42864
-
bűnrossz!
Ez a vokál szörnyű!
Nekem ez a kedvenc verzióm az eredetiből.
--- link ---
-
Nem mondtam azt hogy ez jó,természetesen megvan a privát véleményem róla..
Arra voltam ,vagyok kíváncsi mint azt le is írtam hogy ti mit gondoltok erről a feldolgozásról.
Örülők hogy elmondtad a véleményed,várom a továbbiakat is.
Zenei ízlésvilágunk teljesen természetes hogy különböző,ami neked tetszik az lehet hogy másnak nem,ezt el kell fogadni.
Aki pld. az orosz mulatós közeli zenéket kedveli soha nem fogod meggyőzni arról hogy az nem jó zene.
Szokták volt mondani "ízlések és pofonok" tényleg nem kell senkinek leszedni azért a fejét mert más véleménye van egy zenéről mint neked.
Kedves Rain,alig vagyunk már itt páran ,kérlek szépen egy barátibb stílusra.
Olyanok léptek már le csak a közelmúltból mint Amaximus barátom ..... ha jól emlékszem írta hogy jól elvan a fórumozás feszültsége nélkül.... -
wmallas #28980 Részemről atomcsapás a fülnek
-
wmallas #28979 Valami megmagyarázhatatlan okból kifolyólag ez most nekem is nagyon tetszik..:) Ez most rám lett szabva,végig élvezhető, dallamos bomba zene.!! -
Te is ki vagy akadva a mulatós féle szemetektől, erre beraksz egy olyat, ami még az alá is tud menni. Miért?
Ne akard, hogy pipa legyek!
-
Muszáj ilyen szemetet berakni ide?
Ráadásul nem is ide való és tökmindegy, hogy mi a megjelenési dátum.
A Tarzan Boy, pontosan az a zene, amit a büdös rohad életben nem sikerült még senkinek jobban megcsinálni, mint az eredeti. Legyen az DJ Bobo, vagy akármilyen nagy nevek.
A srác forog a sírjában az ilyen moslékoktól!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.02.20. 06:57:53 -
Hát majd a véleményemet megirom privátba,mert szerintem itt egyesek leszednék a fejem minden egyes mondatomért. -
Érdekel a véleményetek,mit szóltok ehhez a cover verzióhoz... ? :)
"Tarzan Boy" by Glass Apple Bonzai feat. Eric Gottesman & Jamie Cronander
Glass Apple Bonzai - Tarzan Boy (feat. Eric Gottesman & Jamie Cronander) Free DL (bandcamp) -
Charly bácsi példáját több italo-disco előadó követhetné.
Remek 80s zenéiből készített egész jó anyagot,a rossz példa helyett, amikor egy szakadt,leharcolt vinyl borító a képi anyag a videóban.
Charly Danone - Ed Io Ti Trovero (Remastered 2018)
Charly Danone - Take Me To Bed (Remastered 2019)
Egy kis igényesség a múltból! -
Egy cirka 8 perces zenei utazás volt ,egy különleges dallamvilágban.
Köszönöm hogy feltoltad a videót !
-
Biatomi #28972 Nem is rossssz Sanya
-
Na ez a syntwave tényleg csodálatos lett, ez nem is vitás.
De én fogadni mernék, hogy Mflexék jobb még dallamosabb syntwave zenét tennének alá, ha készülne gy remix. -
A poénkodással nekem semmi gondom. Főleg a Scotch kifigurázásból készült dal kegyetlen lett.
Én az ilyenekre írom, hogy minek készül el ha ötlettelen és ihlettől mentes? -
Én nem írok már semmit, hogy mennyire nagyon jó meg ilyenek, mert fél nap alatt az ott lévő hozzászólásokban már szinte minden leírtak. és csak fél napja van kint...Tegnap este kilenckor hallgattam meg és le voltam döbbenve!!! újra...
Tudom már sokszor megjegyeztem, hogy van a csávesztől néhány számomra hallgathatatlan és rossz zenéje is,de belegondolni sem merek, hogy egy ilyen italohoz hasonlító mflex sounds féle eposz elkészítésében mennyi munka van és lehet, mire elkészül. De már évek óta nem tud tévedni!!! Ilyet csak az tud csinálni, aki egyszerűen élvezi amit csinál, nem verejtékből izzad ki valamit.
Hogy a farokba lehet ilyen dallamokat megszülni
, én nem is tudom és több, mint 8 percen át az érdeklődést fenntartani...csak ez a csávesz képes.
Lehet itt példálózni ellene, de a közelében sincs senki, aki hasonlót tudna és folyamatosan egyre gyorsabban gyűjti a rajongótáborát.
Ebben a műfajban, disco, wave és a többi hasonló manapság feliratkozókat gyűjteni szinte lehetetlen, vagy nagyon nyögvenyelős és utána megtartani még nehezebb, nekik nem.
Persze így könnyű, ha földönkívüliek csinálják a zenéket!!!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.02.19. 08:18:35 -
Iglesias-t nem hallottam még így énekelni, de az elég furcsa, hogy ennyire nem találta a hangját élőben. Bár ez a legjobb énekesekkel is megesik.
Lillát személyesen is ismerem, kegyetlen erő van a torkában.
Sarah Brightman, hát ő etalon az hétszentség. Amit ő oktávokban ki tud préselni magából arra csak is operaénekesek képesek, mint ő is. Hogy lépett a popzene földjére is, azzal szinte műfajt teremtett. -
wmallas #28967 Mflex Sounds - Come Back -
Ez viszont nagyon rossz,sőt egyenesen tré!
Mit akarnak ezzel,talán pár Mexikói stílus fan meg néhány gyűjtő akik mindent szart megvesznek erre is rámozdul. -
Első blikkre nem dobtam egy hátast e produkciótól,de majd meghallgatom újra,talán-talán bűvkörébe kerülők :)))
Köszi az ajánlót. -
Tom,a 80s évek egyik legjobb soralbumán nagyon jól énekelte a dalokban a vokált, a CD-t nagyon nehéz volt anno beszereznem.
Ez a stúdió album az italo-disco 80s korszakának etalonja.
A poénkodást,viccelődést túltolja,de én néhány dalát kedvelem az új felhozatalból,ezt is. -
fülcsimanó2 #28963 Értem én amit írtál és totál igazad van, de aki énekelni tud, az mindenféle feljavító program nélkül is tud!
Három példát írnék.
Tavaly voltam Enrique Iglesias koncerten, siralmas volt, bár világsztár, de nem tud énekelni, konkrétan hamis volt végig. Szinte fájt.
Alig tudta áthidalni azt, hogy a lemezein ismert dalait nem tudja élőben előadni, két-három órát kellett kitöltenie idővel, de az énektudása ehhez harmatos volt....színpadra felhívott a közönségből találomra x és y emberkéket, és ott bohóckodott velük, meg jött a családja fotóival, ami azokat az embereket, mint én is, akik 20 ezer forintért/fő összegért megvettük a jegyeket, baromira nem érdekli, itt énekelni kéne és kész. No ez nem ment. Apukájának nyilván ez nem okozott volna ekkora gondot, dehát az alma meg a fája néha messze esik egymástól.
Szintén egy külföldi példa. Sarah Brightman koncerten ... a nő hibátlanul énekel mindent, mindegy, hogy az egy opera ária, vagy épp egy diszkó. Royal Christmas Gála, vissza lehet keresni a neten. Na, így kell énekelni.
És végül egy hazai példa, bár nem illik ide, a new italo stílusba... de örök kedvencem, Vincze Lilla és a Napoleon Boulevard.
CD minőségben énekelt mindent a 25. jubilumi évfordulón a Fővárosi Nagycirkuszban két éve, volt szerencsém személyesen látni, acapella, zenekari kíséret nélkül olyan minőségben nyomta a régi és az új zenéit, hogy az állam a padlón volt.
Na nálam ez a minőség, aki így tud énekelni. S mindegy, hogy milyen zenei alapot nyomnak alá, mert amúgy a BCR zenék zeneileg nem olyan szarok, mint a végeredmény az énekkel kiegészülve, sajnos
Amúgy a többiekben, amit írtál, egyetértünk.

-
Ez pedig egy másik favorit,közel egy év elteltével,végre meg is tudtam szerezni .... :)))
Paul Parker & Miguel Cruz: Out Here In The Night (Matt Pop Mix) teaser
-
Worship - Breeze
Kellemes,jó zene,de ami engem úgy igazából letepert és most visz mindent,illetve lesöpör minden mást,az ....
Jessie Frye - Fantasy (soundcloud)
Tarol rendesen a videomegosztón is ,olvassátok a hozzászólásokat . --- link --- -
" mert elég sokan viszik le mulatós szintre "
Igen ,néhány előadóval tényleg elhitetik hogy napjaink italo-disco sztárjai,miközben nagyjából mulatós szinten mozognak.
Ám tudjuk az igénytelenség ,elsősorban az orosz vonalról érkezik.
Lásd ,és kicsit bosszantalak :) ... D.White .... borzalmas !!!
De azért a new-italo vonalon időnként érkeznek nagyon jó zenék is,hamarosan március tájékán beindul a nagyüzem. -
Killme Alice - Kiss And Kill
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2019.02.18. 18:41:40 -
Romantic Gladiators - Hero
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2019.02.18. 18:41:04 -
Ezt a szart!
Érződik rajta a "kellene valamit csinálni, de fingom sincs mit". -
Azért hallod rossznak, vagy rosszabbnak, mert a többivel egyetemen simán felénekelte és nincs semmilyen stúdió effektel turbósítva.
Sok (new italo) énekes (?) lehúzhatná a rolót, ha nem lennének manapság is már otthon elérhető programok, amelyek kijavítják az éneket, te meg azt hiszed milyen jó énekel. Ettől függetlenül ez a zene valami borzalom.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.02.18. 07:31:23 -
Ekkora képeket linkbe rakjatok légy szíves. -
Amióta nem írtam, ez a zene visz mindent.
A többit szerintem csak újra és újra elrettentésnek szórjátok ide be, talán még Victor Ark, amit 4 percig bírtam hallgatni, utána már az is unalmas, ahogy M Hirsch zenéi is, aminél a legtöbb már első hallgatásra is unalomba fullad 2 perc után. Senki nem tud megújulni?
Tényleg jobb lenne már, ha újra temetőbe kerülne az egész new italo vonal, mert elég sokan viszik le mulatós szintre összevissza lopkodással a sok italonak nevezett fosléket.
Viszont ez a zene brutálisan cool és egyedi is.
-
Nem akarnám offolni mulatós témával a topicot,ezért a kérdésedre a válasz privát érkezik. -
fülcsimanó2 #28952 Kire gondolsz?
"...amikor az egyik hazai "sztár" szívre tett kézzel,egy helyben ugrál ábrándos tekintettel,az még szórakoztató is,szó szerint mulattató, persze szánalmasan megmosolyogtató."
A szívére tett kézről rá kéne jönnöm, a többi túl általános.... de nem jövök rá ki lehet az... -
Tom Hooker - You're Right (mixtended version)
Jó ez a hosszabb verzió. -
wmallas #28950 FRESH FOX -FOR ONE NIGHT IN HEAVEN -
D.White & M@rgO - Heaven for us (video-version)
-
gyula1971 #28948
-
DJMIX #28947
http://www.mediafire.com/file/ajb7t7obinfgw4z/PRODUCERS+MEXICO+22+MASTER.rar
ENJOY MY FRIENDS -
gyula1971 #28946 -
FRONT LINE ASSEMBLY (Feat. Jimmy Urine) - Rock Me Amadeus
-
"BCR" (Ken Martina) dettó! 
Ráadásul úgy címkézi a kukába való kiadványait hogy "New Generation Italo Disco" ,pedig ahhoz sok köze nincs,valójában mulatósnak is gyenge,azokban is több fantázia van,apropó mulatós,amikor az egyik hazai "sztár" szívre tett kézzel,egy helyben ugrál ábrándos tekintettel,az még szórakoztató is,szó szerint mulattató, persze szánalmasan megmosolyogtató.
Sajnos nagy az igénytelenség,és ennek köszönhető hogy a "BCR" zenékre is akadnak vevők.
Na de én az igazi" New Generation" vonalnak nagy rajongója vagyok,és minden évben akad azért több tucat olyan produkció amik méltóak a 80s évek nagy slágereihez.
Itt van pld. 1 nagyon jó énekes,Corrado Beretta ,és egy top zene a közelmúlt terméséből.
Victor Ark feat. Mr Konrad - Love Is Life (MiLAno Mix)
-
fülcsimanó2 #28943 Örök kérdésem marad, hogy miért énekel, aki nem tud?
Most őszintén... ki az aki ezt a zenét ezzel az énekkel (!!!) együtt élvezni tudja?
Kukába való. És tökmindegy, hogy ki nyúlt le kit.