42864
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #31887
    Pet Shop Boys új stúdióalbumáról Béla és én bemutattunk már dalokat.
    Az albumról nekem ez tetszik még.

Pet Shop Boys - Happy People (official audio)
  • reynaud #31886
    Az extended verzióból szerencsére kimaradt az a 18 másodperc intro amivel a rádió verzió indul.
    Ez így teljesen jó,nekem tetszik.
  • reynaud #31884
    1984 - The Vinyl Remixes 12" EP (incl. Italoconnection Remixes)

Érdekesnek ígérkezik Fred Venturáék remixében.
  • ItaloMucsacso70
    Várható volt hogy az Extended lesz az amit a Radio verzió már felvezetett.
    De én még nem hallottam.
  • reynaud #31882

Flamboyance - Heartaches / Condolence (bandcamp)

track 2 (Condolence) tök baresz!

• reynaud #31881
    Apropó Savage,,,
    Az 'I Love You EP" megvan már nekem,a club verziót vártam érdeklődéssel,de ez stílusában nem italo-disco.
    Az extended verzió a legjobb szerintem.
  • ItaloMucsacso70
    Fülcsi hamár az Only You a kedvenced akkor talán így is tetszeni fog!

Magic System D.J. Feat Savage - Only You
  • reynaud #31879
    JSC - Retrobot2020 (soundcloud)
  • reynaud #31878

Castlewood State - Don't You Leave (Free DL) bandcamp
  • reynaud #31877
    Mflex Sounds - Take My Hand!

• reynaud #31876
    Szevasz Rain,

Akkor hogy ne vitagerjesztésként,illetve a topic megpörgetéseként értelmezd a szimpla véleményemet, a zenékkel kapcsolatos kérdéseidre nem válaszolok,s egyébként felesleges is,leírtam tegnap,mit miért stb.

Ha nekem ilyen célom volna akkor nem fordulnék ilyen kéréssel a tagokhoz,lásd ...#31783 ,utolsó bekezdés.

El van mentve a könyvjelzőim közé néhány olyan oldal,site ,többek közt zenei streaming oldalak is,amelyekről néhány kattintást követően naprakész vagyok a zenei újdonságokból,ezeket mindennap átnézem,vannak köztünk olyanok is ahol rendszeres kapcsolatban állok,előadókkal,zenészekkel.jönnek,érkeznek a privát üzenetek.
    Nos én ezekből az infókból dobok fel néhányat ide az sg-re,nem esik nehezemre ,15-20 perc a szabadidőmből az egész,a minap felvetődött bennem hogy van é igény erre,hiszen azt látom,nem igazán érkezik visszajelzés,ennyi ,ilyen egyszerű a szitu,nem kell ebbe többet belegondolni.
    Ha én nem lennék itt,volt már rá példa több hónapon át,nélkülem is pörgött ez a topic és a zenefórum.
  • rain70 #31875
    Savage - Don't Cry Tonight = epic italo-disco,nagy klasszikus,de én ezeket a vontatott dallamú ,lírikus italo zenéket sosem kedveltem annyira ,konkrétan számomra a hosszú verzió totál unalomba fullad. By: Reynaud!

Ezt kirakjuk ide felülre?
    Több dolog is furcsa nekem, ami nekem erről lejött, de lehet én vagyok nagyon hülye.
    ---EPIC NAGY KLASSZIKUS ITALO DISCO, de mégis unalomba fullad. Ha valamire ezt írom, az nem fulladhat unalomba még akkor sem, ha a változata hosszabb.
    ---Elég hülye diszkó, illetve emberek lehettek ott, ahol e nagy sláger miatt kiürült a táncparkett. Én soha nem tapasztaltam ilyet, amikor ez felcsendült inkább üdvrivalgás volt!
    ---Direkt gerjeszted a vitát, hogy jobban pörögjön hsz-ben a topik..
    ---Akkor neked most ez az új Savage dal tetszik, vagy sem? A fentieket figyelembe véve ez most kimondottam a szar kategóriába eshet nálad, mondjuk ezzel meg egyetértek. Ettől függetlenül én sem azt írom, írtam, hogy nagyon gáz, csak a név miatt az, nyilván átlagos hülyeségek mellett, amik napi szinten megjelennek és orrba-szájba szórtok mindent a topikba, ez még így is kimagasló, de magához képest, nagyon durva visszaesés!

Egy idióta vagyok, hogy írtam emiatt már komolyan én is.
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2020.01.23. 10:41:40
  • reynaud #31874
    Ránéztem,ez a dala nem volt még!

• reynaud #31873
    Kissé átértelmezték,nyilván ,egyértelmű az eredeti jobb,de ez a feldolgozás besorolható a nem rossz kategóriába,ahhoz képest pláne amilyeneket mostanság hallottam ,szép számban vannak bűnrossz feldolgozások.
  • reynaud #31872
    Ez így már korrekt !
    Megbeszéltük,erről is szól a fórumozás,véleményt mondunk.
  • fülcsimanó2
    Elmegy porcukorral, ahogy mondani szokták, ez a feldolgozás.
    Az eredeti olyan szinten minden zsigereimbe ette bele magát anno és az azóta eltelt évtizedek alatt is, hogy azt felülmúlni s elérni lehetetlen.
    Libabőr effektus mindenféle feldolgozásból hiányzik, sajnos.
  • fülcsimanó2
    UHHHHH....
  • fülcsimanó2
    Volt már? Vagy nem?

Nálam a kereső sajnos ezen oldalon nem működik.
    Nem úgy mint Rolandnál, aki egy-két-három évvel ezelőtti hozzászólásait is lazán, öt perc alatt linkeli.
    Én még a múlt heti ajánlómat se találom meg keresővel, basszus...

Ügyeletes kedvencem!!!

Artemysia - Cerami (Love Feeling)

• Musachy
    Igen, említetted már... kb. tucatszor Mi van, ha én is? Mégsem mondtam soha. Mások vagyunk.

De ez a szám csak azért lett megemlítve, mert Savage került szóba. Emellett még ezer másik kedvencem is van, különféle stílusokban. Ez a szám sem csak úgy szimplán megtetszett, mert jó és van egy hangulata. Kellett hozzá egy bizonyos élethelyzet, hogy még több legyen, mint ami amúgy is. Én nem mondanám vontatottnak, de nem vagyunk egyformák, teljesen mást hallunk és másként is élünk meg dolgokat. Ennyi, túlbeszéltük.
  • reynaud #31867
    Én nem írtam olyant hogy te nem kedveled a pörgős zenéket ! tényleg ne keverjük a szezont a fazonnal,te értelmezed félre a szavaimat.
    A saját véleményem írtam le ,arra reagálva hogy neked "Don't Cry Tonight a kedvenced, nekem miért nem.
    Az csak egy mellékes megjegyzésem volt hogy erre táncolni sem lehet.:) Talán említettem korábban vizsgázott DJ vagyok.
    Otthoni zenehallgatásra azoknak akik az ilyen lírai italo zenéket kedvelik,biztosan nagy zenei élmény ,de nem nekem,mert ahogy utaltam rá,számomra unalmas,vontatott,a rövid verziót végig bírom hallgatni.
    Nem a te zenei ízlésedet akarom lehúzni,kritizálni,szimplán arról írtam,én mit gondolok e dalról.
  • Musachy
    Oh my gosh! Attól, hogy nekem nagyon beütött a Don't Cry Tonight, még nem jelenti, hogy nem kedvelem azokat a pörgős zenéket és A pörgős zenéket. Nyilván az említett muzsikát nem azért szeretem, mert jókat táncoltam rá, be sem tettem azért, hogy úgymond kiürüljön a táncparkett... Ez nem azért jó szerintem. Ne keverjük a szezont a fazonnal.
  • wmallas
    Stylove Feat. Naoky - My World Is Music
  • reynaud #31864
    Ha az "Only You" a kedvenc,akkor figyelmedbe ajánlom ezt a vadiúj feldolgozását.

Savage & Reflex — Only You (Official Lyric Video)

• reynaud #31863
    Savage - Don't Cry Tonight = epic italo-disco,nagy klasszikus,de én ezeket a vontatott dallamú ,lírikus italo zenéket sosem kedveltem annyira ,konkrétan számomra a hosszú verzió totál unalomba fullad.

A 80s években nálam inkább az euro-disco vonal volt a bejövős,amit gyakran összevonnak az italo-disco stílussal,pedig nem kéne.
    Roger Meno,Silent Circle,Bad Boys Blue,Saphir,Grant Miller,Fancy,Rofo,Monte Kristo,Mike Mareen,Joy etc. no és persze a Bobby Orlando produkciók,amik DJ "szemüvegben" különösen kiemelendő,hiszen Bobby "O" zenéire a diszkókban lehetett egy jót lötyögni,táncolni vs. Savage dal,amely esetében kiürült a táncparkett.
    Zenei ízlésvilág kérdése,természetes hogy különbözik egy azon stíluson belül is ,én elsősorban a pörgősebb italo zenéket kedvelem.
  • vika1979
    Soler - Moja Lady
  • AeroCool
    Szia Laci! Köszi szépen igyekszem! :-)
    Reméljük idén is a bőség zavara lesz jó zenékben! :-)
  • Musachy
    Hűha, már túl is teljesítettem az évi hsz. mennyiségemet e topikra vetítve!
  • Musachy
  • Musachy
    Majd elgondolkodom a kérdéseden, ha lesz időm ilyesmire.
  • Musachy
    Bízzunk benne...
  • Musachy
    Az a másik fav.
  • fülcsimanó2
    Nekem az Only You az örök favorit Savage-tól.
    Ikonikus zene számomra, irtó szép emlékek kötnek hozzá.
    Ennél jobb zenét számomra nem jelent a Savage.

• reynaud #31854
    Rain!

Azt gondolom a kérdésedre leginkább az idő fogja megadni a választ.
  • rain70 #31853
    A számból vette ki a szavakat. RZ a 80-as években felállított egy szintet, azt nem lehet leverni azzal, hogy 35 évig nem zenéltem, ez most ilyen lett. Tehát, Musachy-nak nyilván van ezek szerint jó hallása is, és szakmailag is tud értékékelni egy dalt, nemcsak behódolni, mert valamikor a legnagyobb italo sztár volt, teljesen igaza van. Ez még foszlányokban sem hasonlít a don't cry tonight, only you, love again stb dalokra. Egy nagy kérdőjel számomra az egész valamivel több, mint 3 percben az egyik legrosszabb italo dal. RZ hangja is rendesen megkopott, csak néha volt felismerhető benne a néha mindenkit eltipró Savage vokál.

Reynaud!

A következő sorok neked szólnak. És ne vedd tökönrúgásnak, csak megjegyzem a sokadik írásodra.
    Őszintén? Meddig fogod még ezt az elmegyek, maradok, lelépek de majd úgyis visszajövök beírogatva ismételgetni? Mert más nem irkál annyit be a topikba, mint te, akkor ez már ok rá?
    Ha magamból indulok ki, már az is nagy szó, hogy havonta egyszer áttudom futni a kommenteket, talán még írok is. itt a legtöbb embernek családja van, amikor végez például a melóban, akkor vagy hullafáradt, vagy a családjával akar már lenni ennyi idősen. illetve mindkettő.
    Nem az sg, vagy más fórum lesz neki az első, csakhogy megfelelhessen, hogy ma is írt valamit, mert muszáj.
    Lehet, hogy te időmilliomos vagy, de ha egyedül viszed a topikot és ez neked rosszul esik, az csáveszkém senki másra nem tartozik csak rád.
    Emiatt senkit nem lehet akarata ellenére kényszeríteni, hogy márpedig írjon ide. Ha emiatt meg lelépsz, vagy csak a háttérből figyeled a topikot, akkor tedd azt, de nem kell sokadszorra megjegyezni, hogy itt csak te "dolgozol".
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2020.01.21. 17:54:35
  • vika1979
    Knight$ - Dollars And Cents
  • wmallas
    Szerintem ez hozzá állás és megközelítés kérdése,hogy egy 80-as évekbeli sláger gyáros tud-é 2020-ban olyan slágert alkotni mint akkor......Ha neked csak az akkor készültek tetszenek és Te így is állsz hozzá,akkor hiába is görcsölnek,,,,Van valaki aki megugrotta a szintedet???? Nem a friss generációra gondolok hanem a régikre,
  • ItaloMucsacso70
    Grat Peti. Szépen hízik a gyűjteményed.
    A Primadonna most a legkedveltebb zene nálam is. A Sauvage annyira nem fogott meg most. Olyan, hallottuk már valahol zene.
  • ItaloMucsacso70
    Biztos hogy ennél lesz jobb verzió is. Amúgy igazad van.
  • Musachy
    A '80-as éveket tekintve, meg úgy en bloc Savage zenéiből nálam egyértelműen a Don't Cry Tonight a favorit.
    Ez az új szám nem rossz, de meg sem közelíti azokat a magasságokat, amit '84-ben a Tonight c. album hozott. Nekem ez unalmas kissé.
  • Sipi68
    Savage - I Love You Szuper!