NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• amaximus
    ne haragudj,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    de tényleg el kell mondjam neked, hogy munkaszerűen napi 4-5 ilyen igen okos embert kell helyreigazítanom,mert a lógikájuk(igen ó-val) olyan,mint az eltévedt jámbor borjúé. max. amax.
    a jelek szerint, tényszerű tévedésid sosem érnek véget. nem oktattam ki mucsácsót, csak gratuláltam neki a szabad és nyitott szemmel is látható felismeréshez, hogy az ott egy mobiltelefon.

másrészt az előzményben nem egy magnókazira hasonlító eszköz volt, hanem egy deck és egy okostelefon, elég valós fizikai valójában, csak az audió részt nyilván egy másik hardverrel,ami itt épp az okosteló, aminek igen, van szoftvere is, mint a letöbbnek, áttolták a deckre,
    ettől még semmi köze a te szoftveredhez, hisz az audio lejátszás részét (a forrást) egy kacsa vagy rád hasonlító borjú alakú vagy kinézetű hardver/szoftver párossal is megoldhatták volna.

kérlek, hagyd meg az okoskodást másra,mert neked kellő háttér nélkül egyrészt amúgy sem megy, vagy csak erőlködve, nehezen, másrészt, ha menne is,nem állna olyan jól, mint nekem. inkább írj valamit a hificsójszba.