42864
-
wmallas #32089 Elég változatosnak tűnik a kiadvány,remélem nem csak paraszt vakítás lesz ez a sok zyx remix, hanem tényleg eddig nem elérhető
verziók lesznek a cd-n.
-
Francesca e Luigi - Watch Me Dance Tonight (bandcamp) -
Linda Jo Rizzo - Dance In The Moonlight
-
Néhány érdekesebb dal a kiadványról,
ITALOVE - BURN THIS CITY (Flashback Ri-Mix)
MIKA ELLA & LINDA JO RIZZO - LAST 2 GIRLS ON THE DANCEFLOOR (Flemming Dalum Remix)
FLEXX - FOREVER STARTS TODAY (Also Playable Mono Remix)
ITALO4EVER feat. KATE LESING - ZEROES 2 HEROES (ZYX Remix)
STOCKHOLM NIGHTLIFE feat. HELLY - IT‘S HAPPENING AGAIN (ZYX Extended)
TIZIANA RIVALE - DON‘T CHEAT ON ME
MAGNUS KRIEG - TIME TRAVELLER (Flemming Dalum Remix) !!! .... etc
-
Várom én is az új Maxthor albumot.
Top favorit előadó nálam,és nekem tetszik a legutóbbi zenéje is.
Egyébként levelezőkapcsolatban vagyok vele,azonkívül hogy jó zenész,barátságos ,kedves ember. -
gyula1971 #32084 Marc Fruttero - Breaking My Heart (Neo Romantic Eextended Remix) [Italo Disco 2020]
-
ItaloMucsacso70 #32082 Kicsit elvesztem az információban!
Mi lesz az A ill. B oldalon!
Mind a kettőn a Future Extended ill Original verzióban?
Végül is mindegy is mert ha nem lesz rajta a Master Of Dreams verzió akkor langyi ez a zene nagyon.
Kristian Conde & TQ - Future (Master of Dreams)
Reménykedjünk.
-
gyula1971 #32081 -
mfn #32080 -
ItaloMucsacso70 #32079 Egy aránylag friss kiadvány vinyl-n !
Maskio - Show Me The Way (Roller Version)
-
DJMIX #32078 enjoy -
wmallas #32077 Erre nagyon kíváncsi leszek,nagy-nagy kedvenceim ,de az uccsó dalaik nem arattak osztatlan sikert nálam....Majd talán most -
wmallas #32076 Megint jóóóóóóóó
-
ZYX Italo Disco New Generation Vol.16
Érkezik hamarosan,2020.03.13 -
1984 - Musica Da Discoteca (2020)
-
Néhány érdekesebb track esetében play (az összeset még nem volt időm "átzongorázni") így találtam rá e dal Matt Pop mixére.
Odarakta rendesen !!! a többi remix ehhez képest jelentéktelen.
Peter Wilson - Broken Man (Matt Pop's Full Cry Epic) -
fülcsimanó2 #32072 Allie X - Hello (Mextazuma remix) 2020
-
Új Album megjelenés Március 13.
-
fülcsimanó2 #32070 Soulya ID - Everybody (2020)
-
vika1979 #32069 Blue Box - Posłuchaj Serca (Loki 80's remix) -
"Akinek meg nem tetszik két dolgot tehet, vagy átgörgeti, vagy elolvassa és elfogadja".
Igy igaz.
Üdv!
-
Először is, nem észt osztogattam, hanem a demók alapján következtettem, bár lehet elhamarkodottan akkor mikor ezt írtam. ma emiatt, pontosan meghallgattam az első két zenét, a véleményem továbbra is az, hogy fel sem érhet a már demó alapján hallott, de így egészben a Where is te freedom-hoz.
Továbbá nem szeretem, ha valami fiatal idiótához hasonlítanak, aki nem tudja mi a zene. Én, naponta vagyok 10-12 órákat olyan stúdióban, ahol egy fejhallgató többe kerül, mint itt egyesek egész hifi rendszere, nem beszélve a többiről.
Vagyok annyira "hülye", hogy a véleményemet ne csak nagyvilágba osztogassam, mint egy idióta, mert kb most valamiért úgy érezem, hogy burkoltan így neveztél ebben az irományban.
Hogy nekem mi alapján tetszik egy zene, vagy mi alapján nem, az meg a saját véleménynyilvánítás, amit most te is megtettél.
Továbbra is fenntartom, hogy mi a töltelék és mi az, amivel foglalkoztak, mert ezt ezek szerint te nem hallod, vagy csak placebo nálad az egész, ha már kifizetted az albumot, nem tudom...
Szóval, ha neked tetszik, akkor a másik csak is stupid lehet, vagy süket? Én elfogadom, hogy ez neked tetszik, meg esetleg másnak is, de azért annak a végére meg tegyünk pontot, hogy ez itt egy fórum, és ha valami nem teszik, akkor a másik azt elfogadja, nem pedig megkritizálja.
Hogy jön ide a beosztott kérdés, meg a stílus maga az ember?
Ha már felhoztad, egyrészt legalább 10 éves hangmérnöki múltat kellene felmutatni, hogy egyáltalán ne kerüljön azonnal a kukába a jelentkezésed, másrészt a stílust meg másra szokták írni, és nem hinném, hogy úgy fogalmaztam meg volna valamit ezzel kapcsolatosan, hogy k anyáztam volna mindenkit, akinek más volt a véleménye.
Szóval, ha neked tetszik, akkor tetszik, mert ez a lényege az egésznek, de attól még ne muszáj kiborulnod és ennyit írni, mert nekem nem.
Én egy zenei alkotásnál mindenre figyelek és tudom, hogy mennyi munka lehet mögötte, de még sok munkával is lehet szart csinálni, ha nem üti meg azt a mércét, hogy az adott dal újból visszatekerjem.
Általában, Reynaud által berakott synthwave zenék mindig nyerők nálam, mert egyrészt sokkal szebbek, nehezebb elkészíteni is ezeket és akik ezzel foglalkoznak, valóban adnak arra, hogy szinte minden dalból kihozzák a maximumot. Csak sajnos egyre kevesebb van.
Mindegy, részemről téma lezárva, a véleményemet a dalokról továbbra is elmondom, leírom. Akinek meg nem tetszik két dolgot tehet, vagy átgörgeti, vagy elolvassa és elfogadja.
Szép napot!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2020.02.12. 11:59:43 -
gyula1971 #32066
SAVAGE - OVER THE RAINBOW (Ian Coleen´s HI-NRG Remix) -
djani75 #32065 Imádom azt az albumot :-) -
Tetszett a hozzá szólásod! Csatlakozom a leirtakhoz!! -
fülcsimanó2 #32063 Ezt a pénzes sztorit nem ismertem!!!
-
fülcsimanó2 #32062 A napokban nézegettem épp ezt a kínálatot, Itt bizony sok remek kiadvány van.
Az első három Matt Pop lemez pl. elejétől a végéig pazar, érdemes megvásárolni!!
-
gyula1971 #32061 Italoconnection - Voyage (Disco Mix)
-
gyula1971 #32060
Italoconnection - Disco Boutique Vol 1 - (Do You Have) The Force -
vika1979 #32059 Savage - Alone (Unofficial Video) -
Talán érdemes itt körülnézni,többek közt Peter Wilson digitális kiadványai miatt (is)!
bandcamp link
2 ajánlat a sok jó zene közt.
Peter Wilson - Together Alone (Tobias Bernstrup Remix )bandcamp
Peter Wilson - Anxiety (Marco Di Lunar Danger O Mix ) bandcamp -
"Manapság minden más, mások vagyunk már mi is, kicsit vissza kell helyezni néha a tudatunkat 30-40 évvel, s mindjárt más az érzés."
Ez 1 nagyon jó gondolat,és én annyit fűznék hozzá,anno amikor az italo-disco stílus már teljesen háttérbe szorult pld. a diszkó klubokban is,gondolta volna valaki hogy 2020-ban Roberto Zanetti egy ilyen színvonalú albumot hajít ki a 80s évek italo stílusában,illetve hogy ez a zenei műfaj egyáltalán visszatér ... olyan elképesztő jó zenékkel mint pld. Joy Peters - Passion of Love ,,, s hosszasan lehetne sorolni csak a legjobb produkciókat a new-italo korszakból.
Igazad van,teljesen másként éljük meg a mai dalokat,talán nem is becsüljük meg úgy ,mint a 80s években amikor egy-egy újdonsághoz nem volt olyan könnyű hozzájutni mint manapság e digitális világunkban. -
allacska #32056
Savage - Only You (symphonic version) -
allacska #32055
Savage - Every Second of My Life -
Az "Overpower" nekem is kedvencem volt anno, persze ma is. Ezen az sem változtat, hogy a "Dénáróról" azóta kiderült, hogy csak egy marketing fogás volt, s a név választás is a pénzről szólt (Den Harrow -> denaro = pénz). Ezért is fura, mikor a rádióban "den hárró vagy den herró"-t mondanak.
-
Most hallgatom ismét az albumot, bár akkora hangerőn, hogy lehet, hogy károsodni fog a hallásom is... 
Különben épp én is ezen gondolkodtam az elmúlt napokban, hogy miként vélekednék akkor, ha ezt a '80-as években hallgatnám. Arra jutottam, hogy nagy valószínűséggel kedvencem is lehetne. Manapság minden más, mások vagyunk már mi is, kicsit vissza kell helyezni néha a tudatunkat 30-40 évvel, s mindjárt más az érzés. Az említett nóta jó, az előtte lévő kettőről én sem gondolnám, hogy le kellene húzni. Talán az "Italodisco" lehetne esetleg töltelékként aposztofálható, de talán csak azért, mert fura erről dalt írni... Az "I Love You" még annyira sem töltelék (annak ellenére, hogy én mondtam rá először talán és egyből, hogy unalmas, az előzetes alapján). Megkedveltem, meg persze amiatt, hogy az album megjelenése is itt a Valentin nap környékén lett, ettől időszerű is lehet. A téma elcsépelt lehet, de azt mondani, hogy "Szeretlek" annak, aki a legfontosabb számunkra sosem lehet elcsépelt és mindig időszerű kell legyen.
A lemez fontosságát az is jelzi, hogy beszélünk róla. -
fülcsimanó2 #32052 Egyetértek, nagyon sokszor hallgatott kedvenc, s ráadásul milyen szép fiú volt!!!!
-
fülcsimanó2 #32051 Pont ez az én kedvencem is - Where Is The Freedom - s az előtte levő kettő track valami szörnyű szerinted?
A másik 2, az említett zene előtti legjobb track az albumon!!!
Lehet, hogy ehhez nem 44 évesnek kell lenni?
Mondom Neked, ha tízzel több lennél, s ebben lettél volna kamasz, mint mi többen, akkor tetszene.
Nem a jelen s nem a jövő miatt, hanem a múlt miatt.
De erről nem tehetünk. S Te sem tehetsz.
A huszonéves gyerekeknek is hiába mutogatom, nem tetszik nekik.
Ja, akik csak a mai nem idézem milyen előadókon - huh!!!! - ma volt alkalmam meghallgatni a fodrásznál a közösségi oldalán jelenlévő generáció zenei ízlését - basszus, akik csak ezen szocializálódtak, nos azok nem tudják értékelni ezeket a zenéket.
Továbbra is azt mondom, ez az album töltelék zene nélküli mestermű.
Nyolcvanas években is akármikor megállta volna a helyét.
Sajnálom, ha te nem érzed a finomságokat, ajánlom akkor hallgasd meg csak erre figyelve, fülhallgatón, ha nem így tettél, akkor nem hallgattad meg figyelmesen. Ha családod van és munkád, ami nem engedi, hogy meghallgass egy lemezt 1 óra időtartamban, akkor ne osztogasd itt az észt, mert itt sem időmilliomosok vannak, ezt elhiheted.
Itt is mindenkinek esténként max 1-2 órája van a kedvteléseivel, zenékkel foglalkozni, aztán készülni kell a következő munkanapra.
És nem havonta egyszer osztogatjuk itt az észt, tiszteletben van tartva mindenki véleménye, kinek ez tetszik - kinek az.
Kinyilatkoztatás-mentes szép estét.
Nem lennék, sem a beosztottad, sem a főnököd, annyi bizonyos. A stlílus maga az ember.

-
Samantha Fox - I Surrender (Sakgra PW Elle mix)
Kirakom a soundcloud linket is,egyrészt mert onnan letölthető,igaz csak mp3 ,de jól szól és ..... de nem fejezem be!
Samantha Fox - I Surrender (Sakgra PW Elle mix) soundcloud
Sam Fox-tól nálam ez a legfőbb favorit,és e mixben is nagyon klafa! -
Marsheaux - Secret Place (You & Me Both mix)