42864
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• Wind 67
    Márminthogy

• ItaloMucsacso70
    Sandro El Gidio - I Wanna Feel Your Paradise

Discogs
    Hallgatózni ITT!
  • ItaloMucsacso70
    Részemről egy mexicói hiánypótlás beszerzése.

Juan Malagón - Electro Rosa (Lemon Mix 2019
  • ItaloMucsacso70
    Kérd meg Adrián-t ha megvan neki hogy a La Discoteka Vol. 2-ről tegye fel a nagyérdeműnek a Webs Dj - Italo Disco Fun (Extended Mix)-et.

Itt egy rövidített verzió belőle.
    Szerintem nem rossz zene!

Web D.j's - Italo Disco Fun Production
  • wmallas
    Legyen itt a Tesója is,,,:::)))))))
    Amaya - Stereo Love (Italo Mix)
  • reynaud #32246
    s végül mára még egy érdekesség,e dal CD albumon kiadott verziója (06.17 min.) nem hagyott bennem mély nyomot,mondhatnám azt is lazán "elsétáltam" mellette,viszont a videóban hallható verzióra felkaptam a fejem,majd leesett az állam,ez tényleg nagyon jó!
    Egy kis részlet az egyébként 07.17 perces verzióból,aki még nem hallotta így, elsősorban a dal elejére (intro) figyeljen ,ügyes ,szép munka.

Crosslines - Give Me Your Love (Unique Version)

P.S. : A videófeltöltő úriember mutatja a lemezt melyen beszerezhető ez a klassz verzió!
  • reynaud #32245
    Cliff Wedge nem szokott mellényúlni ...
  • reynaud #32244

Francesca e Luigi - Disco Darkness album (bandcamp)
    Francesca e Luigi - Love Is For The Poor
  • reynaud #32243
    Tetszik nekem is,mint ahogy az extended verzió is!
    Ez a kiadvány most nálam nagyon betalált!
  • reynaud #32242
    Szuperpéntek van,ez is jó,de már az eredeti is az volt.

Amaya - L´Amour Toujours (Italo Mix)

• djani75
    Ez az Italove remix jobb mint az eredeti.
  • fülcsimanó2
    Szerintem is tökjó verzió!!!

• wmallas
    Így van..ez a nyerő nálam is,pörgős, remek kis new italo
  • reynaud #32238
    Marcos Rodriguez feat. Keneida - In This World (Digimax Euro Nrg Remix)

New-ItaloDisco 4 Ever !
  • reynaud #32237
    Marcos Rodriguez feat. Keneida - In This World (Italoconnection Remix Edit)

Bitang jó !!!
  • reynaud #32236
    Leaderboard feat.Intellivision - All Systems Go! (Rymdkaptenen Remix)

Ez sem rossz!
  • reynaud #32235
    Leaderboard feat. Intellivision - All Systems Go! (Cliff Wedge Remix)

Igen,ez a nyerő verzió!
  • reynaud #32234

Italove - the Mirror (Holoflash Synthwave Remix)

Nekem tetszik az új Italove EP teljes egészében,remélem a későbbiekben kiadják vinylen is,gondolva azokra kik nem érik be egy digitális kiadvánnyal.
  • reynaud #32233

Paul Rein - Angel 07 (bandcamp)

Aki kíváncsi a dalra és van alkalma ma este rádiót hallgatni,a lehetőség adott.
    Will Reid játszani fogja ,,, ( link )
  • reynaud #32232
    Spacesynth fanoknak,Anton jövőre is piacra dob egy albumot.
    Laserdance magasságokban jár ez a svéd srác!

Spacehawk - Space Racer (soundcloud)
  • gyula1971
    Mike Kremlin - The Years (Go By) (Flemming Dalum Remix)
  • DJMIX
    enjoy
  • reynaud #32229

New Synth-pop song coming soon!
    Franck Choppin - No Escape (feat. Emphavoice)

Forrás : ( link )
  • reynaud #32228
    Desire - Bizarre Love Triangle

• gyula1971
    Savage - I Love You (Kimmo Salo Flashback Remix)
  • S1973
  • fülcsimanó2
    Impozáns felsorolás.

A magam részéről Cliff Wedge és Johnny M5 hívta fel a figyelmemet erre az új stílusra.

Néhány kedvenc név az elmúlt 10-15-20 évből: Elen Cora, Plazma, T-M Joy, Discobonus, Retronic Voice, Nikita Fomin, Estimado, Gürcan Erdem, D. White, Vanello, Baccara, Mode One, Siberian Heat, Peter Aresti, Peter Wilson, Vyck Vyo, Synthgo.... stb. lehetne folytatni a sort.

Én annyit tennék hozzá, hogy kik voltak azok a közelmúltban, akik tudták hozni a nyolcvanas színvonalat, sőt felül is múlták azt.

Az első helyen említeném Ryan Paris-t, aki szerintem sokkal jobb zenéket csinált - pl. Parisian Girl - mint ami valaha volt tőle a nyolcvanas években. Messze felülmúlta a Dolce Vita-t.

Ken Laszlo - Dancing Together szintén ilyen számomra, nem ér fel egy Hey Hey Guy-jal, de nagyon ott van.

Robert Camero - Welcome Back szintén jobb, mint amit valaha énekelt a nyolcvanas években.

• reynaud #32224
    Az új generáció felsorolásához feltétlen meg kell említeni,
    Tom Garrow
    Digimax
    Carino Cat

Én jót mosolygók azokon akik úgy kezelik a mai italo-disco zenéket mintha ezek a 80s évekhez képest valami más dallamvilágot hoznának,pedig nem,az alapstílusjegyek megmaradtak, ha ez nem így lenne akkor azt már nem lehetne italo-euro disco stílusként címkézni.
    Van persze néhány előadó akik úgy tudtak egészen új hangzást,dallamokat varázsolni a produkcióikban ,hogy ezzel együtt a stílus határain belül maradtak.
    1 példa,felhívom a figyelmet Matt Pop kommentjére .
    Tom Garrow
  • ItaloMucsacso70
    "Esetleg valami hasonló New Italo zenét tud valaki ajánlani??"

Érdekes felvetés!
    Először is tudja valaki hogy ki mondta ki először és mire hogy NEW ITALO?
    Valójában mit is takar ez a kifejezés?
    Talán nem véletlenül kapta 2010-ben a topik a nyitáskor ezt a megnevezést.
    "Napjaink Italo zenéje a 80-as évek stílusában"
    De valójában mikortól is beszélhetünk arról hogy egy New italo zenét hallunk?
    Nehéz ezt dátumhoz kötni.
    De mégis csak kell valami időponthoz illetve dalhoz kötni az elindulást.
    Személy szerint a a 20 éve kiadott
    Program 4 Feat. Mark Brandy - Bam Bam (80's Again Mix) óta beszélek én a stílus megjelenéséről.
    Biztos voltak már előtte is ilyen hangzású dalok de számomra ez az első olyan nóta ami a figyelmemet erre az irányzatra fókuszálta.
    Hogy kik voltak az első fecskék akik beindították újra erről szerintem mindenkinek más név ugorna be.
    De az biztos hogy elévülhetetlen érdemei vannak olyan előadóknak mint Cliff Wedge, JohnnyM5 , ill. Ryan Paris-nak.
    Külön csoportba sorolom a régi nagy visszatérőket és azokat akik felültek erre a hullámra és új előadóként lettek a stílus kedvencei..
    Azok akik anno már nagy kedvencek voltak és új új dalokkal jelentkeztek ebben a stílusban.
    Alan Cook,Albert One,Brian Ice,Closed,Dyva,Eddy Huntington,Fabian Nesti,Fred Ventura ,Gazebo,George Aaron,Ken Laszlo,Kristian Conde,
    Lenroy,Linda Jo Rizzo,Miko Mission,Savage,Squash Gang ,Tom Hooker , Joy Peters, lehetne még sorolni szerencsére.

Aztán megemlítenék pár olyan előadót , csapatot is akik már valóban a New Generations jegyében születtek meg és nagy kedvencek lettek.
    Amaya,Italove,Magic System D.J.,Mirko Hirsch,Mode One,Night In Wales ,Peter Arcade,Roby & Claudia,Elen Cora,Tobias Bernstrup,Victor Ark,Yuhniversia ,Peter Wilson, tudom rengetegen kimaradtak de ez csak egy rövid felsorolás volt.

2000 óta legszerényebb számítás szerint is 700 New Italo Maxi vinyl jelent meg.
    És ugye ez csak a legszűkebb keresztmetszete a zenei formátumnak.
    Több ezer olyan maxi kiadvány született szintén ebben a stílusban ami csak Digitális kiadványt ért meg.
    És akkor még ott vannak olyan sorozatok mint a ZYX Italo Disco New Generation Vol. a New Italo Disco Revival Vol
    vagy a From Russia With Italo Disco amikben szintén vannak olyan egyke dalok ami figyelmet érdemel de nem jelentek meg
    külön maxikon.
    Nem beszélve a több ezer külön külön beszerezhető New Italo dalról.
    Szerencsére magyarok is letették ebben a stílusban már a névjegyüket nagyon sok jó dallal.
    Italobox/Energy Voice, Mflex, Birizdo I Am, Electro Potato,
    Külön öröm és elismerés hogy nekik kivétel nélkül már vinyl megjelenésük is van ill. mindegyikük dolgozott már a stílusban nagy névvel.

Visszatérve a kérdésedhez.
    Az Apolo - Kiss Me Tonight egy remek dal ami jó pár évvel előtte már megszületett mint ahogy azt 2019-ben megjelent az AMD-nél.
    Talán az új kiadványa is meg fogja ütni ezt a szintet a samplek meghallgatása alapján.
    Nehéz olyan hangú előadót találni mint ő az biztos.

Én csak egy zenét ajánlok figyelmedben ha esetleg még nem ismered amiben szintén ilyen mély hangú előadó énekel.

NEON PEOPLE - MAD ACCELERATION ( ALBUM VERSION 2015 )

Remélem mások is bedobnak pár címet hadd vadászgassak én is valamire.

Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2020.03.01. 09:30:51
  • italomanjoco
    Az nem baj, a Vision Talk is még régebbi.de jó zenék ezek. Az Apolo - Kiss Me Tonight is nagyon tetszik. Esetleg valami hasonló New Italo zenét tud valaki ajánlani??
  • ItaloMucsacso70
    Igaz 2014-es de ezt a verziót még csak most szereztem be tőle!

Tobias Bernstrup - Nylon (Hi Nrg Mix)

• gyula1971
    A2 Kristian Conde Feat TQ - Future (Italo Disco Edit)
  • reynaud #32219
    De jó,ennek igazán örülök,amikor azt látom hogy a 80s évek zenéinél megragadt tagok is képesek kilépni a zenei komfortzónájukból!
    Kedves Józsi,szeretettel üdvözöllek a new-italo disco zenék varázslatos világában!
  • reynaud #32218
    A videót nem mellékeltem,pedig ezt látni kell ... :) !

Neo Romantic feat. Wolframm - I Wanna Wake Up With You (Official video)

• ItaloMucsacso70
    Az új Boytronic Albumra várok már nagyon!

• italomanjoco
    Egy nagy kedvencem
  • ItaloMucsacso70
    Inkább ezt ajánlanám. Van még rajta pár finomság az (Italoconnection 2K20 Remix)-en kívül is.
  • reynaud #32214
  • reynaud #32213
    Matthias feat. Mark Bebb - Hold On (Matt Pop Remix)

• reynaud #32212

Neo Romantic feat. Wolframm - I Wanna Wake Up With You (bandcamp)