42869
-
Eltűntél néhány napra,aggódtam érted
,meg közben röpködtek az offok !
-
-
picit zenéljünk is.
a hallgathatók közül csemegézve ajánlom ezt az egy hete megjelent remek újdonságot az NRW stílushoz csapva
Freeweights & Tarmo - Close Call (radio edit) -
te vagy a szóvívője? szívesen.
-
apró baki,
fordult már elő hasonló a cd történelemben, főleg a kisszériás kiadásoknál
-
Ezt Sandra nevében is köszönöm
-
Nem lossless-ként, csak audio cd-ként.
A kettő néha nagyon nem ugyanaz, mint azt az öreg Hargittay mestertől már megtanulhattuk anno... -
-
ItaloMucsacso70 #26042 Most már én is láttam őket.
Hát csak így tovább, csak kicsit ritkább zenékkel is feltölthetnék.
Amúgy meg jobban félek én mint az oroszok hogy ezért segbe rúgnának a kiadók.
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2017.12.21. 12:11:59 -
ItaloMucsacso70 #26041 Ja csak hogy én 128-as mp3-nál soha nem raktam fel jobb minőségben semmit belőle sehová.
Kint meg lossless-ként árulták.
-
semmi gond, nem szükséges, a fórumtéma vonalába belefér -
utolsó mondtara 
akkor már elég híres vagy!
lehet jobban járnál, ha te adnád ki. -
yblm #26037 Italo Disco vol. 15
1 MIKE ROGERS – Happy Moon (Remix) 05:56
2 AGO - Romance 06:41
3 THOMAS – Another Game 07:09
4 P. LION - Believe Me 05:51
5 GRETA STRIKE – My Lonely Time 06:21
6 CANTON – Sleepwalking 06:47
7 MODAS’ - Day By Day 06:14
8 DEBORAH HASLAM – Hot Stuff 07:25
9 JAN DEMIS - Preludio 05:15
10 AVANTGARDE – You Never Danced With Me 05:39
11 H. LEVEL – Rhythm 08:34
12 BRYAN RICH – Forever 05:58 -
ItaloMucsacso70 #26036 Akkor ezt én se láttam még. 
Na mindegy úgy is megküldik majd ahogy az eddigieket!
Minden esetre bátor vállalkozás azt hittem a sok tiltás elveszi a kedvüket a továbbiakban és megállnak 10-10 résznél.
Ennyi erővel tényleg adhatnék ki én is ilyeneket.
Mint ahogy kiderült Montrealban árulják is boltban pár kiadatlan CD-met!
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2017.12.21. 11:46:59 -
allacska #26035 Akkor ezt nagyon elnéztem elnézést töröld légyszíves ...... -
újdonság, 2012-ből? 
-
allacska #26033 Sziasztok egy újdonság mára is :
-
én meg úgy tapasztaltam, hogy önbizalomban és tehetségben is bőven jutott neked,melyeknél már csak a hited erősebb mindenben és öngerjesztve táplálja az első kettőt. 
karácsony előtt főleg boldogsággal tölti el szívem lelkem, ha bárki boldog párkapcsolatban él, és legalább a nyilvánosság előtt megőrzi monogamitását.
mondhatnám, hogy ez így mind egyben legalább olyan ritka,mint zeff maga.
-
jó, akkor ezt mindketten rosszul tudjátok. 
a sorozatak eddig valóban 15 része beszerezhető, megvehető, de ez nem jelenti azt, hogy nem lesz 16. vagy akárhányadik még.
más szempontból pedig jobban örülnék a mindenféle 'sorozatok' kiadása helyett, ha lenne pl ennek az első 30 kiadásában legalább 30 olyan zene,ami még nincs meg, vagy egyáltalán jónak mondható. ez egy újabb borisz vagy martina cd gyártó produkció,ahol a borítókat is gyermekszakkörösök csinálták paintel. profi kiadástól nagyon messze van, arról nem szólva, hogy ez is az 'én vagyok a kiadó típusú,amit már bárki megtehetne, ha erre akarna pazarolni pénzt vagy időt.
mucsácsó,yblm,wind,zeff,reynaud vagy sorolhatnám napestig bezárólag amax is.
-
Ahhoz sajna tehetség is kéne..
Az meg nincs, csak önbizalom, bár az meg kevés hozzá :)
Nézd meg rain kollégát, neki is van önbizalma, mégis nekem akarja lepasszolni ZéeR kollegináját, ahelyett, hogy maga cselekedne :D
Én sajna (vagy inkább szerencsére) boldog párkapcsolatban élek immár lassan 7.éve, és ameddig ez így marad, addig nem is nézek más nők szoknyája alá :)
Viszont szívesen hallgatom őket (mármint a nőket) énekelni, tehát ha rábukkansz valami jó kis női italo disco előadóra, légyszi tájékoztass..örök hálám...drágám..
(csak a rím kedvéért) ;) -
ItaloMucsacso70 #26029 Ezt rosszul tudod!
Mind a kettő sorozat 10-10 részből áll!
-
yblm #26028 A topikhoz illően-Az Italo és euro Disco The Lost legends -15 albumból áll. -
ki kéne adatnod a verseidet, vagyis rémes rímeidet, még sikeres is lehetnél,mielőtt rászáll a kakukk a fészkedre.
-
megleptél, ritkán látok tőled orosz nyelvű dalt linkelni, de a kérdés ugye csak vicc akart lenni?
általánosan az elmúlt témákhoz: ahogy sokszor leírtam, a legjobbozást én is értelmetlennek tartom, főleg egy mflex sounds remixnél, hisz amit ms remixel,amiket eddig ismerek, az többnyire mind kiváló végeredményt szül. és itt nagyon nem értek egyet rain-el,mert a warlordos dal szerintem is kiváló.
na meg ahogy rain is írta, és ebben meg egyetértek :) évi,év végi összegzést januárban érdemes, hisz még bármi kijöhet, ilyenkor még páran tartogatni szoktak meglepetés vagy ajándék dalt. még van 10 nap. :) kivárok.
ramos zenéje nekem is rajta van a képzeletbeli dobogón (valahol), a carino cat pedig számomra pici felüdülést, kellemes meglepetést hozott, mert hiába egyszerű a dalszöveg, szerintem az a dal is nagyon rendben van, ha valaki pedig azt hozza fel gyengeségnek, hogy nem elég tartalmas vagy értelmes a szöveg, akkor az biztos nem hallotta a 80as évekbenvagy akármelyikben a zenék felét, ahol szintén sokszor teljesen egyszerű,sokszor ovodás szintű semmitmondó dalszövegekkel taroltak az italo discoban is, ami igen nagy számban napjainkban sincs másként több más zenei irányzatnál sem.
az ms moments tényleg csodálatos és megint csak egyedüli zene lett, de az IE3-ról ajánlom a Timeline (katt részlet) zenéjét is, azt nem láttam még videóban, stílusban picit hasonló, kellemes ambient.
érdekes, a dreamers avenue - memory lane -től nem dobom el az agyam, bár tetszik, nagyon jó zene, nagyon jó hangulattal, de zeneileg nem egy bonyolult dolog. az is igaz, nem ezen múlik.
zeffel egyetértek (már megint??) a mucsácsó és clay haverság vagy barátság 'kép' tényleg felesleges volt, egészen pontosan a sokkoló semmit láthatjuk rajta (ezért kár volt odarakni,akkor is, ha ő tudja,mi a története), de ha ez egy képsorozat kezdő darabja akart lenni, akkor várjuk a folytatást. :)
sok-sok ízlés ütközik a fórumon, de ettől leszünk változatosak.
-

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tisztára mint valami dzsémsz bond..ott hol ő van, nincs gond
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.12.20. 20:32:32 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nyugika! nem izgul. a felügyelő nonstop felügyel. de csip-csup ügyekkel nem foglalkozik. -
yblm #26023 Raynaud és rainka, Ti a zenével törődjetek. és hallgassátok , ne mással. főleg velem ne.További jó piszkálódást kivánok. Akinek nem inge .....
-
yblm #26022 Mit nézel te engem le , nem is ismersz Szerencsére. Továbbá elleskelődöm itt a nagy bonba new italók között. Hidd el annyit tudok a jó zenékről amennyit te gondolsz magadról . Nem vagyok sértődékeny, csak őszinte, talán még az lehetek. -
A legjobb remix synthpop stílusban! ....már rongyosra hallgattam,olyan hatásfoka van hogy pofán vág minden alkalommal!
Mflex Sounds feat. Lewis Lane - Runaway love (reinterpretation remix)
-
A visszapillantás ma ezzel folytatódik,mint a legjobb női vokállal felénekelt italo-disco dal 2017-ből.
Andermay - En Azul (Italoconnection Remix)
-
Music from Finland.
Freeweights & Tarmo - Close Call (Radio Mode) sc ahhh,ez
-
Zeneileg semmi újat nem hoz,ennek ellenére mivel nagy Silent Circle rajongó vagyok,tetszik.
A vokál nagyon jó,(itt) azt látom : vocals by : Rick de Moore ,megkérdezhetnéd Mirko-tól ki Ő? mármint Rick de Moore
,azt már csak én teszem hozzá,nagy vonalakban elpanaszolta hogy ezekből a dalokból nem származik számottevő bevétele,akkor miért kér 2 € -t ,miért nem adja pláne így Karácsony táján ingyen a rajongóinak?
-
De jó hogy ezt nem nekem kellett,pontosan a besértődés utáni magyarázkodás elkerülése végett,amihez most pont nem volna hangulatom,viszont itt volt az ideje hogy valaki erre felhívja a tag figyelmét!
Köszi Rain!
Nem láttad valahol Maxika haveromat?
... rendet vághatna a topicban!
-
ItaloMucsacso70 #26016 Valószínű hogy nyernél!
Ryan Paris Feat Valerie Flor - Sensation Of Love 2018
-
Kedves yblm, vagy Ybl Miklós!
Próbáld meg értelmezni, amit most leírok és nem besértődni és szarkazmussal átfont meggondolatlanságokkal felvértezni a válaszod.
Először is, a válasz XY üzenetére ráklikkelve, azonnal megmutatja a fórummotor, hogy éppen mire írtam azt, amit.
Másodszor, igen ez egy new italo topic és amit beraktál ide, az 80-as évek, vagyis semmi keresni valója itt, mert van erre is topik.
Úgy hívják: 70-es 80-as évek!
A 2016-os zenék bőven new italo kategória, vagy mit bánom én, hogy milyen műfajt érint a fenti címből, de itt a helye még annak is.
Bár van kereső, ami elég jól működik és ott is látható, hogy mi szerepelt eddig itt, de az sem baj, ha valami többször ide kerül, de az már ne a 80-as évek legyen.
-
allacska #26014 Szeretem ezt a fickót nagyon jó remixeket készít :
-
allacska #26013 Ez sem volt még itt úgy láttam :
-
yblm #26012 csak írtam egy évet, példaként.Mert ugye ez csak New italo topic. -
wmallas #26011 

-
ItaloMucsacso70 #26010 Az egyik karácsonyi csomagban ez is benne lesz!