42869
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #26657
    Maxika barátom,egyetértünk,a vokál teszi elsősorban érdekessé és hallgathatóvá!
  • reynaud #26656
    Samantha Fox közel 52 évesen is vonzó,izgató,a 80s évek végén ez hatványozott volt ! .... ráadásként énekelni is tud.
    E kis részletből még nem akarnám minősíteni újdonságát ,pláne hogy majdnem tucat verzió,remix készül a dalból,majd visszatérünk rá.

• Zephyr Retiring
    Dehogy haragszom. Elfoglalt vagyok mostanság, de majd publikálok valami hasznosat a kért helyre.
    Addig is: csak a legjobbakat kívánom...

... persze nyú itálókat (hosszú ó-val)
  • amaximus
    köszi!
  • amaximus
    ne haragudj,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    de tényleg el kell mondjam neked, hogy munkaszerűen napi 4-5 ilyen igen okos embert kell helyreigazítanom,mert a lógikájuk(igen ó-val) olyan,mint az eltévedt jámbor borjúé. max. amax.
    a jelek szerint, tényszerű tévedésid sosem érnek véget. nem oktattam ki mucsácsót, csak gratuláltam neki a szabad és nyitott szemmel is látható felismeréshez, hogy az ott egy mobiltelefon.

másrészt az előzményben nem egy magnókazira hasonlító eszköz volt, hanem egy deck és egy okostelefon, elég valós fizikai valójában, csak az audió részt nyilván egy másik hardverrel,ami itt épp az okosteló, aminek igen, van szoftvere is, mint a letöbbnek, áttolták a deckre,
    ettől még semmi köze a te szoftveredhez, hisz az audio lejátszás részét (a forrást) egy kacsa vagy rád hasonlító borjú alakú vagy kinézetű hardver/szoftver párossal is megoldhatták volna.

kérlek, hagyd meg az okoskodást másra,mert neked kellő háttér nélkül egyrészt amúgy sem megy, vagy csak erőlködve, nehezen, másrészt, ha menne is,nem állna olyan jól, mint nekem. inkább írj valamit a hificsójszba.
  • Zephyr Retiring
    Ha már amúgyis kioktattad mucsácsó kollégát, hogy bizony, egy okostelót építettek egy régi magnódeckbe, akkor arra is rájöhettél volna, hogy ehhez a fázishoz egy szoftver is kell, ami le is játssza a zenét és optikailag is úgy néz ki, mint egy magnókazi.
    Ehhez javasoltam próbaképp egy olyan szoftvert, amivel már kipróbálható a művelet...megfelelő szoftver hiányában ugyanis szart sem ér a kijelentésed, hogy okostelefont használtak a magnókazi helyén. Így már remélem számodra is érthető a dolog..
  • amaximus
    ettől a nem szokványos vokáltól egész élvezhető lett
  • amaximus
    igazad van sok részletben, a nagyjával simán egyetértek, ettől függetlenül úgy gondolom, a többség jobban szereti, ha pörgősebb a zene. én is.
    MS meg valószínű a mai napig tojik erre, és azt és úgy csinálja,ahogyan neki tetszik. ha figyelembe vesz egy ilyen siker %ot,már az is mérce.
    az általad is említett lassúakat tényleg bűn lett volna nem megcsinálni. durva vagy nem, de anyag biztos jön majd, mert már ezek is ígérgettek új epét, de síri csönd van még mindig. biztos a twins-el együtt készül.
  • amaximus
    megpróbáltak egy saw korszaknak megfelelő pancsi slágert csinálni, ennyiből azt hallom,az sikerült., de ennyi manapság már nem elég.
  • amaximus
    komolyan
    érdekelne, hogyan jutottál el agyilag egy hardveres témától egy mezei android szoftverig?
    nem biztos, de lehet, hogy az emberiség számára a te utad a sikerhez vezető egyetlen választás.
    a progit ismerem, de annyi kapcsolódása van az előzményekhez,mint általában neked az itteni témákhoz.
    és igen,majdnem jól látod,nem az a téma, hogy kazetta kinézetű szoftverrel hangot játszunk le.

• Zephyr Retiring
    Ezen témát érdeklődőknek...
    ..érdemes a "casse-o-player" progit is csekkolni androidokon.
    Van egy teljes ablakos menürésze is, ha netán valaki még nem ismerné...szerintem elég élethű az is...
  • rain70 #26646
    Ő már szinte "grandma éves", de még most sem dobnám ki az ágyamból. De a kis előzetes alapján ez nem lesz padlós zene szerintem.
    Örülök, hogy újra itt vagy, Reynaud!

[tényleg kilépett egyelőre]
  • rain70 #26645
    Amikor még Mflex válaszolt nekem a Soundcloud-on privátban és talán ezzel titkot árulok el, nekem azt írta 2014-ben, hogy ő nem a hallgatóknak készít zenét, hanem magának és ezen csak akkor változtatna, ha a zenéi nem érnék el a legalább 80%-os tetszési indexet, és ez így bennem maradt ezért mindig néztem a lájkokat és kommenteket, hogy nemcsak engem küldött padlóra a legtöbb zenéivel, mert a zenéi azóta is mind 90-95%-sak, vagy afölött teljesítenek. Azóta meg csak rá kell nézni a csatornájukra, a közelében sincs senki a hasonló előadók közt, akkor minek változtasson bármiben is?
    A bpm emelés meg szubjektív, egy gyors dalon soha az életben nem jönnek ki a szépen elnyújtott szintetizátor dalalmok, sőt szinte semmi, ahogy azt ő megálmodta az eredeti ütemben, tehát nekem egyáltalán nem hiányzik a gyorsabb diszkó zene tőle, inkább MOMENTS, TIMELINE felsőszintű mesterműveket komponáljon, mint a bpm emelés átlagos diszkó baromságokkal.
    Bár az előbb szidtam Mflex zenéjét, de ha jól belegondoltok, csak azért van összehasonlítási alap, mert úgy dobálja ki a kurva jó zenéket egymás után (néha néha számomra egy-egy szarral), amire más egyszerűen nem képes. Ha Mflex évente egyszer adna ki zenét fel sem merülne senkiben, hogy jaj a bpm miért lassú. Így is sok olyan zenéje van, amiben gyors a bpm, csak van az előbb említett sok zenéjéből viszonyítási alap.
    Részemről ne változtasson semmit. Szóval ez a Save the izé valami szar bpm emeléssel együtt is! Remélem jön valami durva anyag is majd a jövőben.

Na megyek főzni, ja én azt is tudok, meg takarítani, mosni, gyereket nevelni. Itthon nincs szavam, ezért itt leszek g..i, ha szívóztok!
    Szép vasárnapot Mindenkinek!
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.03.18. 08:10:26
  • rain70 #26644
    Ennek a zenének tökmindegy a bpm emelés, számomra azon kivételek közé tartozik, ami egyszerűen szar kategória (volt) Mflexéktől.
    Bár, ahogy látom így is imádják.
  • rain70 #26643
    Csak azért most válaszolok rá (illetve nem válaszolok rá), mert eddig nem léptem ide be, de ennyi idő után elengedem a fülem mellett. A jövőben nem fogom. Béke.
  • lazzoo
    Gazebo - Italo By Numbers (2018)
    MP3. 320.rar 178Mb

01. Passion
    02. Give Me One Day
    03. Self Control
    04. Wait
    05. I Like Chopin (Classic Remastered)
    06. Tarzan Boy
    07. Another Life
    08. Survivor
    09. Happy Children
    10. Lunatic (Classic)
    11. Untouchable
    12. People from Ibiza
    13. Masterpiece (Classic Remastered)
    14. Easy Lady
    15. Dolce Vita (Classic)
    16. Rainfall Memories
    17. La Divina

https://yadi.sk/d/DVexSS9r3TUNgq

Utoljára szerkesztette: lazzoo, 2018.03.17. 21:21:28
  • lazzoo
    Gazebo - Italo By Numbers (2018)
    FLAC.rar 552Mb

01. Passion
    02. Give Me One Day
    03. Self Control
    04. Wait
    05. I Like Chopin (Classic Remastered)
    06. Tarzan Boy
    07. Another Life
    08. Survivor
    09. Happy Children
    10. Lunatic (Classic)
    11. Untouchable
    12. People from Ibiza
    13. Masterpiece (Classic Remastered)
    14. Easy Lady
    15. Dolce Vita (Classic)
    16. Rainfall Memories
    17. La Divina

https://yadi.sk/d/ITITj_bu3TUNi4
  • reynaud #26640
    Tán néhány tagot érdekelhet,nagyon friss anyag.

Johnny EX - Louie, Louie Forever [Single] (2018) bandcamp
  • amaximus

Paladin - Goblins (Video Mix)
  • amaximus
    ok, gondoltam
  • ItaloMucsacso70
    Én is hallottam, de most csak az volt a cél hogy gyorsabb legyen nem egy minőségi felvétel elkészítése.
  • amaximus
    ez igaz, én is jobban szeretem,ha nem áll meg a bpm jelző két ütem között , tehát kicsit pörgősebb lenne,az sok zenéjét diszkósabbá és szélesebb körben kedveltté tehetné, de valamiért több ilyen nagyon lassút tol.
    5-10bpm növelés is elég lenne sokszor. a mintádban borzasztóan hullámzik az ütem még fülre is, de a lényeget hallottam, lényegesen jobb lenne így.
  • amaximus
    olyan rendes vagy és még közben figyelmes is!
  • Musachy
    Gondoltam segítek, hogy rájöjjetek és tehess egy epés megjegyzést végre.
  • ItaloMucsacso70
    Szerintem és ez csak magánvélemény, nagyon sok zenéje van ami túl lassú.
    Nem kell messzire menni ITT van a dal egy kicsit felgyorsítva kb 1 perccel lett így rövidebb a lejátszási ideje de szerintem így több élet van benne.

Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2018.03.17. 11:36:01
  • amaximus

nem tudom, miért olyan ismerős ez az instrumentál?

nem rossz a téma, még ha picit kidolgozatlan is

Marko Flynn - Give Me A Break
  • amaximus

Alex Scuderi - I Feel The Same (Extended Mix)

és ilyen, amikor az alapok miatt véletlen már-már italo disco felé orientálódott dal születik a jelenleg berlini bázisú, de távol keleti származású zeneszerző-producertől, akihez mellécsapódott egy lengyel zeneszerző és egy olasz felmenőkkel rendelkező modellkedő srác is, az utóbbi énekelget, aztán ezt hozták össze.
  • amaximus
    igen, ismerem az eredetit,azért is kérdeztem pont.
    nekem is tetszik így sokkal gyorsabban!
  • amaximus
    oké, de mi mit kezdjünk vele? nem mindegy, mit hová rak fel, ha amúgy is az ő dolga?
    a warezoló moderátor. de akkor gondolom az oldal eleve tartalmaz kevésbé legális dolgokat, mint szinte minden forgalmasabb zenei fórum a keleti részeken.
  • ItaloMucsacso70
    Jót tett neki a BPM jelentős gyorsítása !
    Hallgasd végig a Mflex Sounds - Reflection (recollection EP edit)-en.
    Ezek után olyan mint ha egy rosszul megválasztott sebességű lemezjátszón játszanád le a zenét. Annyira lassú hogy az már zavaró .
  • ItaloMucsacso70
    Stanics egy óriási Modern Talking ,Bad Boys Blue és hasonló stílusú együttesek fanja aki előszeretettel pakol fel komplett discográfiákat az egy általa is moderátori feladatokat ellátó oldalra.
    A kettő kicsit üti egymást de ő tudja meddig mehet el.
  • amaximus
    ez érdekes, most remixelték önmagukat vagy más remixelte? mert az van odaírva, hogy nem hivatalos és a yt kidobta a forrást is.
  • amaximus
    "Okostelefon van beletéve."
    brilliáns vagy! mintha nem, látszódott volna.
  • amaximus
    tetszik, csak a deck lelke és így az értelme veszett el. értelmetlen startup.
  • amaximus
    én is azt akartam kérdezni, hogy ki ez a stanics, tudnunk vagy ismernünk kéne? meghatározó bármiben is? mert úgy beszélsz róla,mintha mindenki ismerőse lenne vagy mintha itt naponta megfordulna és nekünk ez olyan lényeges infó a sok másik torrent stanics közül.

a zsoceszt ismered? na az pont ugyanilyen, csak ő már aznap felrakja.
  • Musachy
    Ki az a "Stanics", hogy már másodszor említed?
  • ItaloMucsacso70
    ..."de valószínű hogy csak pár nap kérdése és az is bekerül a torrent discográfiába! "
    5 nap kellett Stanicsnak hozzá!
  • wmallas

Luca Gold Cry Baby For Me Italo Disco 2018
    Én még nem láttam erre fele,ha volt bocsika,,,Szerintem figyelemre méltó...:)
  • ItaloMucsacso70
    Tegyen bele egy Note 8-at és jöhet 160 Euro + postáért!
  • Musachy
    Okostelefon van beletéve. Ilyesmivel már én is próbálkoztam, igaz deckbe építés nem jutott eszembe.