-
hoho, kicsit visszább rakhatod az arcod, oda,ahová az való!
mert én egyikőtöket sem és a tényeket sem minősítettem cinikusan, csak megállapítottam, hogy örülök, hogy a részedről kezdeményezett jelenleg is feleslegesen gerjesztett vita lecsendesedett! eddig nem gondoltam, de mégis lehet abban valami, hogy kicsit frusztráltabb vagy az átlagosnál. ne legyél! miért ugrasz most még nekem is? ha nem írod azt, hogy "selejt ruszki italo", mondjuk másképp fejezed ki nemtetszésed, amit ki lehet fejezni nyilván, akkor ezt allacska sem veszi degradálásnak és másképp fogalmazza meg az ellenvéleményét, amit szintén kifejezhet bárki, mert ha jobban és higgadtabban belegondolsz, apróságokról van szó,tetszik/nem tetszik-ről, ami miatt egymás torkának estetek. nekem sem tetszik minden, másnak sem tetszik amit én rakok ki, ettől még meg lehet tartani a fórumban egy színvonalat balhé nélkül is.
sokszor elmondtam már és eddig csak neked kellett ismételgetnem, mert nem értetted meg, hogy figyelmeztetned sem most, sem máskor nem kell arra, mikor mi a dolgom, de cicaharcért nem fogok senkit sem kerékbetörni, a tiétek meg lényegében csak egy hirtelen cicaaffér volt. ismét neked mondom el, hogy a "rendvágás" szükségességét a segítséged és ötleteid nélkül is a megfelelő módon fogom alkalmazni, amíg lehet ésszel (jelen esetben), ha az ész már nem segít, akkor a törlés erejével. sugallatod ellenére soha nem töröltem ellenem szóló olyan hszt, amiben a másnak szóló stílusom, kifejezésformám vitatták, és allacska sem téged taplózott le, ilyet nem írt! a megnyilvánulásod tapló stílusát vitatta, más kérdés, hogy a tapló stílus mögött te voltál, de ez innentől lehet filozófiai kérdéskör is,mint személyes sértegetés. mivel abba hagytátok az egymásnak feszülést,nem volt indokolt törölni semmit sem.
amúgy meg nem kéne a hiszti fesztivál, sem tőled, sem mástól.
konkrétan nem érdekel, hogy te hány sort olvasol el ebből, és melyik részt veszed magyarázkodásnak, de tudd, sem téged, sem mást nem győzködlek semmiről, ha eljön az ideje, mindenki észreveszi magát.
és még 50 mondaton belül is maradtam, hurrá.