fülcsimanó2#31011
Mint a stílus igen nagy kedvelője mondhatom, hogy csak jó és még jobb zenéik vannak.
Tökéletesen lemásolták a Blue System hangzást.
A hang lemásolásával meg ugye nem kellett bajlódniuk, hisz' vokálozásban a Bohlen produkciók során már igen nagy gyakorlatot szereztek.
A kezdeti dalok némelyike kísértetiesen hasonlít az eredeti inspirációra, pl. Magic Mystery a Point No Retrun c. albumról szinte hangról hangra megegyezik a Magic Symphony-val.
Én a Blue Systemet leginkább a kezdeti időszakban kedveltem, az első két album konkrétan zseniális, a harmadik és a negyedik szuper, később azonban Dieter eltávolodott abba a kilencvenes években divatos gagyi dance-floor irányba, amit DJ Bobo's-nak szoktam nevezni, s amitől engem személy szerint a hideg ráz.
Akkoriban volt egy algír (félvér) csaj aktuális felesége, aki valami istentelen ötlettől vezérelve igen dilletáns módon vokálozott mellette....valami Lejla vagy Nadja most nem emlékszem a nevére, s lusta vagyok megkeresni.... na azok a lemezek voltak a mélypontok szerintem a Blue System történetében.
Visszatérve kérdésedre, a legjobb daluk számomra egyértelműen az Every Little Thing extended verziója.