42864
-
fülcsimanó2 #30872 Ez nem volna rossz, csak a svéd nyelvet nehéz megemészteni.
-
na ezt most tessék abbahagyni.nem adok igazat egyikőtöknek sem minden mondatában,és mégis mindkettőtöknek van valami abban amit ir.Szóval hagyjuk.Retro kollega pedig nem rosszindulatú.
Inkább zenéljetek.Én meg eltűnök.Jobb ez így. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha te ezt így gondolod ,akkor az én írásaimat gondolataimat félreérted,félreértetted vagy egyszerűen rosszul értelmezed.
Zárjuk rövidre annyival,nekem semmi bajom Bélával,a korábban általam leírt vele kapcsolatos pozitív dolgokat továbbra is tartom,tehetsége,tapasztalata van a rádiózásban és egy jólelkű ember.
A rádióműsor megítélésének ,minősítéséhez ehhez mostanra nincs köze,hagyd meg privát döntésemnek hogy eldöntsem nekem mi tetszik vagy mi nem,.
Viszont te egy kifejezetten rosszindulatú embernek tűnsz számomra.
Amikor pld. B.Tóth Lászlót is elkezdtek savazni,aki számomra Komjáthy Gyuri bácsi mellett a másik hazai rádiós ikon,megfordult a fejemben hogy te azért jöttél e fórumra hogy belerugdalj néhány rádiós kollégába,aztán megtaláltál most engem,meglehetősen tiszteletlen vagy,okot nem adtam rá,de ha te ettől jól érzed magad hogy egy fórum által piszkálsz embereket,élvezd.
Elég volt ennyi ebből,ez egy zenei topic !!! -
retrotime1990 #30869 Na akkor hogy másokat ne zavarjon:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Esküszöm,ugy döntöttem reggel,hogy nem reagálok erre a témára csak azokra a szerintem bántó dolgokra amit tettél a Bélával kapcsolatban.De.most kénytelen leszek,de ha erre bármit írsz arra már nem fogok reagálni,meghagylak magadban.Egyrészt gondolom te is nagyon jól tudod,hogy a rádióalapitás az nem egy olyan dolog,mint egy cégalapitás,idő,pénz,politikai akarat és kapcsolatrendszer mind kell egyszerre hozzá,már csak tudom,mert kettőnél is segédkeztem valamikor.Ezt nem várom el Bélától,ha ezt te elvárod szíved joga.Másrészt a műsorvezetőket,általában casting vagy meghívás alapján válogatjuk,ez régen és most is így volt,tehát Béla hiába kopogtatna(bár nem is fog,annál ő büszkébb ahogy ismerem,sok régi volt rádióssal egyetemben akiket még ismerek),tehát megfelelő hátszél kell ahhoz hogy valakit alkalmazzanak.Ez eddig megvolt,most nincs és nem kezdem el firtatni,hogy ez most tárgyilagos döntés volt-e vagy csak pillanatnyi kivagyiság azok részéről,akik ezt tették.Egyébként nem ő az egyetlen tudnék még néhány ilyen 30 évig a szakmában levő rádióst emliteni akik így vannak,mint most ő,akik azt látják hogy nap mint nap mikrofon elé engednek olyanokat akik nem oda valók,akik meg ehhez értenek mellőzve vannak..Ez-tehát az alapits rádiót ha nem tetszik...-hozzászólásod éppen ezért nem volt tárgyilagos,sőt kifejezetten bántó és sértő Bélára nézve úgy érzem,És úgy tájékoztattak,hogy te ismered a teljes történetet hogy mi vezetett ide,tehát ezek után Bélát hibáztatni enyhén szólva is kétszínűség,bár ezt a jelzőt nem én írtam,de egyetértek.
A véleményváltoztatáshoz természetesen neked is-mint másoknak-joga van ezt senki nem kritizálja,azonban hogy ezt mikor és hogy teszed az más kérdés.Te aki gyakorlatilag hónapokkal ezelőtt elkezdted ezt a műsorkritizálást,amibe aztán sajnos Bélában partnert találtál,mert ő belülről megpróbálta jobbítani ezt a műsort,és ami miatt végül megorroltak rá,miután elvégezted a piszkos munkát szépen félrevonulsz és most hirtelen az ami eddig szar volt most világszinvonalú lett?Csak azért mert belekerült néhány new italo dal,vagy néhány olyan is amit te ajánlottál ezen a fórumon.Ettől lett most jó ez a műsor?Sajnálom de nem.Lehet,hogy neked ettől jobb lett,és te most már maxiimálisan elégedett lettél vele-ahogy ezt le is írtad nemrég-de ettől ez még a műsorkészítők alapproblémáján nem fog segíteni,és ezekkel a megjegyzéseiddel csak Bélát sértetted meg amit tekintettel arra,hogy úgy érzem ti jóban voltatok,érthetően Béla igencsak zokon vett.És ezért írtam erre,hogy igaza volt.Véleményt lehet változtatni,de nem úgy,hogy ami eddig szar volt az most jó lesz,amit eddig kritizáltál,az most tökéletes lesz,és főleg nem úgy hogy ezért Bélát kiáltod ki bűnbaknak miközben az alapproblémát anno még ha jól olvastam 1-2 éve te vetetted fel,indítottad el.Szóval mivel személyesen sem téged,sem Bélát nem ismerem (sőt ezt a bizonyos Hajcser urat sem,csak a Kiss Gyurit volt személyesen ismerni közelebbről ),így csak azokból a tényekből,és elolvasott kommentekből tudok kiindulni amit itt elkövettetek,és ahhoz képest ezek a mostani beírásaid alapvető pálfordulást jeleznek nekem.
Ha jól láttam abban a kommentben is csak annyit jegyzett meg,hogy azt az adott zenét ,amit itt valaki nagyon kedvelt,nem tudta adásba játszani mert a műsorvezetők ellenáltak.Ez egy tényközlés volt,annak a ténynek a közlése,hogy bár a dalt szeretjük(szerintem is jó),miért nem hallhattuk eddig a rádióban.Erre te rárontasz és ilyen sületlenségeket vágsz a fejéhez...Hm.
Én a helyedben elnézést kérnék Bélától,ha ez ér egyáltalán valamit,és ha ez őt egyáltalán érdekli,mivel ahogy látom egy két szóval elintézi ezt.Részemről ennyi,nem szeretnék ezután sem jobban belefolyni,mint eddig,de ami tény az tény,ami bántó az bántó,akár igaza van valakinek egy adott szituációban,akár nem.Részemről ennyi,és ahogy írtam,nem reagálok erre tovább.. -
1984 - Synthpop & filmen G (En vers och en refräng version)
-
Teljesen komolyan ajánlottam (- demagóg) cucurbiának,ha a rádiózást ennyire szereti,szeretné,nézzen körül ,vannak internetes rádiók ahol mondjuk kaphat rendszeresen akár heti szinten 2-3 órás műsorsávot,ahol aztán tényleg azt játszhatna a hallgatóságnak amit szeretne.
Vagy ha már összeismerkedett itt két profi rádiós,tán az sem rossz ötlet,alapítsatok közösen egy internetes rádiót,a lehetőségeket sajna én nem ismerem.
Figyelmedbe ajánlom cucurbia 1 korábbi hozzászólását,ami szerintem korrekt ,tárgyilagos volt. ... lásd : #29314
Ebből kiemelve : "Ezt már engedelmeddel nem kommentálnám,lerágott csont,túlbeszéltük."
"Egyezzünk meg abban,hogy ezek végül is az Ő műsoraik,nem nekem van műsorom bárhol,hanem nekik,így én csak vendég vagyok."
Valóban a "Music Story" melyet,te ,én és többen kritizáltunk (én azért pozitív jelzőkkel is) Hajcser Attila műsora,azt csinál vele ,úgy szerkeszti ahogy akarja,akinek ez így nem tetszik,van lehetőség nem hallgatni.
Arról többször írtam és ezt továbbra is tartom,Béla vendégszereplései nagyot dobtak a műsor zenei színvonalán,de a téma tényleg lerágott csont,kibeszéltük totálisan,ennek folytatása már valóban a rosszindulat irányába terelődik.
Valamint további figyelmedbe ajánlom a pártfordulásommal,kétszínűségemmel kapcsolatban,néhány nappal ezelőtti hsz-em ... #30719
harmadik bekezdésben írtak ,,,
Nem gondolod hogy ez tisztességes ,korrekt inkább részemről ??? ,a vélemény változtatás ,ha a korábban kritizált téma javítva van,természetes dolog.
Aztán innentől csatlakozom azokhoz akik jogosan kifogásolják a rádiós téma túllengését e topicban,ha késztetést érzel,érez valaki e témában megszólalni,a lehetőség adott az sg-n,új topicot sem kell nyitni a témának,van már létrehozva : Szól a rádió ...
Akkor jöjjenek a zenék tisztelt és kedves vagy kedvetlen tagok.
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2019.10.14. 13:34:29 -
retrotime1990 #30866
Jó kis keverék unaloműzőnek a kocsiban. -
retrotime1990 #30865 Nem baj,én tudom a háttered,és tudom,hogy igazad van(ebben is).Reynaud demagóg megjegyzésével és pálfordulásával ne foglalkozz,ezek szerint ő ilyen.Van egy sejtésem az okáról,de ne szólj szám...ugorjunk.
Tudom,hogy itt szeretik ezt a stilust,és így Netzwerk után talán még bele is fér ez a zenei világ.
-
kcsaba33 #30864 Blutengel - Send Me An Angel 2019
-
vika1979 #30863 Mental Exile - From the Dark -
Netzwerket mindig szerettem valamelyik maxicd-jük meg is van itthon,de már fogalmam sincs melyik.
-
Spoiler alá rakom,mert bár vadiúj,nem italo disco,hanem a 90s évek italodance stílusát idéző dal,egy akkortájt sikeres formációtól.
Netzwerk - Just Another Dream
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ok, -
Te dolgod ...nem érdekel. -
Te kezdted.
De én most abbahagyom,mert ezt én is,meg gondolom mindenki más is unja.Nem szájkaratézom. -
Már nem igazán.elkezdtem visszavonulni talán ha hetente egyszer ránézek,talán már feltünt. -
Ez kedves volt tőled,köszönöm. -
Kinek nem inge....miért akarod ezt magadra venni?
Te itt vagy aktívan a fórumon.
-
A tetszett volna ...rossz kérdés,mert az akkori adojogszabályok alapján amig a katonai szolgálatomat töltöm nem vállalhatok állást.,tehát a kérdésed rosszindulatu és kétszinű,amint láthatóan te is vagy. -
Ez is finomság vinylen mptré-ben, 80 - 145 € közti áron.
discogs link
Csak mert jól nevelt vagyok,s nem szándékozom megbántani senkit az oka hogy nem írok le néhány jelzőt,mit gondolok arról aki ezért 145 € pénzt kiad.
Miközben én visszasírom azt a korszakot,mikor egy cetlivel beállítottam a lemezboltos haverhoz,rajta azon Maxi CD lemezek listájával,amket begyűjteni szándékoztam,1-2 héten belül megérkezett,max. 2000 ft-os áron. -
Ha rám célzol kikérem magamnak.
Igaz nincs is fiokom, sosem volt,tehát akkor mégsem. -
Tetszett volna anno elvállalni a felkínált rádiós vezetői beosztást,tán másképp alakultak volna a dolgok.
Vagy csinálj egy rádiót,saját műsort,ott azt játszhatnád le amit akarsz,nem függnél a zenei szerkesztésben más személytől. -
Sanyika is egyre ritkábban szólal meg,de tegnap jött és bemutatott nekünk 2 jó zenét!

Remélem nem azok példáját követi,kik bezárkóznak a lemezeikkel,és még a discogs fiókjukat is elrejtik. :) -
hát lehet:))
csak azért irtam mert szerintem nem az számit egy dalt mikor készitettek,hanem hogy milyen a soundja,nem? -
ItaloMucsacso70 #30848 Hát erre mit írjak! 
Lehet nekem is ott kellene ülnöm azoknak a bizonyos székeknek az egyikében.

Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.10.13. 17:18:20 -
Külön emiatt az egy szám miatt vettem meg anno egy duplacd-t amin rajta volt.Adásban egyszer sem engedték lemenni.Azt mondták a nagyrabecsült székekben ülők,hogy nem nyolcvanas évek.((( -
Hát ma ott volt a börzén mindenki egyben,Hargitay,Clay,Spinyo,stb.Ez is ment a kezekben. -
ItaloMucsacso70 #30845 Nem új, de nekem nagy kedvencem a megjelenés óta! 
A kereső meg még mindig egy nagy nulla az Sg-n!
One to One - In the Morning Light (Italo Disco)
-
kcsaba33 #30844 Energy Voice - Call Me (Special Definitive Remix)
Good Remix!!!
-
ItaloMucsacso70 #30843 Sanyikám ebben az a legjobb hogy szinte lehetetlen alátenni egy másik youtube klipp alá , köszönhetően a
02:48-től kezdődő kiállásnak.

Amúgy nálam még mindig az eredeti a nyerő.
-
ItaloMucsacso70 #30842 "Ennél rosszabb opció,amikor aztán háromszoros áron kínálják pld. a discogs-on,azok számára akik lemaradtak."
Discogs
Azt meg ugye tudjuk hogy az összes felvétel mp3 a lemezen.
-
Moderno - Sweet Harmony (Eco Disaster Disco Dub)
-
A fotóhoz akad néhány sarkalatos megjegyzésem.
Ha ilyen mértékű a kereslet ezen kiadványokra,sehogy nem értem,miért csak 100 példányban adják ki.
Ugyanis mint esetünk igazolja,elkapkodják.
Megítélésem szerint száz példányt ,csak azokra fókuszálva is könnyedén el lehet adni ,akik mindent szart megvesznek,független attól, zeneileg vásárlásra érdemes avagy sem a mostanság szép,változatos színekben is pompázó műanyag korong.
Ennél rosszabb opció,amikor aztán háromszoros áron kínálják pld. a discogs-on,azok számára akik lemaradtak.
Eközben a new-italo vonal egyik legjobb előadója,érdeklődésemre amely oly irányú volt hogy miért nem ad ki már hónapok óta új dalt,elmondta rengeteg munka van egy dalban, és sajnos nem éri meg ezzel foglalkozni.
Érdekes dolgok ezek ! -
gyula1971 #30839 Fabian Nesti - Lucky Route
-
Na ez az amikor valaki lelopja a netről az eredeti Digimax mixet,kicsit átnevezi,és felrakja a sajátjaként.:((( -
allacska #30837 Orion Too feat. Caitlin - Call Me (Digimax 80s Remix)
-
"ITALO-DISCO NEW GENERATION" Forever !
Nagyon jó ! -
Parralox - Change of Heart (DMT Berzerk Remix)
-
allada67 #30833 Még egy kis Carino Cat feat. Fred Ventura - The Carino Crew (Single AL)
Csináltam magamnak a 4.55 verzióból egy rövidebbet.
Kíváncsi voltam,hogy a hosszú szaxofonos rész ha csak egyszer lenne benne,úgy jobban tetszene-e nekem.
Elég rádió verziós lett, 3.35, de megérte, nekem így tetszik jobban.
The Carino Crew (Single AL) -
Biatomi #30832
tetszős téma