42860
-
djani75 #30061 Ha már Parralox, akkor a két, nekem legjobban tetsző zene :
Parralox : Sharper than a knife
Parralox : The End Of Summer
-
Igen,ezt láttam tegnap a discogson is,csak a verziok nem mindig stimmeltek a Bandcap linkekkel. -
Marky Mark.)),én is szeretem a hölgyet.(mármint Hollowayt)
igen uborka(Én vagyok a ...zöld uborka...eki emléksziuk még a régi szovjet bábfilmre)
Ha találtál régebbi music story vagy zeneturmix linkeket akkor keresgélj februári,vagy tavalyi linkeket,Régebbiekben fogsz megtalálni).Minden vélemény érdekel,légyen az bármilyen,nem vagyok szent tehén.:))
-
retrotime1990 #30058 Eddig nem kellett,mert minden megvolt a zenetárban,kocsiban meg stremelni is elég.Hozzám minden közel áll ami jó,bár a ritmikusabb,funkysabb irányzat ami jobban megfog,de ezeket az Italoconnection remixeket is kedvelem,amiket itt látom ajánlanak sokan.Ma már szinte minden elektronikus,ezeket legalább még nem rontották el annyira,mint oly sok mostani zeneszámot,például még dallam is van benne,ami manapság sokszor nem követelmény,De ha döntenem kéne,akkor elsőként a dallam,utána a ritmus ami dönt, az előadó már harmadrendű.Nem vagyok előadófanatikus,mint manapság sokan.Szeretem a nyolcvanas,kilencvenes éveket is,de abban a topikban eléggé egysíkú a kínálat,ehhez képest,hogy ez a topik HI-NRG meg Nu-Disco azért látok sok nem ilyen jellegű linket is,de ez szerintem nem baj, a topic neve rossz,nem a dalok:)
Előadók?Hm.hosszú a lista..de őt mindenki ismeri,és szerintem még a dalt is,ha jól figyel:)
Mellesleg olvasok itt egy kis vitát valami rádióműsorról.Az említett személyek vagy érintettek közül van akit ismerek,ismertem,és a műsorait is rendszeresen hallgattam.bár a Hajcser vonalat eddig nem hallgattam.(most már megtaláltam ki ez).Most belehallgattam némelyikbe,de kiváncsi lennék ezekre a régebbi cucurbiásra (jó név,tök vagy uborka talán) is,amire itt többször hivatkoztok.Ezeket hol lehet megtalálni?Van néhány év szakmai tapasztalat mögöttem, kíváncsi vagyok mielőtt ítéletet alkotnék a témában. -
Aleph – Fly To Me
Special Groove Records – SGR009
21 Jan 2017
---------------------------------
Aleph – Fire On The Moon
Special Groove Records – SGR 010
2017
Aleph – I'm On Fire
I Venti d'Azzurro Records – VAM 20.20
2018
Aleph – Time
Time Machine Productions – TMP 008
28 Aug 2018
---------------------------------- -
Discogs a zenei biblia tudja az évszámokat és a megjelenés idejét. -
Jók ezek az Aleph-ek,csak kár,hogy Kaposy professzornak kell ahhoz lenni,hogy kiderítse az ember hogy ezek közül melyik a friss és melyik a 2018-as,17-es és igy tovább.De ez nem kritika,ez a Bandcamp hibája hogy a régit is 2019-esnek irja:((( -
Zenét gyűjteni sosem késő elkezdeni ...
Bár a bemutatkozásodból sejthető,de azért erősítsd meg,mely zenei stílus,stílusok állnak közel hozzád?
Kedvenc előadók,formációk ?
A zenei ajánlóidnak örülni fogunk,pláne ha ilyen igényesebbek érkeznek,mint ez. -
Hasonló kiado,1-2 nap és itt a lemez is.Legalábbis már postán van. -
retrotime1990 #30052 Remélem én is,bár mint írtam zenével csak foglalkoztam,de gyűjteni nem gyűjtögettem(talán eddig?)
Ha már az angolok a téma,én is ajánlok újat akkor,hogy nehogy szó érje a ház elejét.
Utoljára szerkesztette: retrotime1990, 2019.08.25. 20:56:15 -
megvizsgálta,megvolt a röntgen és a kolonoszkópia is.Azt irta a jelentésre,hogy elmegy losslessnek.Határeset. -
ezt a linket jo egy honapja már átküldte a Sanyi,de mint irtam sem regisztrálni sem vásárolni nem tudtam eddig itt,egyszerűen ha beirom az adataimat kiirja hogy az én Areámban nem használható a szolgáltatás.De ha valaki elárulja priviben a Nagy titkot!!
De mint irtam ma a kiado elküldte a master-t,megnézve csak a Sagkra mix a gyanus,a többi nálam normálisnak tünik. -
Nicki French - Raise Your Voice
Vásárlás
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2019.08.25. 20:15:33 -
Kaptam választ de privát levelezésből nem idézhetek.,sok kérdőjel nem maradt.
Mondtam hogy jó irányba indultál a dallal kapcsolatban ...
-
Welcome to the club!
Üdvözlünk a zenefórumon,remélem nem azon passzív tagok számát fogod gyarapítani,akik csak olvasgatnak. -
megy.De valóban gyanús nekem.Ha te is ugy látod,mint én,akkor lehet holnap megint küldök egy dörgedelmes levelet.
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.08.25. 20:00:01 -
Dr. Walla megvizsgálja
-
wmallas #30044 Átküldhetnéd nekem vizsgálatra(is), vannak Fórumtársak akik azt véleményezik hogy nem tud csak mp3 "csinnyálni"
-

-
Miért nem egyből angolul írtál, hátha hamarabb megértette volna?
-
Igen, a kiadó fő szabálya szerint a fizikai megjelenés utáni tizedik naptol elérhető a digitális mindig....várok várok lassan egy hónapja is semmi.A quibost vagy mit, amit ajánlottál én meg nem tudom használni,még a regisztráciot sem engedte két napja az adataimmal,nemhogy a vásárlást.Na mindegy.ma ismét ránéztem délután látom semmi változás.Eleresztettem egy számonkérő levelet Garynak,aki először azt sem értette miről beszélek.Ujbol irtam vagy két levelet,mire kb két orája visszairt,hogy nem érti mi a problémám,de most már elérhetővé tették,és a figyelmeztetésért cserébe elküldte a mastert free of charge.Megköszöntem,de azért még odaszurtam neki,hogy csak az egyik maxinál tette meg a másik továbbra sem elérhető digitálisan.Fura egy kiadó az tuti,de ővelük legalább lehet normálisan beszélni.Mindegy,megoldottuk,nagyon szeretem a Sagkra remixét,de a Matt Pop sem kutya. -
wmallas #30040 Pár órája néztük az oldalt egy gyűjtő kollégával (aki nálam volt a napokban)akkor még nem voltak elérhetőek ,,,,
Nem értem mi tartott ilyen sokáig nekik,főleg annak fényében hogy más oldalakról meg le lehetett szedni...
-
Néhány dörgedelmes levélváltás után végre a kiadó is kitette az oldalára a digitális linkeket. -
helyes,helyes. -
kcsaba33 #30037 Szia!
Szerintem is jó zenék.Nekem leginkább az Italoconnection ,illetve Italoconnection instrumental verziók visznek mindent!! -
Szia kcsaba33!
Jó kiadványok!!!
-
kcsaba33 #30035 Aleph - Fly to Me EP
-
kcsaba33 #30034 Aleph - Fire on the Moon EP
-
kcsaba33 #30033 Aleph - I'm on Fire EP
Utoljára szerkesztette: kcsaba33, 2019.08.25. 11:12:43 -
kcsaba33 #30032 Aleph - Time
-
kcsaba33 #30031 Max Tango - Only You
-
Szia!
Érezd jól magad a fórumon!
Üdv a csapatban! :-) -
Dj:Skarley - It's Not Fair (Hi NRG Remix)
-
üdv a csapatban. -
retrotime1990 #30027 Üdvözlöm a tagokat.
Hosszú ideje olvasgatok különböző netes fórumokat, de ezt az SG-t csak a közelmúltban fedeztem fel.Magam több évtizedet töltöttem a szórakoztatóiparban,inkább rádió területen,de a tv és a nyomtatott sajtó sem ismeretlen számomra.Műsorkészítésben,szerkesztésben,de produkciós asszisztensként is sok tapasztalatot szereztem azt hiszem, zenei területen is.Néhány éve léptem,ma már kereskedelem a fő területem,de a zeneszeretet megmaradt,bár lemezgyűjteménnyel sosem rendelkeztem,így nem is tervezem bárkitől bármit kérni,igaz sajnos én sem tudok nyújtani senkinek zenét.(max ha találok valami érdekeset megosztom veletek is a linkjét).
Megnéztem itt néhány fórumtémaszobát,és talán ez áll a szívemhez legközelebb.A kilencvenes szinte csak eurotrancel van tele a nyolcvanasban meg sok a számomra nem annyira tetsző zene,de ebben a topicban talán a legvegyesebb a kínálat.Igaz valamiért sok az orosz származású klipp,és kevesebb az angolszász,de azért látom van néhány tag,aki ebben is keresgél.Ahogy olvasom van köztetek discós,talán rádiós,tv-s,és profi lemezgyűjtő is,bár egyenlőre csak az utóbbi másfél hét írásait volt időm átfutni.De talán szép lassan majd megismerek minden hozzászólót.Kérdésem egyenlőre nincs,megpróbálok kicsit beleolvasgatni a régebbi témákba,hogy belerázódjak a közösségbe.Röviden ennyit rólam,kellemes zenehallgatást mindenkinek! -
Béla bácsi Éjszakai koktéljába ez is bekerült:(ha már OMD)
-
Nekem meg a Fuck you c dala ugrik be.Néhány éve sokat játszották a tv-k.
És ennek magyar változata:)))
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.08.24. 20:58:55 -
Lily Allen esetében nekem a régi slágere a "Smile" jut az eszembe, de annak semmi köze az italohoz. A többi dalát meg nem ismerem. -
vika1979 #30023 Nicki French - Raise Your Voice (sakgra remix) -
Béla bácsi Éjszakai koktéljának egyik kedvenc száma