42863
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az én sztorim ezzel kapcsolatban,hogy anno Walla Sanyi fórumtársunk miatt belebotlottam illetve rávettem magam az egyik "bakelit party" élő adásának meghallgatására,az tetszett is,de aztán hanyagoltam,mindaddig míg Cucurbia privát átküldött nekem olyan műsorokat melyekben vendégszerepelt.
Egyetértek veled,na azok aztán igazán érdekesek voltak, még nekem aki azért eléggé naprakész az újdonságokból is tudott Béla olyanokat lejátszatni ,mutatni amiket sosem hallottam korábban,nagyon jó ízléssel válogatva,( s ez most nem fényezés,erős tény,tehetsége,tapasztalata van,ami sokaknak a mai rádiózásban sajna nincs) .
Én így váltam szinte állandó hallgatóvá,nagyon sajnálom ha ezt a szerkesztő úr nem értékeli.
Aztán hagyjuk szerintem ezt a rádiós témát,legalább is én kiszállok belőle,nem az én asztalom. -
Szoktam hallgatni, futás közben. De a szövegtől mindig falra tudok mászni... azok a műsorok sokkal érdekesebbek voltak, amikor te is ott voltál, csak akkor is hagyhattak volna jobban érvényesülni. -
De protkóra nem!
-
Gondolom felismeritek a két úriembert,kedvelem a zenéiket.
Minimum egy fésűre,de leginkább fodrászra volna szükségük!
--- link --- -
Hamar Jani ha jól tudom elsősorban mulatós stílusban jeleskedik ,lesz a poptarisznyában e stílusnak is műsorsávja? :)
Hargitay ??? Ő kicsoda? ismernem kéne?
Maradjunk annyiban ha te kiszállsz,addig amíg Walla segíti new-gen italo disco zenékkel a műsor szerkesztését,hallgatni fogom,
Amennyiben ez elmaradna,egy hallgatóval kevesebb.
Akartalak megkérni nézz utána Rick Valentino dalnak,ugyebár te akkor már rádióztál.
Korrigálom is magam, az a CD csak szimpla,nem dupla,álmos voltam még. -
Digimax, 
Az egyik leg favorit aktuálisan,a Zoonicks - Fantasma remixe. -
Wow !
Ezt te már tavaly óta ismerted !? ... én csak néhány órája. -
Engem többet ezekkel a műsorokkal kapcsolatban ne kérdezz,kiszálltam belőle,sem zenével sem szöveggel nem adom a nevem ezekhez azok után ami a nyáron folyt,vagy amiket ez a két ember(K.Gy. és H.A.) gondol rólam.Majd hallgasd Hamar Janit vagy a Hargitay-t ők a nagy szakemberek.Zenét meg majd ad a Walla meg a Spankovics.
A Rick Valentinora majd ránézek a cd boritóra ha megtalálom valahol.
Nem hallottam még az adást,majd belehallgatok.
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.08.18. 10:34:17 -
De ha már Szex Drive:
Kinek a pap,kink a papné. -
elküldtem,ha ennyire tetszik.Tavaly Kiss Gyuri úgy dobta szemétbe,hogy csak na,adásba nem mehetett. -
Glam with Pete Burns - Sex Drive (Parralox Remix)
-
Azoknak akik kedvelik korábbi dalait,és a hivatalos megjelenés előtt már szeretnének belehallgatni egy új remixbe illetve a hamarosan kiadásra kerülő új dalába.
Mika Ella (1.45.25 min.-tól) Flemming Dalum remix and the new song!
s ha már rádiózás,hazai vizekre evezve,a péntek esti "Music Story" 5 csillagosra sikerült,gratulálok a műsor szerkesztésében résztvevőknek.
Ezzel kapcsolatban 1 kérdés ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rick Valentino - Little Lady Blue dalával kapcsolatban,ez csak ezen a dupla CD-n jelent meg,s van valakinek pontos infója a dal kiadási dátumáról. -
Nálam az új Carino Cat dal sikeresen felzárkózott "Speed Undercover" mögé,azt überelni nem tudom sikerül é valaha nekik,ezzel közelébe kerültek. -
szerintem is az! a profi animációba fektetett pénz és energia pedig külön dicséretes,mint az is, hogy ezt ingyen odaadták.
azon csodálkozom, hogy sokan nem vágtátok rá kórusban azonnal, hogy ez melyik nagy és persze régi számnak az újrázása,átdolgozása?! tényleg jól van összerakva, ebből a szempontból még kreatív is lehet, de nekem a ritmikájában,szerkezetében, és még pár dallamában is nagyon ismerős volt, 20 mp alatt bevillant az eredeti ihletet adó zene. délutánig adok tippidőt.
de most nézem,már nem is kell, a megfejtés befutott a klipjük alá.
szóval igen, ez a Bodyheat 2019 
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2019.08.18. 07:32:40 -
Carino Cat featuring Fred Ventura - The Carino Crew (bandcamp) -
djani75 #29929 A BDSRSTNT :-D EZ mekkora zene !!! Na végre valami :-) -
Alex Blue - Girls in Summer
-
fizikális megjelenés dátuma ,szeptember.
digitális,remélem előbb. -
ironizáltam!
-
allacska #29925 Carino Cat — The Carino Crew, Featuring Fred Ventura
Húúúúúú gyerekek ez mekkora zene ......
Utoljára szerkesztette: allacska, 2019.08.16. 18:52:57 -
Az ott 4db dob ütem, milyen részlet? 
Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.08.16. 18:46:03 -
Azt tudtam hogy hamarosan érkezik újdonság tőlük,azt nem hogy " featuring Fred Ventura".
Van már egy rövid részlet is a dalból,ami igazán rövidre sikerült :). ... Carino Cat -
Na ma rossz kedvem volt,és ilyeneket kellett hallgatnom.Zeneturmixba való,ott mennek ilyenek,nálam kuka.
-
gyula1971 #29921 Carino Cat - Collection 
-
Akkor jogos a felvetésem,észrevételem igazolva, hogy az újdonságokat érdemes volna néhány hétig műsoron tartani,játszani.
Elég csak 1 adást kihagyni,és már le is maradhat a hallgató egy nagyszerű új dalról. -
Én nem jártam ki Londonba,viszont onnan érkeztek rendszeresen olyan lemezek hozzám,melyeken efféle angol klubzenék hallhatók,a Freemasons kiemelt kedvencem,aktuálisan sokat hallgattam dalaikat és remek remixeiket.
-
na ezekbe a mondatokba tételesen tudnék hozzáfűznivalót irni,de most este erre nincs időm.
(Ken Laszlo-Linda ment,és a Retronic Voice is) -
igen ismerem,bár nem uj ez sem már.Na ez a tipusu tipikus angol klubbzene amiért érdemes volt évente kijárnom Londonba. a kilencvenes években.A mai napig szeretem,de az ilyen zenét sosem fogom tudni leadni ezekben a discoadásokban ahol csak a new generation a disco vagy a klasszikus nyolcvanas eurodisco.És ez ilyen tipusu zene ugye egyikbe sem illik bele.
Pedig anno,aki még emlékszik tudhatja,hogy a klasszikus danubius zenéinek fele nagyjábol hasonlo volt,és csak a fennmaradó rész volt a rock meg a eurodisco.Italo meg csak kivánságműsorokban ment 88 után. -
ez nem uj,ilyen instrumentális zeneféléket gyártott már tavaly is. -
vika1979 #29915 Discо Firе - I Am Sо Наppy To Вe With Yоu (2019 version) -
Franck bácsitól régóta várok,remélek valami új produkciót,de nem ilyent.
-
Ezek a zenék alkalmasak arra hogy felkavarják az állóvizet !
-
Freemasons formációt ismered ?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Én már azt is erősen díjazom hogy Hajcser bevállal lejátszásra olyan zenéket mint pld. Albert Neve - Interstellar,Peter Wilson - Don't Break My Heart Again etc. és ezeket a tényleg jól sikerült dalokat akár több remix-ben rendszeresen kéne játszani néhány héten át,egy ilyen jellegű műsorban érdekesebb mint teszem azt minden egyes adásban London Boys zenéket leadni,kedvelem én is a zenéiket de úgy gondolom 1 dal félévente éppen elég volna ,hiszen az újdonságok mellett,tudjuk a 80s évek terméséből milyen nagy a merítési lehetőség.
Modern Talking dallamok szárnyán kapaszkodó mai előadók próbálkozásai arra nem alkalmasak hogy az euro-italo disco népszerűségét növeljék,nálam ezek lezuhannak a mélybe,többségük eredeti ötlet nélküli,szánalmas produkció.
Korábban leírtam ,neked járna egy saját műsorsáv,meghallgatnék egy olyan műsort,vagy akár többet ,mely 100%-ban a te zenei szerkesztésed alapján készülne,tartok tőle nem okozna csalódást ...
P.S. : Az új Digimax remixet (Zoonicks) ajánljátok lejátszásra Attilának,továbbá én nem emlékszem hogy lement volna Ken Laszlo & Linda Jo közös dala,Retronic Voice újdonság talán ... ?,vagy éppen Ella - In My Mind . -
Ááááá, hát olvastam ma a kommenteket, na nem a több mint százat, de kb leírták, hogy a csávesznek egyszerűen nincs párja.
Ha jól emlékszem kb 1 jó hónapja írtam, hogy 26K feliratkozója van, az most 28400 már. Ami egy dolog lenne, de ebben a műfajban 1-10-100 embert is nagy szó egy csatornára feliratkoztatni havonta. Tehát nagyon nehéz, elég jól látom néhány ismerőst mennyire szenvednek ezzel. Ő meg nem napi videókat dobál ki az átlagos elqurt életéről, amire manapság kíváncsi a sok elmebeteg facebook droid és ezzel szereznek sok subscriber-t, hanem havonta, vagy két havonta egy dalt. Csak épp azok olyanok, hogy az is feliratkozik rá, akinek addig esze ágában sem lett volna.
Performance a titka. Ők meg hozzák állandóan mesterműveket hajigálnak ki különböző synth stílusokban, én nagyon büszke vagyok rájuk, hogy magyarként megint megmutatták, hogy kell ezt igazán jól csinálni. És megint több, mint 9 percben tudja fenntartani az érdeklődést, olyan egyedi hangokkal, megoldásokkal, témákkal amit fokozatosan visz a csúcsra, amire csak a legnagyobbak képesek.
Ettől függetlenül haragszom rá, hogy a sokadik levelemre nem képes válaszolni és ezt meg is írtam neki, hogy most direkt bunkó vagy mi?
de ha nem olvassa, akkor nem sok értelme van. Vagy egyáltalán nem használja azt a mail, ahová én írogatok...
Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.08.13. 07:46:35 -
Csak azért sikerült így beazonosítani, mert nem olyan régen hallgattam meg többször is deezeren, vagyis friss volt az élmény. De más esetben biztosan elsiklok felette.
-
Na akkor jókat találtam nem?
sajnos ilyenek nem engednek a mai rádiókban játszani,pedig szerintem kifejezetten esti éjszakai adászenék,esti beszélgetős müsorokban::),mint régen az M.People és társai.
-
na végre, szeretem az ilyen zenéket, most végre nekem is megfelelőket hoztatok 

Zoonicks - Fantasma (Digimax Remix)
Lookee feat. Rachel Barror - Queen for the Day
Dance and Chant (Lookee Remix)
-
az egyik legkedvencebbem :) az albumról, csodálkoztam, hogy ilyen sokáig nem jelent meg videoban, szerintem ez egy zseniális szám, de ahogy a címében is mondja, picit más változat, a vokálban és pár helyen vannak különbségek -
zseniális észrevétel! ha nem jelzed,talán soha fel sem tűnik, pedig ismerem a számot, de valóban telitalálat, így tényleg gáz, hogy egy az egyben lenyúlták ezt a részt belőle. akkor annyit jól éreztem belőle, hogy egész jó is lehetne. :)