelenő zenéket,én fórumozás alatt e topicban elsősorban ennek látom értelmét,az elmúlt időszakban ez működő képes pályán volt,személy szerint díjaznám ha így is maradna. -
Jól hitted. Rénó alapból nem csak ingyen mp3, de ingyen lossless ellenes is :)
Felesleges rágnod emiatt magad.
Kért valamit, aztán vagy teljesül, vagy nem. Majd az idő eldönti.
Azért annyit megsúgnék csendben, ha szavazásra bocsájtanánk a kérdést ingyen zene kontra csak fizetős zene ellen, az első felé billenne a mérleg ;)
Azok nevében, akik ezt szégyenlik és sosem írnák le, most én szólok feléd: köszönet az eddig általad feltöltött új zenékért, amit informálás gyanánt töltöttél fel ezidáig. Hogy a későbbiekben teszel e még így, azt majd te eldöntöd.
Ettől függetlenül az mp3 warez mint olyan, eltűnni sosem fog. -
lazzoo #25532 Azt hittem, hogy örömet szerzek vele, hátha még valaki nem hallotta. De ezután nem töltök fel semmit! -
wmallas #25531 Hargittay Gabi kiadványáról való ez a dal....Nekem bejön,és valami miatt ma egész du.hallgatom....:)
Hargent-Eurodisco(My Night Way) Short Mix 2017 -
ha kérhetem,ruszki warezéktől újraosztott mp3 fájlokkal ne szemeteljétek tele ezt a nagyszerű topicot!
Nagyon köszönöm ha lehetséges!
-
break dance ... electric boogie & ItaLove
-
-
köszi ezt is és az italoconnection-t is!
-
nem lehet róla túl sok újat mondani, zeneileg (és csak zeneileg) mostanában 1-2 előadónál többet nem tudnék mellérakni, kidolgozottságban meg egyet sem, szóval.nem az a tipikus tömeges lancsipancsi zenealbum. a vol2 és vol3 is megvan már, amik ebben a stílusban és felhozatalban igen kiemelkedő anyagok, ami sokszor hanyatt vág a megoldásaival.míg a vol2 végülis színtiszta italo, addig a vol3 inkább már egy vegyes, de így is teljesen egyediés kiváló zenék gyűjtője lett.
ufo.
-
valóban nem rossz, a vienna calling ugrott be egyből.
könnyű popzene, annak tökéletes. lehet trütü dalolászni és kész.