42864
-
Tipikus Mirko Hirsch sounds .... nem tudom van é rá esély hogy ne csak "short demo" maradjon.
Ken Laszlo - Hey Operator (unreleased bootleg mix short demo by Mirko Hirsch) -
Én is csak egyszer hallgattam
-
Nemcsak Richard Marx,Kevin Jordan,Michael W Smith.....és még jó néhány remek,de nálunk szinte alig ismert előadó hangjára emlékeztet...bár nekem kedvenc amerikai férfihangszínem. -
Hát sem ez,sem az előző Fancy mix nem egy nagy durranás,egyszer hallgatható darab,borzalmas az alap, a keverés, az egész bántotta a fülemet hallgatás közben:(((((.Ilyet tuti nem tettem volna be soha adásba. -
Vannak a vokálban olyan részek ahol Richard Marx hangjára emlékeztet .
"Bobby Orlando" ... original kell hallgatni,az utánzatok általában pocsékra sikerednek. -
-
Fancy Productions Megamix
Remek. -
Humphrey Robertson - Without You (Extended Dance Version)
-
Daylight - Robots (Extended Italo Dance Mix)
Daylight - Dancin In The 80s
flashback : Daylight - Energy -
wmallas #29574
D.White - Cyber World (vocal vers., 2019) -
wmallas #29573
DIFFERENT KIND OF MAGIC by LINDA JO RIZZO & KEN LASZLO -
tetszik! -
S1973 #29571 -
vika1979 #29570 -
Klapto – Artificial I
Klapto - Mister Game (Flemming Dalum Remix) snippet (soundcloud)
DM 022 -
feltöltötte - törölte - majd újra elérhetővé tette.
Azok kedvéért akik lemaradtak róla aktuálisan,újratöltve.
Charly Danone - Living in the Night -
AMD 092
Milou – It's Saturday Night (Extended Wow! RMX) -
vika1979 #29566 -
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2019.06.05. 12:48:31 -
Biatomi #29564 Electrosexual & Scream Club - Break You Nice (feat Zoe Boekbinder) Keen K. Italo Remix
-
Na ez az én zenei világom.
Semmi tipikus new italo dögunalmas alap.Nem ugyanaz a női vagy férfihang minden zenében...semmi Modern Talking,vagy Bobby Orlando utánzat...persze tudom,nem discozene az ilyen...régen a kilencvenes években ezeket mondtam utazózenéknek,amit otthon magamtol be nem teszek,de ha kocsiban utazok,csak ezeket szerettem hallgatni. -
Moonrunner83 & Josh Dally - Hearts On Fire (bandcamp)
-
Akkor most hogy pro és kontra azt gondolom mindenki elmondta,elmondhatta a véleményét,ha én is javasolhatom ,zárjuk ezt a témát.
Valóban ahogy arra utaltok gyerekes,dedós szintre megyünk le,lépjünk ezen a témán túl.
Legyen újra a zene főszerepben ....
Charly Danone - Living In The Night
-
Megemlítettem,a név nem publikus.
Sorry,
-
fülcsimanó2 #29559 Sziasztok,
most végigolvasva és visszaolvasva a hozzászólásokat az elmúlt 1-2 hétben, szerintem ez belőle a lényeg:
"....vika szergejnek lehetne jelezni oroszul, hogy a fórum köszöni, de nem kéri az ő saját youtube csatornájáról plusz 14 kattintásért idetolt, lagymatag zenéket felsorakoztató telepicsás videóit"
Ez a lényeg szerintem, Rain szerintem nagyon is jól jelezted, hogy mi volt, ami az elmúlt napok kardtöréseit kiváltotta.
Ne legyünk már őrültek kedves zeneszerető társaim , hogy egymás torkának esünk ilyen hülyeség miatt.
Mint ami egy házigazdaság. Komolyan mondom, hogy óvodás szint ez. .... Nonszensz, hogy ilyen baromság miatt itt veszekedjünk.
Vannak elvitathatatlan érdemek, de ebbe nem akarok belemenni, mert akkor megkapom, hogy bárkinek is a "bűvkörében" élek.
Pedig nem. Szerelmeimen kívül senkinek bűvkörében nem éltem.
De vannak baráti kapcsolatok az üzleti kapcsolatok felett, amikor bármit kérhetsz a másiktól. Ezt fontos értékelni.
Még akkor is, ha az ember olykor nincs abban a helyzetben, hogy bármelyikre is rászoruljon. Az élet okoz néha meglepetéseket és akkor sokszor jól jön egy barát, egy ismerős....még akkor is, ha sok esetben ismeretlen, vagy.....épp alig ismerjük...
Mindenki a zene szeretete miatt van itt, fogadjuk el , hogy van aki ilyen, van aki olyan. Nem vagyunk egyformák...
Van aki megoszt valamit, van aki nem...Van aki dicsekszik, van aki szerény.
Ajánlom az LGT nótáit, és Zoránt is....marha jók a szövegeik - bár nem ide témába vágó, de örök érvényű igazságaik - vannak ennek megfogalmazására.
Lehet, hogy van olyan, aki olykor egy kicsit nagyképűbb, egy kicsit meg kevésbé.
TOLERANCIA ÉS EMPÁTIA HOVÁ VESZETT E NEMZETBŐL, NEMZEDÉKBŐL?

Mi már ötvenes éveinkben járunk, mutassunk hát példát az utánunk jövő nemzedéknek, mert valóban igaza van Cucurbia kollegánknak odaát a nyolcvanas topikban, hogy a jövő nemzedék nem lesz hálás azért, hogy mi annyit dolgoztunk a sok jó zene begyűjtéséért.
De a zene mellett sok minden másban is példát lehetne mutatni nekik.
Elnézést, de én már csak ilyen elemző típus vagyok szakmámból adódóan. Remélem, sikerült átvinnem az álláspontomat, és mindenkiét tiszteletben tartom természetesen, ami itt az elmúlt két hétben elhangzott, még akkor is, ha mindennel nem tudok - nem lehet - egyet értenem.
Odaát a nyolcvanas topikban is megfogalmaztam pár évvel ezelőtt, hogy hangnem váltás lenne szükséges.

Musachy kollegának van igaza, olyan ez, mint a politika. Egymás torkának esnek olyan emberek, akik érdekeltek egy nemesebb cél elérésében. Hová vezet ez? Sehová.... Csak a nihil lesz....Itt is lehet, hogy napokra, hetekre elhallgat a fórum, de kérdem én? ez a megoldás?
Amúgy a többi ami még működik itt sok értékes tag - a teljesség nélkül pl. Reynaud, Italomucsacso, Walla Sanyi, Allacska vagy időnként szerény személyem - ajánlásával, az szerintem nem kukázni való.
Musachy kollegával értek egyet.... semmi szükség az ilyen hozzászólásokra : Furcsa és egyben téves gondolatmenet.... -
fülcsimanó2 #29558 "de most egyet megemlítek,napjaink egyik úgymond new-italo disco sztár előadója,pár hete meghívott egy sörre,az invitálást elfogadtam ... a név nem publikus."
Hol a megemlítés???
Pedig kíváncsiak lennénk rá, hogy kivel sörözgetsz...
-
Furcsa és egyben téves gondolatmenet, de mindjárt javítok párat.
Először is te nem alapítottál itt semmit, főleg nem fórumot, mert a site maga fórum és ebben lett nyitva a sok másik ezer mellett ez a topik, amit az sg ingyenesen a tagok részére biztosít és aminek te HG-ja lettél idővel, csak éppen ahogy telt az idő, egyre elfogultabban. Amikor ezt jelezték a moderátorok, hogy vissza kellene venni abból a rettenet nagy arcodból, bár nem tudom mire, mert attól senki nem lesz nagy, hogy állandóan azzal dicsekszik, hogy minden zenéje megvan, akkor szépen elküldtél vagy 5 moderátort is a kurva anyjába!
Mégis mi a francot vártál, hogy majd ezek után segget nyalnak neked? Az sg-én az évek alatt túl sok (százezer +) hülye gyűlt össze, akik a nívót rombolták, hát elkezdték ezeket szórni, akikre semmi szükség nincs itt, szóval aki beállt mögéd az repült és azonnal, aki később felhozta a témát, repült azonnal, ennyi a történelem.
Csak azt nem értem, ha akkor nyitottatok egy csodaszép fórumot, miért itt vagy, vagytok? Menjél menjetek oda és lehet kibeszélni mindenkit, de senki nem kíváncsi, főleg ban megkerülésével, hogy újra oszd a "ki ha én nem műsort", de láthatod ezt itt nem működik. Ha eddig normálisan tudtál fórumozni, néha ugyan nem bírod ki, hogy ne dicsekedj, akkor továbbra is tedd ezt, mert ezt most elengedtem a fülem mellett, ugyanis nem kell nekem jelenti sehová.
Tovább ne forszírozzátok ezt a témát. Maradjon úgy minden, ahogy volt.
Az agyam eldobom, a dedó különb, mint ez az egész x@r itt!
Szép napot mindenkinek!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.06.04. 07:56:51 -
Zoranpityu68_Go #29556 Akkor hivatalosan is kijelentjük hogy a nagy igényre való tekintettel újra visszatérünk és megénekeljük az elmúlt időszakot (a mi stilusunkban
) Lesz játék és élő kapcsolás is úgy mint régen.Mindenkit várunk..maradjatok velünk.Nagy durranás lesz!
Hamarosan jövünk a promóval addig is kitartást. go -
-
wmallas #29554 
-

Lukas Lundh - It's Never Too Late -
wmallas #29552 Lesz egy másik mix is most pénteken(Fancy művei) előre láthatólag,csak hozzá kellene férnem a lemezjátszóhoz,hogy bedigizzem,,, Az sem rossz...
Lian Ross,engem se tarolt le,de azért nem írnám le...
-
#29527 -
vika1979 #29550 -
Dario Silver - All For One
Dario Silver on bandcamp -
gyula1971 #29548 23 - POWER PLAY 2019 - Joy Peters - Winter In My Heart (DJ Version)
-
Walla Sanyi, jó kis Fancy mixet küldtél a Music Storyba, köszi! Viszont Hajcser "kéremszépen" Attila műsorában elhangzott "Lijana Róz" új nóta nekem annyira nem jön be, ez már nem "az a fíling". -
persze -
turkáló
a lengyel piacról
synthwave
Cassetter - Chased By The Hammerhead Robot
Cassetter - Teleport Disco
-
még szerencse, hogy mindenki bolond, csak te vagy helikopter! reméljük ezt is megéneklik majd.