NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #25885
    A cinikus megjegyzésed helyett,mint a topic házigazdája a rendrakás,figyelem felhívás az érintetnek a fórumon való viselkedési szabályokról,illetve más személyét sértő hsz törlése alapvető feladatod lenne!
    Azért vannak a topic házigazdái ilyen jogokkal felruházva hogy azt szűkség esetén használják!
    Az én támogatásomat is azért kaptad anno hogy ha szűkséges rendet vágjál!

Én nem tudok sok mindent kezdeni az olyan érzékeny lelkű sírdogáló taggal aki fikázásnak ,és személye elleni támadásnak fogja fel ha megkritizálom az általa linkelt zenéket,s cserébe taplózással reagál!
    Szerepcsere esetén,ha téged különösebb ok nélkül valaki ily "kedves" jelzőkel illettet volna ,biztos lehetsz benne az a hsz már nem lenne ott!
    Maxika, remélem a jövőben tőkősebben lépsz fel az ilyen eseteknél,és a fentebb írtakat nem azért szándékoztam megemlíteni hogy megvédj,nem szorulok rá,csak azt kéne tenned amihez van jogod,mert ha ezt látják a fórumozók hogy következmény nélkül lehet taplózni,az visszataszító hatással bír ...... ugye tudod mire gondolok!

Majd az 50 mondatos magyarázkodásodtól kímélj meg ha kérhetem,nem igazán tudnál meggyőzni!