42864
-
Pet Shop Boys - No Boundaries
Pet Shop Boys - An Open Mind
-
Én nem voltam jelen,tehát nincs alapja annak hogy velem vitázz erről!
Te így látod,az ismerősöm viszont jól érezte magát,egyéni ízlés kérdése.
A fellépők listáját látva nem is vágytam rá hogy elmenjek,talán jövőre a Silent Circle miatt esetleg ...
Abban egyetértünk,hogy független attól milyen volt ,ez egy jó kiindulópont az irányba hogy a 80s évek sztárjait rendszeresen elhozzák ide is,mert az látható ,igény van rá. -
Helló Fülcsi,
Azonos illetve hasonló zenei stílust,stílusokat kedvelők közt is teljesen természetes a véleménykülönbség kilengés egy-egy formáció,előadó vagy dal megítélésében,nincs ezzel semmi probléma.
Modern Talking zenéje számomra egysíkú, gejl,szirupos !
Ami neked a diszkó zenében Dieter Bohlen és startként a " You're My Heart ,You're My Soul
az nálam:
Bobby Orlando és a "She Has A Way"

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2019.10.30. 17:54:43 -
Sipi68 #31030 Teljesen egyetértek.Több évvel ezelőtt én is voltam egy ilyenen.Kiábrándító volt! -
retrotime1990 #31029 és mivel látom ezeket is szeretik,hát dupla vagy semmi alapon:
-
retrotime1990 #31028 Sajnos nem tudom megállni,hogy ismét vitába szálljak veled.Ott voltam bár én végigültem a műsort, egy ismerősöm meg a csápolók közé vetette magát,és hogy úgy finoman fogalmazzak nem voltunk elragadtatva az előadásoktól.Főleg úgy,hogy egy fellépő kivételével(Joy) a többiekkel szemben már volt összehasonlítási alapunk,mivel már van aki egyszer,van aki már többször járt hazánkban és koncertezett.Mit mondhatnék,aki most hallotta őket először,annak lehet hogy jó buli volt,aki viszont már a kilencvenes években a fénykorukban is részt vett a Budapesti remek koncertjeiket azoknak ez nagy csalódás volt.Mind énekben,mind koreográfiában a szegényes diszletekről nem is beszélve.Az egész egy nagy hakninak volt tekinthető,meg sem közelítette a régebbi fellépéseik színvonalát,hangulatát feelingjét.Persze aki ebben újszülött,azoknak biztos nagyon jó volt.És ehhez képest túl sokáig tartott éjfél után már ritkán szoktak ilyen koncertekre járni,legközelebb hamarabb kéne kezdeni,ha már ennyire elhúzzák.
Hogy pozitívumot is mondjak,én ettől függetlenül örülők,hogy végre eszébe jutott hazánkban is valakinek, hogy ne csak a zenésznek nem nevezhető holland,angol dj-ket hozzák el magyarországi haknikörútra,hanem a nyolcvanas-kilencvenes évek sztárjait is,biztos van hazánkban is erre egy-egy koncert erejéig fizetőképes kereslet nem csak tőlünk keletre.Hamarabb is elkezdhették volna. -
S1973 #31027 -
kcsaba33 #31026 Van egy magyar előadó,akit nem nagyon találtam a fórumon.
Ő 'Pølytrøn' ,avagy rendes nevén Lovászi Laca.Stílusát tekintve leginkább a spacesynth és a synthwave hangzásait ötvözi .
2015-ben született meg a Pølytrøn.
És hogy hogyan készül el egy zenéje,ezt ő maga mondta el:
Zenekészítésnél többnyire a DAW-omat használom, ami a Reason 7.1 program. Ezt ismerem, ezt tanultam meg, ezt szeretem. Ebben a vázlatot készítem el először, majd mikor az megvan, külső MIDI interface-en kiküldöm a szintiknek a kívánt MIDI-sávot, és egy külső hangkártyával felveszem az audiót. Lényegében ennyi. Minden hangot én keverek ki a vasból, jó ha van 1-2 preset ami tetszik és tényleg használható. Előfordul, hogy egy egész napot eltöltök a modular előtt, és csak csavargatok, kisérletezek. Master: NINCS. Ez van gyerekek. Nem értek hozzá, ezt szakemberre bízom majd, mert egy külön szakma. Inkább zenélek és hangszerre költök.
Pølytrøn - Superfunk
-
fülcsimanó2 #31025 Hi Reynaud...
részben értünk csak egyet!! :-(((
Az a faktor ami Neked hiányzik a dalokból, az Dieter Bohlen zsenije.
Nos, ez tényleg hiányzik a Systems In Blue zenékből.
Minden más ott van/volt bennük szerintem.
Dieter Bohlen kolosszális zeneszerzői tudásának azóta rajongója vagyok, mióta csak meghallottam a You' re My Heart You're My Soul c. dalt.
Azóta nem tudott még senki ennyire lenyűgözni, pedig vannak szerzők szép számmal, de amit Ő tudott anno, az überelhetetlen nálam.
Örülök, hogy az inger küszöböden átjutott zenék közül 1 legalább az, amit én ajánlottam: Every Little Thing.... nos ez mindent visz nálam.
A nálam felülmúlhatatlan zenéje ez:
DO YOU WANNA BE MY GIRLFRIEND
Az első négy-öt Blue System album továbbra is azt mondom, zseniális volt, s nemcsak albumonként 4-5 dal, hanem az összes, aztán tényleg lejtmenet jött....

-
fülcsimanó2 #31024 Nagy kedvencem a csapat, ez is jó zene tőlük!!!
Várományos lenne immár egy új album így 3 év után.
Nothing Less c. albumuk sokat ment nálam, new italo-ból talán legtöbbet Peter Wilson után.

-
vika1979 #31023 Blue Talking - Dance With Me -
Maradva a témánál,az elmúlt hétvégén többek közt C.C.Catch is fellépet egy zenei rendezvényen Budapesten ,
Egy ismerősöm ott volt ,elmondása szerint szuper buli volt.
Lesz folytatás is jövőre,a fellépők listája impozáns,
Silent Circle
Lian Ross !!!
Fancy
Sabrina
Sandra
etc...
C.C.Catch
-
A teljes diszkográfiájukat átnéztem,
Helyesen írtad,a dalaik többsége "Blue System" style.
Ámde ezekből nekem hiányzik valami olyan faktor ,ami a Blue System első 8 soralbumán,néhány dalban,nagyobb slágereikben benne volt.
Merthogy az én zenei ízlésem alapján "Backstreet Dreams " albummal zárult e formáció dalainak kedvelése.
Ezen albummal bezárva,az összes stúdióalbumon volt 4-5 kiemelkedő dal.
De visszatérve a System In Blue - hoz,
Ezeket tartom olyannak,amik az én ingerküszöböm határáig eljutottak,de azt azért átlépni mégsem tudják,azaz véleményem szerint ez a 4 legjobb daluk :
System In Blue
Every Little Thing
There's No Heart
It's OK
s akkor a Blue System-től az első számú favorit,megunhatatlan kedvencem,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Köszönöm még egyszer az ajánlót !
-
Hypnotic Samba / Stop-Watch 12″ -
kcsaba33 #31019 Buzzing Sound Candy ft.Tom Wilson - Electrified Pedestrians (Italo Disco Remix by Disquette•s) 2019
-
kcsaba33 #31018 Moderno - Sweet Harmony (The Beloved Cover)
Kiadtak ebből még egy pár verziót:(Eco Disaster Disco Dub),(Extended Remix),(Kiss The Panther Remix)....
Én mégis maradnék inkább ennél az alap átdolgozásnál.
Utoljára szerkesztette: kcsaba33, 2019.10.28. 20:49:58 -
kcsaba33 #31017 Nation In Blue - Our Time
-
fülcsimanó2 #31016 Rendben!
-
fülcsimanó2 #31015 Ez nagyon szuper, csillagos ötös, az eredeti szerintem nagyon gagyi volt, de ez tökéletes!!!....köszi az ajánlót!!!!
-
Az egykori nagy sláger ,érdekes feldolgozásban.
CONFRONTATIONAL feat. Cody Carpenter - Future Brain (bandcamp) -
Első blikkre ez számomra meglehetősen kommersz produkciónak tűnik,de majd pénteken meghallgatjuk a dalt teljes egészében,lehet változik a véleményem.
Italove -
Köszönöm az ajánlót !
Amint lesz rá időm,belehallgatok a zenéikbe. -
fülcsimanó2 #31011 Mint a stílus igen nagy kedvelője mondhatom, hogy csak jó és még jobb zenéik vannak.
Tökéletesen lemásolták a Blue System hangzást.
A hang lemásolásával meg ugye nem kellett bajlódniuk, hisz' vokálozásban a Bohlen produkciók során már igen nagy gyakorlatot szereztek.
A kezdeti dalok némelyike kísértetiesen hasonlít az eredeti inspirációra, pl. Magic Mystery a Point No Retrun c. albumról szinte hangról hangra megegyezik a Magic Symphony-val.
Én a Blue Systemet leginkább a kezdeti időszakban kedveltem, az első két album konkrétan zseniális, a harmadik és a negyedik szuper, később azonban Dieter eltávolodott abba a kilencvenes években divatos gagyi dance-floor irányba, amit DJ Bobo's-nak szoktam nevezni, s amitől engem személy szerint a hideg ráz.
Akkoriban volt egy algír (félvér) csaj aktuális felesége, aki valami istentelen ötlettől vezérelve igen dilletáns módon vokálozott mellette....valami Lejla vagy Nadja most nem emlékszem a nevére, s lusta vagyok megkeresni.... na azok a lemezek voltak a mélypontok szerintem a Blue System történetében.
Visszatérve kérdésedre, a legjobb daluk számomra egyértelműen az Every Little Thing extended verziója.
A legjobb lemezük pedig számomra ez:
Systems In Blue - Out Of The Blue (2008) discogs
Ezen a lemezen minden dal mestermunka.
Ha tetszik, érdemes a formáció más projektjeit is meghallgatnod (pl. Skynight Avenue, 1st Avenue, Tonscatz stb.)
Bármelyik begyűjtésében tudok segíteni.

-
kcsaba33 #31010 ALEX VALENTINI - SEE YOU AGAIN
De jó ezt így látni.Studióban felénekelni....
-
kcsaba33 #31009 September - Cry For You (Italo Disco New J.D)
Utoljára szerkesztette: kcsaba33, 2019.10.27. 20:28:18 -
retrotime1990 #31008 egy ismerősöm már megszerezte a maxit promoban csak még nem játszhatja.Azt mondta mindhárom verzió nagyon jó rajta,ami évek óta nem mondható el a kétezres években kiadott Sonia dalokra. -
retrotime1990 #31007 és ilyenkor még pereskedni sem tudsz:))
A kilencvenes években egy akkori magyar sztár majdnem belebukott egy hasonló plágiumba. -
Espen Kraft újdonsága,
Only One (bandcamp) -
Sonia maxit én is nagyon várom,és Peter Wilson - Change of Heart dalának általa elkövetett remixét szintén,abból egy kis ízelítőt jövő hétre ígér az előadó.
Egyik kiváló remixe ezen a héten dübörgött nálam,,, Paul Varney - This Generation (Sakgra PW Elle mix)
Te tudtad hogy Ő görög származású ? __cikk__
Én nem kevés levélváltásban ,angolul fárasztottam a soundcloud-os mp3-as feltöltései miatt.:) -
wmallas #31004
Nagyon tud a csóka remixelni,,,alig várom a Sonia dalt hogy jöjjön,nálam döntögetni fog vele az ürge
-
fülcsimanó2 #31003 Én nem jelentkezem!!!
-
A kivétel erősíti a szabályt,akad néhány jó a kottamásolók repertoárjában is.
D.White pont idén tudott valami olyant produkálni amire azt tudom mondani,__ez jó__ ,no de ez nem is 1 Modern Talking utánzat.
s maradva az általam sokat kritizált orosz előadók,formációknál,érkeznek onnan is igényes produkciók,nekem a Plazma legutóbbi két dala kifejezetten tetszik,és még "live" is jól tolják,de ezzel a véleményemmel látom egyedül maradok,maradtam,a tagoknak ezek szerint inkább a bóvli kell.
-
ItaloMucsacso70 #31001 Egy érdekes sztori a közelmúltból! 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor először láttam ezt a borítót nagyon kíváncsi voltam hogy milyen lesz rajta ez a verzió
Philip - Dream Of Me (Infinity Extended Edit)
mert hogy a 80-as évek egy óriási kedvence részemről.
Aztán mikor végre sikerült meghallgatnom jött a meglepetés.
Ugyanis ez a verzió nem más kérem mint az általam 2012-ben elkészített és a youtube-n közzétett
Philip - Dream Of me ( Dream version) egy az egyben szinte másodpercről másodpercre lemásolt változata.
10. Track
Én találtam ki anno hogy az instrumentál verzió elejéről azt a lassú részt elé kellene vágni a nótának mert hogy nagyon jó az a bevezető.
Nos a kedves mix mesternek is tetszett ezek szerint mert a 2019-es verzióban megismételte egy az egyben ugyan ezt a vágást még ha a folytatás az enyémben szerintem jobban is sikerült mert én nem egy az egybe tettem utána a Vocal verziót.
Egyébként a youtube-n ez volt az első , legkeményebben a jogdíj élvezők által kért törölt videóm.
Kicsi a világ!
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.10.27. 09:08:55 -
ItaloMucsacso70 #31000 Azért ezt nem lehet egy kalap alá venni mondjuk egy D White előadóval.
Ez úgy van elrontva ahogy a nagykönyvben meg van írva.
De látod mégis már letöltötték 262-en .
Vannak olyan remek dalok amik szintén free letöltésre vannak feltéve és a tizedét se tudták produkálni eddig.
Ez tényleg egy szélsőséges eset hogy miként nem kéne M.T. -t utánozni.
De vannak nagyon jó előadók akiknek ez remekül sikerül azért.
-
Akkor legyen egy ráadás! 
Fortune 600 - You Will Survive [single] bandcamp
Kérek egy jelentkezőt akinek ez tetszik ! -
ItaloMucsacso70 #30998 Modern Talking farvízén evezve tovább! 
Tisztességes iparos munka!
Modern Talking - Taiwanese Choice 2020
-
Club Italo XL with Brand Image & Rofo (October 19, 2019)
-
Azt gondolom Modern Talking klónok __link__ próbálkozásai az esetek többségében azért bóvli kategória mert a zenei alap egy vacak másolás,és nekik nincs egy olyan énekesük mint Thomas Anders ,aki a Talking sikereihez a kulcs volt,merthogy tényleg egy rendkívül jó hangú énekes.
Kérdem én miért hallgassak egy gyenge másolatot ,amikor az eredeti sokkal jobb,azaz inkább Modern Talking mint a klónok.
Ezzel tán a legszenvedélyesebb MT rajongók is egyetértenek. -
vika1979 #30995 Spatial Vox - Cause Of Shining In Your Eyes -
gyula1971 #30994 Peter Wilson - Pulsation (Tom Garrow 12'' Remix)