NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #25554
    Mi ellen küzdők én???

Arról talán nem én tehetek hogy szöveg illetve mondat értelmezésed gyakran nullás szintre zuhan,képtelen vagy felfogni az egyébként egyszerű szavakkal megírt könnyedén értelmezhető sorokat!
    Tartom magam annyira úriembernek hogy a sértegetés fokát most minimalizáltam,de legközelebb nem ígérem hogy visszatudom fogni magam.
    Ne keresd a társaságom,nem igénylek veled semmiféle eszmecserét,nagyon különböző típusú emberek vagyunk.
    A hozzászólásaimra jogod van véleményt mondani,egyszer megtetted,azt szó nélkül hagytam,ragozni tovább sértegetéssel fűszerezve nem szűkséges.
    Simán "reynaud" a megszólítás,nem Rénó papázunk,miközben gyalázkodsz!!!

....s akkor megismétlem kizárólag a te kedvedért kissé más szöveggel,remélem egy újabb nekifutásra talán sikerül értelmezned mi volt a kérésem.
    mp3 minőségű,orosz warez oldalakról újra osztott,bárki számára elérhető fájlokkal ne szemeteljük tele a topicot!
    Ez nem egyenlő ingyen zene elleni szélmalom harccal, esetenként én magam is kértem már zenét a fórumon,illetve nem kevés ingyen elérhető kiadvány linkjét raktam ki,és rakhatnék még többet,de a "köszönöm" visszajelzés elmaradása nem inspirál ilyen dolgokra.
    Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.10.30. 18:45:05