NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor csapjunk bele: egyrészt, a spoiler alatti rész nem neked szólt, szóval nem is értem miért reagálsz rá egyáltalán..
De ha már okítasz, jöjjön egy idézet csak neked az ős italo-szakinak, aztán linkelem is a forrását:
"...(Haluska Imre ugyan hétről hétre lelkesen mutatta be a rádióban a legújabb, Milánóban megkaparintott lemezeit, de ezek többsége egykaptafa-italo volt), ráadásul az eredetit is tovább butító-sziruposító német szűrön keresztül, lásd Fancy, Joy, Silent Circle, és persze a Modern Talking-Bad Boys Blue-C.C. Catch triumvirátus. De ezzel az eurodisco vagy discofox vonulattal tényleg hiba lenne egy kalap alá venni az italót, amely a fenti tényezők miatt nálunk sajnos joggal kapta meg a gagyi stigmát...."
Ízlésekről vitatkozni teljesen felesleges. És csak azért szidni egy zenekart, mert nem kedveljük, szintén az. Persze van akinél ez szívből jön (azokra nem is lehet haragudni), de van aki csak az eszét játssza. Ezt értsd akikre akarod, én neveket nem mondok.
Itt a teljes cikk amúgy ha érdekel.
És ha nem, hát akkor sem történik katasztrófa..
Fogadj el tőlem egy jó tanácsot: ne bírálj és dönts zenei stílusokról egymagad. Az amúgy sem lenne túl tisztességes senkivel sem szemben.
Jelezd inkább a discogs felé a stílus félreinformálást<#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.04.07. 16:24:34
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
rengeteg külföldi oldalon nem igazán vannak vélemények, vagyis a rosszakkal kevésbé kifejezőek,mint mi, valamint sok helyen nincs is igény a beszéljük megre, elég, ha bejelentik a valamit, esetleg linkelnek hozzá és annyi. ha valaki véleményt alkot,az már többnyire a blog vagy a dobj egy lájkot kategória.
Ez van és nem fog itt semmi változni már,mindig belefogunk futni olyan tagokba akik ide jönnek az otthon felhalmozott stresszt levezetni !
ItaloDisco4Ever !
Több tucat "S-A-W" szerzemény mászta meg a hivatalos angol eladási listákat,gyakran a legtetejéig felcsúszva!
ItaloDisco4Ever !
imo :) science fiction is science fact
csak majd a szomszéd fórumba.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.04.07. 16:13:14
Jó és hasznos dolog is lehetne a zene rajongóknak,italo-disco fanoknak egy ilyen jellegű fórum,illetve topic.
Sam Fox általam alább linkelt 3 zenéje volt nálam befutó,nem tartozott a kifejezett kedvenceim közé !
Ez az újdonság egy laza ,ahogy Maxika is írja "S-A-W" zenei jegyeket felidéző zene,olyan mint egy jó ízű limonádé,semmi különös,de fogyasztható.
Hölgyek és Urak .... nem lehetne valamiképpen megoldást találni arra ami más országok zenei fórumain flottul működik?
Talán nem kell részleteznem vágjátok mire utalok,a fene sem vágyik arra hogy itt egyes személyek által előidézett légkörben aktívan hozzászóljanak egy-egy zenei témához.
Ha választhatsz egy első osztályú vendéglátó üzlet és egy sarki köpködő közt,ki az a marha aki a köpködőbe megy egy italt lehörpinteni.
Viszont ha nincs lehetősége egy nívós helyre betérni,válszeg a többség a sarki köpködőt kihagyja.
Egy hasonlat volt ,ezért nincs igazi pörgés a zene fórumon,a legjobb szándékkal szeretném ennek ellenkezőjét látni,de tudom nehéz eset,azért próbálkozzunk....hátha.
ItaloDisco4Ever !
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.04.07. 15:46:10
szerintem meg úgy gondoltam, érteni a pojjént, de nem. tényleg tévedtem. fenébe. jó, hogy rávilágítottál.
ez a Sam dal pedig jellemző saw elemeket tartalmaz, csak sajnos különösebb vonzerő nélkül.
köpködés nem volt, anyázás volt! maradjunk a tényeknél, nem kell a grimm vagy zeff mese fórum.<#vigyor0>#vigyor0>
Mark Ashley - Cheri Cheri Lady
Fun Boy - Pretty Face
A kritikát én kezdem,ezek szörnyen rosszak,ide nekem Samantha Fox új dalát ,minden verzióban!
ItaloDisco4Ever !
KALAX feat. Player One - Not Alone
Az egy dolog hogy neked,nektek nem tetszik Sam Fox új dala,másik ezernek meg igen,lehet mazsolázgatni a kommenteket a videó alatt vagy akár a face oldalán.
Akinél ez nem nyerő tovább lép a dolgon hiszti nélkül ,s mivel egy hölgyről van szó,legalább a minimális tiszteletet megadva.
Egyébként ránéztem a napi friss kiadványokra,ezeket találtam.
BCR ... i have to puke !
MT klón <#levele>#levele>
...ezerszer inkább Samantha Fox,s egyébként én "S-A-W" rajongó voltam és vagyok,az angol disco zene (PWL Records kiadványok zöme nálam betalált!
ItaloDisco4Ever !
zerikát meg sosem szerettem,se így, se úgy. <#vigyor>#vigyor>
de itt felügyelt demokrácia van, ha legalább 5 aktív tag kéri, letörlöm a francba foxot, sőt, ha legalább 5 tag szintén kéri, zeff örömittasan újralinkelheti az sd név alá begyömöszölt szarját is és mellé csak azt kívánom, soha ne hallgasson meg semmilyen más eredeti stílusú SD név alatti zenét.
végülis az aktív tagok boldogsága mindennél fontosabb.<#vigyor>#vigyor>
zeffnek: Sam Fox a szigorú stílusvonalak alapján az életben nem volt synth-pop előadó (ugye nem azért van a szintipop,mert van benne szintetizátor,mielőtt még erre a tévútra terelődnél), dancepop,discopop, europop stb. saw diszkó, de innentől kezdve szerintem kezdj el sürgősen járni egy zenei stílus oktató kurzusra és jobban tanulmányozd,mi micsoda. de úgysem fog menni,mert te vagy zeff.
fanatikusan csinálgatod a fesztivált, ha épp rád jön, hogy megöl az unalom.
el lehet dönteni, hogy mi milyen zene! van amiről nehezebben, és akár érdemes is megbeszélni, de a te -megint leírom - FOSADÉK SILICON DREAM reinkarnált szarodról még egy illuminált rocker is el tudja dönteni, hogy nem idevaló, és az italohoz semmi köze. ez neked sokadik nekifutásra sem megy. ezen ne lovagolj már,inkább menj és a holnapi szavazatoddal zárd le magadban ezt a témát.
Rénó olyan amilyen, lassan őt is megszokom már a maga kis furcsa divergens világával, de a Dióka-klón maxika negatív diszkriminációjával egyre inkább nem tudok mit kezdeni..<#falbav>#falbav>
Ami az egyikünknek diszkó, az a másikunknak "densz", a harmadikunknak meg egy rakás fosadék..<#nevetes1>#nevetes1>..de nem zene.
Hogy a francba lehet így itt érvényesülni egyáltalán?
Mi alapján lehet eldönteni mi a jó vagy mi a rossz italo?
El lehet egyáltalán ezt dönteni?
Most nem erre a fostalicskának nevezett, mert már az is inkább dicséret, hogy ez mennyire egy szánalmasan szar okádni való semmilyen zene??? lett, értettem, hanem úgy általánosságban.
Tehát, ez nem ide való és nem illik bele a topik arculatába, stílusába sem semmilyen szinten! S. Fox, meg húzzon a halál náthásba és maradjon meg átlagos nagymamának! <#levele>#levele>
Régen volt már, hogy egy adott dal ennyire felb...on! az ötlettelenségével és a semmilyenségével! <#falbav>#falbav><#gunyos1>#gunyos1><#schmoll2>#schmoll2><#zavart1>#zavart1><#csodalk>#csodalk><#bdead>#bdead><#banplz>#banplz>
ItaloDisco4Ever !
+ 2 év és csak visszatalált a helyes útra,nem is akármivel (Dancing Together)
Ez még mindig odacsap ! .... idén úgy látom "NGID"-ban nem leszünk elárasztva minőségi darabokkal,....ne legyen igazam.
ItaloDisco4Ever !
már nem látom értelmét ezt neked szebben megfogalmazni,mert sajnos eddig semmilyen verzióban nem tudtad felfogni a tartalmi elvárásokat és követelményeket. nem vagyok szőrös szívű, ezért azt feltételezem, csak provokálod azt, hogy időszakosan eljátszod a totális amőbát.
utóirat:
egy Silicon Dream rajongó
<#integet2>#integet2>
Utóbbiról egy kis infó neked kedves maxi, ha már voltál oly szíves egyszemélyes vendettaként örökre száműznöd innen a legutóbbi vidijét.<#falbav>#falbav>
Nem mellesleg javaslom néhanap meghallgatásra az italodisco netrádiót is, ahol (nahát, miért nem vagyok meglepve?) a mai napig játszanak Silicon Dream zenéket, amik közül többet is fel tudnék sorolni olyat, ami sokkal inkább lehetne italo disco, mintsem egynémely mai önmagát new italo előadónak tartó műszaki szaki..
Persze megértem én: itt helye kizárólag csak az italonak lehet, véletlenül sem férhet bele olyasmi, ami csak hasonlít az italo disco-ra...
Na további jókat. Aztán szemetek a labdán...ööö..vagy min..<#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.04.06. 18:11:28
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2018.04.06. 17:28:58
riporter : kicsikét benézzünk a kulisszák mögé.
riportalany : de ott van, sok kábel van !
Kis híján lefordultam a székemről .... <#nevetes1>#nevetes1>
Jó arc Clay,én egy szerény embernek gondolom,ábszólút !!!
ItaloDisco4Ever !
AquadreamR - Cosmic Dance
Lulla - Love Comes Quickly (Hans Wolters Italo Dub)
Andreas Langer - Dance Now
hááát ööö izé,érdekes ez a vidi
premierként én picit mást képzeltem és másként, de ez így sikerült.<#vigyor>#vigyor>