Arról talán nem én tehetek hogy szöveg illetve mondat értelmezésed gyakran nullás szintre zuhan,képtelen vagy felfogni az egyébként egyszerű szavakkal megírt könnyedén értelmezhető sorokat!
Tartom magam annyira úriembernek hogy a sértegetés fokát most minimalizáltam,de legközelebb nem ígérem hogy visszatudom fogni magam.
Ne keresd a társaságom,nem igénylek veled semmiféle eszmecserét,nagyon különböző típusú emberek vagyunk.
A hozzászólásaimra jogod van véleményt mondani,egyszer megtetted,azt szó nélkül hagytam,ragozni tovább sértegetéssel fűszerezve nem szűkséges.
Simán "reynaud" a megszólítás,nem Rénó papázunk,miközben gyalázkodsz!!!
....s akkor megismétlem kizárólag a te kedvedért kissé más szöveggel,remélem egy újabb nekifutásra talán sikerül értelmezned mi volt a kérésem. mp3 minőségű,orosz warez oldalakról újra osztott,bárki számára elérhető fájlokkal ne szemeteljük tele a topicot!
Ez nem egyenlő ingyen zene elleni szélmalom harccal, esetenként én magam is kértem már zenét a fórumon,illetve nem kevés ingyen elérhető kiadvány linkjét raktam ki,és rakhatnék még többet,de a "köszönöm" visszajelzés elmaradása nem inspirál ilyen dolgokra. Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.10.30. 18:45:05