NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• amaximus
    megleptél, ritkán látok tőled orosz nyelvű dalt linkelni, de a kérdés ugye csak vicc akart lenni?

általánosan az elmúlt témákhoz: ahogy sokszor leírtam, a legjobbozást én is értelmetlennek tartom, főleg egy mflex sounds remixnél, hisz amit ms remixel,amiket eddig ismerek, az többnyire mind kiváló végeredményt szül. és itt nagyon nem értek egyet rain-el,mert a warlordos dal szerintem is kiváló.
    na meg ahogy rain is írta, és ebben meg egyetértek :) évi,év végi összegzést januárban érdemes, hisz még bármi kijöhet, ilyenkor még páran tartogatni szoktak meglepetés vagy ajándék dalt. még van 10 nap. :) kivárok.
    ramos zenéje nekem is rajta van a képzeletbeli dobogón (valahol), a carino cat pedig számomra pici felüdülést, kellemes meglepetést hozott, mert hiába egyszerű a dalszöveg, szerintem az a dal is nagyon rendben van, ha valaki pedig azt hozza fel gyengeségnek, hogy nem elég tartalmas vagy értelmes a szöveg, akkor az biztos nem hallotta a 80as évekbenvagy akármelyikben a zenék felét, ahol szintén sokszor teljesen egyszerű,sokszor ovodás szintű semmitmondó dalszövegekkel taroltak az italo discoban is, ami igen nagy számban napjainkban sincs másként több más zenei irányzatnál sem.

az ms moments tényleg csodálatos és megint csak egyedüli zene lett, de az IE3-ról ajánlom a Timeline (katt részlet) zenéjét is, azt nem láttam még videóban, stílusban picit hasonló, kellemes ambient.

érdekes, a dreamers avenue - memory lane -től nem dobom el az agyam, bár tetszik, nagyon jó zene, nagyon jó hangulattal, de zeneileg nem egy bonyolult dolog. az is igaz, nem ezen múlik.

zeffel egyetértek (már megint??) a mucsácsó és clay haverság vagy barátság 'kép' tényleg felesleges volt, egészen pontosan a sokkoló semmit láthatjuk rajta (ezért kár volt odarakni,akkor is, ha ő tudja,mi a története), de ha ez egy képsorozat kezdő darabja akart lenni, akkor várjuk a folytatást. :)

sok-sok ízlés ütközik a fórumon, de ettől leszünk változatosak.