retrotime1990#31028
Sajnos nem tudom megállni,hogy ismét vitába szálljak veled.Ott voltam bár én végigültem a műsort, egy ismerősöm meg a csápolók közé vetette magát,és hogy úgy finoman fogalmazzak nem voltunk elragadtatva az előadásoktól.Főleg úgy,hogy egy fellépő kivételével(Joy) a többiekkel szemben már volt összehasonlítási alapunk,mivel már van aki egyszer,van aki már többször járt hazánkban és koncertezett.Mit mondhatnék,aki most hallotta őket először,annak lehet hogy jó buli volt,aki viszont már a kilencvenes években a fénykorukban is részt vett a Budapesti remek koncertjeiket azoknak ez nagy csalódás volt.Mind énekben,mind koreográfiában a szegényes diszletekről nem is beszélve.Az egész egy nagy hakninak volt tekinthető,meg sem közelítette a régebbi fellépéseik színvonalát,hangulatát feelingjét.Persze aki ebben újszülött,azoknak biztos nagyon jó volt.És ehhez képest túl sokáig tartott éjfél után már ritkán szoktak ilyen koncertekre járni,legközelebb hamarabb kéne kezdeni,ha már ennyire elhúzzák.
Hogy pozitívumot is mondjak,én ettől függetlenül örülők,hogy végre eszébe jutott hazánkban is valakinek, hogy ne csak a zenésznek nem nevezhető holland,angol dj-ket hozzák el magyarországi haknikörútra,hanem a nyolcvanas-kilencvenes évek sztárjait is,biztos van hazánkban is erre egy-egy koncert erejéig fizetőképes kereslet nem csak tőlünk keletre.Hamarabb is elkezdhették volna.