42869
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• pazo
    Ismerem, ismerem. Amúgy nem gondoltam volna, hogy ekkora "felháborodás" lesz a kazettásos témából. Na mindegy.
    Csak mellékesen én momentán szeretem a nagy képeket a fórumon ...... hali
  • Zephyr Retiring
    Persze. Ezt az opciót nevezik esztétikumnak..
  • Musachy
    Nem tudom, hogy Jurij komolyan gondolta-e ezt a dolgot a hangfalak elhelyezésével kapcsolatban...
  • AeroCool
    Na igen ilyen az amikor csak gyüjtjük a zenéket,de nem igazán halgatjuk mert nincs idő rá :-(
    A bőség zavara.
    Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2018.01.11. 23:58:27
  • amaximus
    nem ugrott be, de annyira tipikusan oroszos mindenben ez az egész zenei alap, hogy ezen a gondolatsoron folytatva és átgondolva, kik is voltak az elmúlt 1-2 évben porondon náluk, már nem volt nehéz gyorsan leszűkítenem a lehetséges előadókat és a zenét. legyen jó napod a megoldással.

Alexander Pierce - To The Stars

• ItaloMucsacso70
    Beugrik valakinek ki az előadó és mi a szám címe?
    Egy barátomnak kellene.
    A zene megvan nekem csak ki kellene keresnem valami alapján.

• reynaud #26328
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Dr. Money - Senorita( Gerson Tellez Remix )

Gerson szép lassan Digimax fölé nő remixelésben!
  • reynaud #26327
    Carino Cat maxi vásárlásra érdemes,a többi csak a kiadó kiadványainak számát növeli,s ha Joy Peters ,akkor vinylen egyértelműen "Passion Of Love" lett volna a kívánatos dal.
  • AeroCool
  • DJMIX
    ENJOY MY FRIENDS 10 YEARS LIFE!! ITS GOOD

http://www.mediafire.com/file/tcss1jc6gx3dko1/PRODUCERS+20+MASTERIZADO.rar
  • Zephyr Retiring
    Legyen nyúl itta ló helyett inkább hihi csojsz kettyó
    Mostanság úgyis megfordult itt egy két kettyós...rajtam kívül is
  • Zephyr Retiring
    Műsoros vagy sem, a kazi az kazi..
    S hogy mitől lesz ritkaság egy kazi? Hát csak annyitól, hogy kevés maradt fent belőle. A Bobby O. kazid pont azért nem érdekel és pont azért nem kérdeztem, mert kimegyek a helyi piacra és veszek egy tucatot ha akarok. De persze nem akarok Viszont, te oda mehetsz ahová csak akarsz, lengyel Takt kazin Fancy Gold remixét, a büdös életbe nem fogod tudni előkeríteni.
    Na ezért is neveztem én ritkaságnak..
    Ja, és nem mellesleg, ha lenne legalább egy Takt kazid is, nem szóltad volna le a minőségét sem gagyi jelzővel..
  • amaximus
    nem szúrtam sehová, csak a jövőre nézve kértem! te ezt zokon vetted, hisz bosszantott a felhívásom!

nem siklottam el korábban sem semmi felett, csak nem lépte át azt a határt, még AKKOR SEM, HA TE ÚGY ÉREZTED, amikor erőből kellett volna beleavatkoznom. a trollkodás megítélése bizonyos szintig szubjektív dolog, ennyi erővel sok hszt kéne csak azért törölni, mert én úgy gondolom, hogy nekem nem fér bele. de én nem vagyok az előző hg,aki a saját igényére akarta formálni a hszek zömét, én hagyom, hogy normális hangvétel között lehessen ellentmondani egymásnak,mert ez nem egy politikai párt, hogy ki kell vágni,akinek merőben más a véleménye, nézőpontja mondjuk az enyémtől. az más téma, hogy a srác valószínű nem lett volna már sokáig,mert értetlen is volt és nem találta ela témát. de az esélyt megkapta, hogy konszolidálódjon, csak már nem volt elég ideje hozzá. a trágár módtól azért tartózkodott,arra figyelt!

a te fotóidra sem mondtam, hogy ártalmasak, azt mondtam, azaz kértem (!) hogy rakd spojlerbe! erre felbosszantottad magad!
    a többit ezek alapján már nem magyarázom tovább.

a vinyl gyűjteményed is sokakat érdekelhet, én is megnézném, de csak spojlerbe az óriás fotókat, mert nagyon elrontja a látképet a sok fotó, és elvesznek benne a hszek is,amikor valaki át akarja nézni az oldalt .

• reynaud #26321
    Semmi hiszti,sem zsörtölődés,hiszed é vagy nem ,dicséret volt feléd,csak legyél következetes!

Bosszantó azt látni hogy néhány kazetta fotó ellen odaszúrsz,ugyanakkor amit tényleg nem kéne engedni ,s mint HG jogod volna eltávolítani minden következmények nélkül, azt kimagyarázod,vagy lazán elsiklasz felette!
    Számomra annál nincs zavaróbb ,ha valaki trágár módon,arcoskodva,trollt játszik,bárki által feltöltött néhány, zenével kapcsolatos fotó nem oly ártalmas egy ilyen típusú fórumon.
    Leírtam érthetően ma ,részemről zártam a kazetta témát,tehát folytatástól nem kell tartani,a szépen gyarapodó vinyl gyűjteményemet ezek után már meg sem próbálom néhány fotón bemutatni,mert biztosan zavaró hatással bírna számodra!

Volt kérésem hsz törléssel kapcsolatban,ne kelljen újra megismételnem,köszönöm!

• amaximus
    megértem a hirtelen, de felesleges zsörtölődést, de semmi nem lehet durvább annál,minthogy (akár nem teljesen témaspecifikus) zenék vagy gondolatok leírása helyett az oldalról nem megnyitható módon zenei hangokat nem tartalmazó magnókazetták vagy egyéb hifi alkatrészek óriás méretű fotóival telitődjön az egész oldal.
    nekem tetszenek a kazetták, a kazettáid, sok volt ezekből nekem is, de erre ott van zeff féle hifi choice. ott témába és mellbevágó is minden hasonló hsz.
    ez a fórum zenei,abból is inkább olyan, amiket lehet hallgatni, nem hifis, de ettől még belefér néhány ilyen produktív hsz is, csak kértem, hogy rakd spojlerbe, mielőtt elkap a lendület és az összes kazidat és egyéb hifi herkentyűt befotózod ide. nem egyet raktál, nem 1 egyedi hsz miatt jeleztem, hanem mert láttam, a kazetták dec 31ig is kitartanának. tehát csak javasoltam, emiatt nem kell hőzöngeni, megcsinálod te vagy más szépen csendben az ilyen manővert spojlerben, és megy az élet tovább. NO HISZTY!
    a hatalmas lemezborítókat sem tartom nagy ötletnek ide berakni, de az legalább picit kapcsolódik egy konkrét zenei megjelenéshez.
  • reynaud #26319
    A hang ,vagy nevezzük inkább vokálnak,tényleg jó,ezért tartottam érdemesnek bemutatásra!
  • reynaud #26318
    Nagy öröm számomra az hogy végre egy beton-biztosan két lábon álló,határozott házigazda megnyilvánulását olvasom az "offok" ellen!
    Folytasd kérlek,csak így tovább!!! BRAVO! ....de ne csak akkor amikor én dobok néhány off hsz-t,lett volna dolgod az elmúlt hetekben is,akkor nagyvonalúan csendben átsiklottál azon amin nem kellett volna,s ettől lényegesen durvább dolgok voltak!
    Kedves Amaximus , remélem maradsz e kemény vonalas HG stílusnál,s kérésemre most töröld (26304) , (26303) , (26302) hsz-eimet!
    Köszi,
  • Musachy
    Nevezd át, hátha lesz benne értelmes dolog is akkor.
  • amaximus
    ne már! :)

ezzel a hanggal lehetne csinálni egy jó zenét, de ez a másolat, átirat, újraértelmezés így
  • amaximus
    nagy öröm, hogy le tudtatok állni magatoktól is a kazetta és egyéb hifi alkatrészek berakásával, legközelebb ha lehetne, akkor spojlerbe mindet! vagy nevezzük át megint a fórumot zeneiről hifire és kész.
  • reynaud #26314
    Yuhniversia - Summer Dreams (official audio)

• reynaud #26313
    Italoconnection - Neon Disco (Flemming Dalum Remix) snippet (sc)
  • reynaud #26312
    Dyva -Day After Day (new version)

Dyva - Dyva (extended version)

Dyva ‎– Dyva ( FLA 0006 )

Ha szeretnél egy példányt ,így ajánlatos : Wind
  • reynaud #26311
    Dyva - Can't Be Free Forever (extended version)

• reynaud #26310
    Nem a műsoros kazettákról volt ez esetben szó.
    Az meg kérdéses az általad mutatott miért is volna ritkaság,akik pld. a Balatonpart környékén laknak,vagy megfordultak turistaként Fonyódon a lengyel piacon, azok tudják ezeket a bóvlikat teherautónyi mennyiségben árulták.
    Én viszont tudnék original műsoros kazetta gyűjteményemből ritkaságokat mutatni,hogy csak egyet említsek : Bobby Orlando.
    Kérdezd meg akaram é megmutatni ??? ... NEM!!!

A tegnap mutatott kazik valóban tucat gyártott termékek,de kiváló minőségűek,a fotóim minőségéről ugyanez nem mondható el :).
    A csúcsminőség ezek közt a spoiler alatti fotómon is látható (BASF REFERENCE MAXIMA TP II)
    Ennyit zárásként a témáról,az offokért elnézést,mindjárt jön a kárpótlás.
  • Zephyr Retiring
    Ezt meg csak neked druszám

Az utolsó hazai kazettamanufaktura - Czipó Tibor üzeme

Szerintem zárhatjuk is a témát, mert mindjárt jön kedvenc HG-nk és egy retro (kazis) ninja rúgással seggbe rúg mindannyiunkat
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.01.10. 10:19:33
  • Zephyr Retiring
    Ha mindez igaz, akkor már csak egyet nem értek..
    A tucatkazetták helyett, miért nem inkább valami ilyesmi ritkaságokat mutogatsz?

Figyelem! a spoiler lenyitása egyes személyekben gyűtői vérszemet okozhat!
  • allacska
  • allacska
  • reynaud #26305
    Azok számára akik csípték tőle a "dolcsevitát" biztos nagy sztárnak tartották a 80s években Ryan Paris-t,én nem.
    Viszont a new-italo korszakban kihajított néhány korongot amik nálam 5 csillagos minősítésűek (I Wanna Love You Once Again ,Parisienne Girl ,Sensation Of Love, You Are My Life és ennek a való igaz nem éppen jól sikerült átdolgozásnak az első kiadása is egy jó zene tőle Mauro-val közösen.
    Tehát az én véleményem szerint Ryan Paris jobb mint valaha,viszont Fancy-vel egyetértek,Ő tényleg már csak rombol abból amit a 80s években felépített,egyébiránt személy szerint nálam a 80s években az egyik első számú euro disco favorit volt!
  • reynaud #26301
    Jaber DJ - Search For You (vocal)

• rain70 #26300
    Ezt még meghallgattam, csak egy szóval tudnám jellemezni:

TOTÁLIS italo- DEDÓ kategória egyre szarabb énekhanggal. RP-nak is kinéz már a pihenés és elfelejteni napjainkat, hogy valamikor valóban nagy sztár volt, hasonlóan Fanncy-vel együtt és nem tovább rombolni a felépített várat.

Öregségükre, elment az eszük.
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.01.09. 13:07:51
  • rain70 #26299
    Elnézést, nem ebben, hanem a tavalyi évben. Ma még nem értem rá enni, de most megyek is felfalni valami kínait!
  • rain70 #26298
    Ez angol nyelv lenne?
  • rain70 #26297
    Értem én és tudom, hogy főleg emiatt van rajta copyright, de én azt írtam néha tehetnének kivételt.
    Amit ezek csak ebben az évben kihajigáltak az asztalra, bőven beleférne egy-egy, ami simán végig fut, akár alacsony bitrátával.
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.01.09. 12:53:49
  • rain70 #26296
    A te honlapod?
    Eszméletlen!
  • rain70 #26295

Nem titok az, hogy mihez van közöm, vagy mihez nincs. Ez ilyen nesze semmi fogd meg jól kitérő volt.
    De valóban, aki nem idevaló, és csak balhézni meg trollkodni tud az menjen máshová koponyával a hónaljában.
  • Zephyr Retiring
    A Polimer (ami amúgy Magna) minden 30 év felettinek ismerős...na de a Polymer?! Olyat mutass :D
  • pazo
    Ha már előkerültek a kazetták meg a Polimer akkor : www.magnokazetta.hu
    És egy cikk is a napokból : https://g7.24.hu/elet/20180107/ez-a-dolog-ami-a-kepen-van-egyre-nepszerubb/
  • Zephyr Retiring
    Jelen idő: van egy-két Polymer kazim..
    De kinek nincs? :)