42869
-
hoho, kicsit visszább rakhatod az arcod, oda,ahová az való!
mert én egyikőtöket sem és a tényeket sem minősítettem cinikusan, csak megállapítottam, hogy örülök, hogy a részedről kezdeményezett jelenleg is feleslegesen gerjesztett vita lecsendesedett! eddig nem gondoltam, de mégis lehet abban valami, hogy kicsit frusztráltabb vagy az átlagosnál. ne legyél! miért ugrasz most még nekem is? ha nem írod azt, hogy "selejt ruszki italo", mondjuk másképp fejezed ki nemtetszésed, amit ki lehet fejezni nyilván, akkor ezt allacska sem veszi degradálásnak és másképp fogalmazza meg az ellenvéleményét, amit szintén kifejezhet bárki, mert ha jobban és higgadtabban belegondolsz, apróságokról van szó,tetszik/nem tetszik-ről, ami miatt egymás torkának estetek. nekem sem tetszik minden, másnak sem tetszik amit én rakok ki, ettől még meg lehet tartani a fórumban egy színvonalat balhé nélkül is.
sokszor elmondtam már és eddig csak neked kellett ismételgetnem, mert nem értetted meg, hogy figyelmeztetned sem most, sem máskor nem kell arra, mikor mi a dolgom, de cicaharcért nem fogok senkit sem kerékbetörni, a tiétek meg lényegében csak egy hirtelen cicaaffér volt. ismét neked mondom el, hogy a "rendvágás" szükségességét a segítséged és ötleteid nélkül is a megfelelő módon fogom alkalmazni, amíg lehet ésszel (jelen esetben), ha az ész már nem segít, akkor a törlés erejével. sugallatod ellenére soha nem töröltem ellenem szóló olyan hszt, amiben a másnak szóló stílusom, kifejezésformám vitatták, és allacska sem téged taplózott le, ilyet nem írt! a megnyilvánulásod tapló stílusát vitatta, más kérdés, hogy a tapló stílus mögött te voltál, de ez innentől lehet filozófiai kérdéskör is,mint személyes sértegetés. mivel abba hagytátok az egymásnak feszülést,nem volt indokolt törölni semmit sem.
amúgy meg nem kéne a hiszti fesztivál, sem tőled, sem mástól.
konkrétan nem érdekel, hogy te hány sort olvasol el ebből, és melyik részt veszed magyarázkodásnak, de tudd, sem téged, sem mást nem győzködlek semmiről, ha eljön az ideje, mindenki észreveszi magát.
és még 50 mondaton belül is maradtam, hurrá.
-
Ha ilyen népszerű az orosz italo disco,fogyasszátok egészséggel.
Itt van egy jó csokorra való,jó szórakozást hozzá!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.12.10. 12:52:17 -
A cinikus megjegyzésed helyett,mint a topic házigazdája a rendrakás,figyelem felhívás az érintetnek a fórumon való viselkedési szabályokról,illetve más személyét sértő hsz törlése alapvető feladatod lenne!
Azért vannak a topic házigazdái ilyen jogokkal felruházva hogy azt szűkség esetén használják!
Az én támogatásomat is azért kaptad anno hogy ha szűkséges rendet vágjál!
Én nem tudok sok mindent kezdeni az olyan érzékeny lelkű sírdogáló taggal aki fikázásnak ,és személye elleni támadásnak fogja fel ha megkritizálom az általa linkelt zenéket,s cserébe taplózással reagál!
Szerepcsere esetén,ha téged különösebb ok nélkül valaki ily "kedves" jelzőkel illettet volna ,biztos lehetsz benne az a hsz már nem lenne ott!
Maxika, remélem a jövőben tőkősebben lépsz fel az ilyen eseteknél,és a fentebb írtakat nem azért szándékoztam megemlíteni hogy megvédj,nem szorulok rá,csak azt kéne tenned amihez van jogod,mert ha ezt látják a fórumozók hogy következmény nélkül lehet taplózni,az visszataszító hatással bír ...... ugye tudod mire gondolok!
Majd az 50 mondatos magyarázkodásodtól kímélj meg ha kérhetem,nem igazán tudnál meggyőzni! -
lazzoo #25884 Ha már Orosz akkor ez se maradjon ki!
Алимханов А. - Ocean of Fantasy
http://www116.zippyshare.com/v/iCOYlUSa/file.html -
örülök, hogy vérfürdő nélkül is dűlőre jutottatok.
ARTIK & ASTI - Никому Не Отдам (Alexander Pierce Remix) nekem kifejezetten tetszik,
míg a nagyobb nevek közül a Tom Hooker féle Gods of Love és Italove karácsonyi zenéi sem fognak meg különösebben, és van még olyan, ami nekem körön kívüli, de ebből is látszik, hogy mindenki mást szeret, és van, amit mindenki!
remélem ez utóbbi lesz a következő zenei ajánlóm is a Synthwave / New Retro Wave Masterpieces kategóriában, ami itt még nem járt, mert nincs annyi időm, hogy minden remekművet ide is rakjak.
Dana Jean Phoenix - Komplicated (Silent Gloves Remix)
.
-
lazzoo #25882 Volt már?
Italove – The Album (2017)
01. I Trust You (Like I Trust Myself)
02. Too Late To Cry
03. No Fear
04. Heading For The Sun
05. Strangers In The Night
06. Higher
07. I Need Your Love
08. Disco Queen
09. Follow Me To Mexico
10. Exodus
11. Rhythm Of Love
12. Never Surrender
13. Illusion
14. Rendez-Vous
15. We Don’t Care
16. L’Amour
http://www116.zippyshare.com/v/WG4MfIZo/file.html
-
allacska #25881 OKÉ :) -
"magammal van valaki nagy bajom"?
...ha te mondod,bár ezt nem egészen értem mit akartál közölni ily formában!
Rosszul gondolod,sem magammal sem mással nincs bajom,annál inkább azokkal a zenékkel amiket idedobtál,csak ezt véleményeztem!
Taplózás kerülendő,kitiltással járhat
, és akkor nem lesz lehetőséged legközelebb elhalmozni minket a remek kedvenceiddel! 
Egyébként ha nem bírod a kritikát elviselni ,ez nem neked való terep,az egyik fővonal a zenefórumon hogy véleményt mondunk zenékről,nem egymásról ismeretlenül,személyeskedve ahogy azt te tetted,ezzel magad minősítve kicsivé!
-
allacska #25879 Reynaud szerintem neked saját magaddal van valaki nagy bajod ezért fikázol mindent és mindenkit ..... a bajok nem kicsik ez világos, kicsinyes problémád lehetnek vagy magad vagy egy "kicsi" .... ritka tapló módon mondod el a véleményedet ..... de tt legalább nem kuss a neved :) Mást nem kaptam tőled eddig csak fikázást de nem baj, legközelebb keresek még egy halommal és elhalmozlak még ilyen zenékkel :)
Utoljára szerkesztette: allacska, 2017.12.09. 20:36:00 -
wmallas #25878
Soulya ID - Tell Me Why (Extended Version) [Italo Disco 2017]
Utoljára szerkesztette: wmallas, 2017.12.09. 20:12:33 -
wmallas #25877 Nem tom volt-é??A keresőm nem adta ki,,,hátha lát benne valaki fantáziát..
Estimado - Faster (Alexander Bez Remix)
-
Legalább önmagad ne ismételd ! 
#25809 -
Komoly felhozatal !
Beírtad a keresőbe :selejt ruszki italo (random mód és ezt dobta?) -
allacska #25874
-
allacska #25873 -
allacska #25872 -
allacska #25871
-
allacska #25870 -
allacska #25869
-
allacska #25868
-
allada67 #25867 Sziasztok !
Ha van rá igény, idén is vállalok egy new italo listázást.
Nekem pl. ezek bejöttek.
01 Fred Ventura - Humanize (Italoconnection Mix)
02 Oblivion - To The Stars
03 Ken Laszlo - Fire And Ice (Extended Mix By Eddy Mi Ami & Mirko Hirsch)
04 Tom Hooker - I Want You Tonight
05 Synergic Silence & Fred Ventura - Follow Your Instinct (Italoconnection Remix)
06 Avenida feat. Me K No - La Fuerza Del Destino
07 Magic System DJ - Up And Down
08 Electric City Cowboys - Flight 69 (Shanghai Cover)
08 Stockholm Nightfile feat. Nathalie - Stay One Day (Prospero Remix by A51M)
09 Stylove - You Are Bambina
10 Tobias Bernstrup - Utopia (Italoconnection)
11 Stylove - Noche De Fiesta
12 Disco Digitale - Angelina Angeleyes
13 Tom Hooker - Find A Way And a Time
14 Carino Cat - Dancing Spirit
15 Steve Burbon feat. Tom Garrow - Sweet Summer Love (Mirko Hirsch Remix)
16 Ryan Paris & Mauro - Bounasera Dolce Vita
17 Aleph - Fire On The Moon (Italoconnection Remix)
18 Henrik Johnson - La Notte Vola
19 Brian Ice - On The Moon
20 Flash Connection - Number One (Mirko Prod.)
21 Magic System DJ - Without Your Love
22 Cliff Wedge - Every Time
23 Victor Ark ft. Matt Doll - Dark Affair (Single AL) (Ebből csak a saját rövid verzióm jön be.) -
@wmallas ,nagyágyú,sokat tud a new-italo stílusról !
Talán felesleges is ezt leírni,látom azért képben vagy,anno sok hasznos infóval lettem gazdagabb általa én is,naprakész a tag! -
hát olyan vagy,ne legyél már ilyen ünneprontó, 
még a megjelenés napján láttam, de nem mertem megkockáztatni, hogy berakjam ide.
gósztbászörsz..........gettóblásztersmoderntóking olyan ötlettelN, hogy már szinte zseniális
ettől még sokan örülnek neki
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2017.12.09. 13:10:04 -
Szinte látom a szöveget, amit felénekeltek: "retró elektró itálódiszkóóó..."
-
3 hete jackdeath nyomott egy minimal synth italo instrumentalt, majd Dzod ebbe belebotlott, megihlette és kicsit feltuningolta
Dzod pres. JackDeath72 - Shes Leaving Me For The Disco Bell King (Dzod mix) -
van az inkább 2015, majdnem pontosan 2 éve jelent meg -
mfn #25860 Bár ez a siker 2016-os,de az idén is kiadták újra.Nem véletlenül! 
Heaven42 Feat. Synthya - Just Tonight (Extended Mix) -
Hogy legyen valami magyar is ....
-
nem biztos, hogy tudlak követni, de alukáljál szépen! 
-
Frászt hajnali 4-kor keltem, hosszú nap volt. De ez a csokimannilás zene feldobott 
Reggel 4-kor megint kelek. Ezért most el is köszönnék ha nem gond..
Apropó, majd legközelebb meséld már el, mi lett Ordassal végül..
-
nagyon ki vagy ma pihenve!
-
Van némi értelme..(indítsd a zenét hozzá)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ordas szállni járt, odament kispupák, könnyebben szállnak párban.
Szétesett a rádió, kontrázott Bárdi Dzsó, nem bőgőzött szemeiben Dzsó..
Higanypók, szemedben már, szállni kár ..ná-ná-nát-nát-nát
Ne csenj gólt, szorítanaaak, a csokimanilláááák...

-
jó,de már 183-nál jár a letöltés
, tényleg érdekelne, hogy honnan és mifélék töltögetnek erről az oldalról,mert én pár emberen kívül ritkán látok új arcokat errefelé.
-
A 139. én voltam..
Kivételesen most összehangolódtunk mind a 140-en
-
az előző régebbi felvétellel szemben egy szinte friss és slágergyanús remixet ajánlok, melynek eredetije számomra hallgathatatlan, dél koreai 5 tagú lánycsapat előadásában arat sikert az ázsiai térfélen, de a mi ízlésünk kedvéért a remixernek hála kapott egy nagyon kellemes italo vagy 80's verziót. az eredeti nyelvű dalszöveget sajnos vagy szerencsére nem értem
, heveny fordításban a semmi értelmesről és sok átvitt értelmű valamiről szól
, de zenei összhatásban így is élvezhető.
Red Velvet - Peek-A-Boo (Chopy remix)
-
törölgettem a zenepolcot és leesett róla, igaz nem ebben a minőségben
, de mert itt tényleg rég volt, és csak egyszer, reméltem, biztos lesz,akiknek ez kevésbé ismert. másfél nap alatt 140-en szedték le, úgy néz ki,másnak is tetszik.
nyilván tudtam, hogy a hard fan-oknak ez nem lesz újdonság.
-
wmallas #25850 Mindig előbukkan valami régről...
Remek zene!!
-
Nagyon jó! 
-
Shelter feat. Andy Bell - In Somebody's Arms (Matt Pop Ode De Moroder Mix)
-
wmallas #25847 Maximálisan egyetértek veled