NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• Zephyr Retiring
    Először is, itt nem gyalázkodtam és nem sértegettem senkit sem. Olvasd újra, legfeljebb sajnálkoztam, ami nem egyenlő az első két dologgal.

Másodszor, mert te jársz orosz warezoldalakon, és találsz ott new italo disco albumokat mp3-ban flac-ben vagy tudom is én miben, az még nem jeleni azt, hogy akkor minden mp3 zene onnan is származik.

És harmadszor, spoiler alá írtam (amit írtam) ráadásul nem is neked, így még véletlenül sem kell olvasgatnod a főtémát nem érintő megjegyzéseimet.

De hogy kiemeljek valami pozitívat is a sértődött reagálásodból, én örülök, hogy úriember vagy és visszafogod magad a sértegetésben. Ez nagyon helyes. Sajnálni viszont nyugodtan sajnálhatsz ha akarsz, szíved joga. Én ilyesmin nem szoktam megsértődni :D

Mit is akartam még? Ja igen: köszönöm a direkt nekem készített sárga sorkiemelést. Bár nem teljesen igaz amit írsz, mert én például egyáltalán nem látogatok sem orosz, sem egyéb warezoldalakat, így ez az opció számomra nem elérhető :)

(Írásodban a küzdök és a szükséges szavak kisbetűsek, de ezt sem sértésnek szánom, csak jelzem. És ha ez sem érdekel, akkor nem szükséges reagálnod. Nem küzdök ellened, eddig sem tettem.)