NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• rain70 #26645
    Amikor még Mflex válaszolt nekem a Soundcloud-on privátban és talán ezzel titkot árulok el, nekem azt írta 2014-ben, hogy ő nem a hallgatóknak készít zenét, hanem magának és ezen csak akkor változtatna, ha a zenéi nem érnék el a legalább 80%-os tetszési indexet, és ez így bennem maradt ezért mindig néztem a lájkokat és kommenteket, hogy nemcsak engem küldött padlóra a legtöbb zenéivel, mert a zenéi azóta is mind 90-95%-sak, vagy afölött teljesítenek. Azóta meg csak rá kell nézni a csatornájukra, a közelében sincs senki a hasonló előadók közt, akkor minek változtasson bármiben is?
    A bpm emelés meg szubjektív, egy gyors dalon soha az életben nem jönnek ki a szépen elnyújtott szintetizátor dalalmok, sőt szinte semmi, ahogy azt ő megálmodta az eredeti ütemben, tehát nekem egyáltalán nem hiányzik a gyorsabb diszkó zene tőle, inkább MOMENTS, TIMELINE felsőszintű mesterműveket komponáljon, mint a bpm emelés átlagos diszkó baromságokkal.
    Bár az előbb szidtam Mflex zenéjét, de ha jól belegondoltok, csak azért van összehasonlítási alap, mert úgy dobálja ki a kurva jó zenéket egymás után (néha néha számomra egy-egy szarral), amire más egyszerűen nem képes. Ha Mflex évente egyszer adna ki zenét fel sem merülne senkiben, hogy jaj a bpm miért lassú. Így is sok olyan zenéje van, amiben gyors a bpm, csak van az előbb említett sok zenéjéből viszonyítási alap.
    Részemről ne változtasson semmit. Szóval ez a Save the izé valami szar bpm emeléssel együtt is! Remélem jön valami durva anyag is majd a jövőben.

Na megyek főzni, ja én azt is tudok, meg takarítani, mosni, gyereket nevelni. Itthon nincs szavam, ezért itt leszek g..i, ha szívóztok!
    Szép vasárnapot Mindenkinek!
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.03.18. 08:10:26