42864
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• fater68 #32659
    00:26 tól
  • fater68 #32658
    lambada latina Sziasztok Fanok ! Erre a dalra emlékszik valaki ? az előadó és a cím is kellene.Tisztelettel:Bobák Tibor
  • reynaud #32657
    Nekem ez már meg is van,sőt a Synergic Silence - You"re So Fine digitális kiadvány is.
    Ez utóbbit csekkoltam,kiváló minőségű felvételek,érdemes beszerezni.
  • reynaud #32656
    Végre,megszólaltál !
  • reynaud #32655
    Szia,

Néha annak határán táncolok hogy komolyan felvetődik bennem ,van é értelme fórumozni,s ezt szóvá is teszem,aztán csak "belefutok" itt olyan tagokba mint pld. te,akivel lehet egy kis eszmecserét folytatni az aktuális újdonságokról,aztán csak visszatáncolok.
    Jogosan érkezik Rain és Amaximus zrikája ,mert tényleg többször elhatároztam hogy végleg lelépek innen,de úgy tűnik a zene ami számomra egészen kisgyerekkorom óta fontos dolog,egyelőre nem enged,Apukámtól örököltem ezt a zenével kapcsolatos hobbit,óriási lemezgyűjteménye volt bakelit lemezeken,amiket én már 5 évesen pörgettem,s teljesen elvarázsolt.
    Janis Joplin - Mercedes Benz volt az dal ami gyerekként a favorit zeném volt.

Többször leírtam,én alapvetően nem látok semmi rosszat a fórumozásban,sőt hasznosnak tartom,hogy azok a "fazonok" miért morzsolódtak le akikkel jókat lehetett dumálni a zenékről ez egy hosszú téma lenne,amit egyszer máskor esetleg kifejthetünk,én elsősorban arra gondolok hogy akkortájt amikor nagyobb pörgés volt,a mai zenebeszerzési lehetőségekhez képest szűkebb lehetőségek voltak,ergo ami idevonzotta a tagok nagy részét,az a zenemegosztás,csereberélgetés volt.
  • gyula1971
    AlimkhanoV A. & Systems In Blue - 1001 Nights
  • gyula1971
    Oh Istenem,ez a verzió új.
  • djani75
    Köszi ez jól esett.... Azt azért tudni kell, hogy kb. 10 éve ( plusz- minusz 1-2 év) ilyen fazonokkal volt tele a fórum...Órákig beszélgettünk, mentek a zenék, főleg a '80-asban. Mflex-et is onnan ismerem, bár csak virtuálisan...Aztán , mint mindig jött a farokméregetés, a losless vs mp3, meg a többi és azok akik szívesen jártak fórumozni, szépen háttérbe vonultak. Én is. Olvasgattam, hallgattam a zenéket, és néha hozzászóltam... Aztán egy ideje már jól esik megint a régi módon itt lenni, mert a légkör lassan de biztosan változik, de hogy ez meddig lesz így... Na mindegy , bocs a hosszú eszmefuttatásért.... Zenéljünk ! :-)
  • ItaloMucsacso70
    Már vásárolható a Maxi!

01. Italodisco (Flemming Dalum remix)
    02. Italodisco (R-B-X Extended Version)
    03. Italodisco (Italoconnection Remix)
    04. Italodisco (K. Salo Flashback Remix)
    05. Italodisco (Acappella)

Ez sem piskóta!
    https://www.beatport.com/track/italodisco-flemming-dalum-remix/13526460
    Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2020.05.02. 13:19:40
  • ItaloMucsacso70
    Kizárt hogy ez hivatalos.
    Vagy ha az akkor nagyon gyengusz.
  • reynaud #32649
    De ez valami új és hivatalos remix az 1986-os dalból?
    Nem vagyok képben most!
  • ItaloMucsacso70
    1:24-ig holt unalom , onnan meg kezdődik egy nagy kedvencem. Felesleges volt így meghosszabbítani.
  • reynaud #32647
    Fred Venturáék képtelenek hibázni,az original nekem átlagos,de ebben a remixben úgymond nagy durranás,tetszik.
  • reynaud #32646
    Érdekes amit írsz ,s ha már hasonlóság 01.25 min.-tól "Kano - Another Life" zenéjének vezérdallamára erősen hasonlító dallamot hallok.
    Majd talán mások is elmondják a véleményük ezzel kapcsolatban.

s ha megengedsz egy személyeskedést megkarcoló megjegyzést és aztán igyekszem befejezni a puffogást,
    Szóval ,olyan fórumozóból kéne itt több mint te,akivel lehet beszélgetni a zenékről.
    s nem XY youtube user hasztalan,kukába való feltöltéseivel szemeteli tele ezt a topicot!
  • ItaloMucsacso70
    Milyen jól belehúzták a Eighth Wonder - I'm Not Scared -ből azt a jellegzetes részt!
    Nagyon jól sikerült verzió!
  • djani75
    Jó ez a Savage remix...de ha nem tudnám, hogy ki az előadó, csak úgy meghallottam volna, simán rávágom, hogy Itaolove...Vagy csak nekem hasonlít annyira Martin Blix-ék zenéire? A hangzás, a dallamvezetés ...
  • reynaud #32643
    Mennyi hsz-t linkeljek neked ,amikben téma volt már?
    Akad é olyan tag ,akinek ez még ismeretlen,jelentkezzen?!
    Futod a felesleges köröket!
  • reynaud #32642
    Ez new-italo ?
  • reynaud #32641
    Az év eddig kiadott dalai közt ez ott van a spiccen!
  • reynaud #32640
    Egy hosszabb,extended verziót ,s remixet én is díjaznék a dalból ,de ez így ahogy van is nagyon jó!
  • reynaud #32638
    Savage - Italodisco (Italoconnection Remix)

• reynaud #32637
    Savage - Italodisco

• allacska
    ITALOCONNECTION - TRYOUTS FOR THE HUMAN RACE (ORIGINAL VERSION)

ITALOCONNECTION - BLACK JACK (ORIGINAL VERSION)

ITALOCONNECTION - TODAY TOMORROW (INSTRUMENTAL MIX)

Utoljára szerkesztette: allacska, 2020.05.01. 21:08:57
  • allacska
    ELECTRO POTATO FEAT. LISSY - KNOCKING AT MY DOOR (ORIGINAL VERSION)

ELECTRO POTATO FEAT. LISSY - HIGHER (ORIGINAL VERSION)

Utoljára szerkesztette: allacska, 2020.05.01. 21:03:56
  • djani75
    Synergic Silence Italoconnection mixe: Na EZ az !!! Hú, de sokat fog ez nálam szólni... Hangosan ! :-)
  • djani75
    Italoconnection - Nightride kicsit synthwave-re vették a figurát... Elsőre szokatlan volt, de aztán gyorsan megbarátkoztunk egymással... Bár a "hagyományos" Italoconnection zenék és remixek jobban bejönnek, ezt sem fogom eldobni ! Köszi a feltöltést ! UI :Egy jó remix csak lesz belőle :-)
  • gyula1971
    Maxthor - The Last Man On Earth
  • gyula1971
    Eileen - Must Be Dreaming (Mix)
  • wmallas
    Who Da Funk - Shiny Disco Balls - ( ChikoMix Producer Remix Nu Disco )
  • rain70 #32629
    Ez is igaz, Reynaud csávesz barátom, de muszáj a nagyobb nézettség, mert ennek ott így semmi értelme.
    200 valamennyi nézettség, ennyit az első órában egy csatornát nyitó idióta hülyegyerek is többet produkál, aki arról beszél, hogy recskázott 1 órája. Sajnos.
  • gyula1971
    Ian Coleen - PUERTO RICO
  • reynaud #32627
    Nem is te lennél,ha ezt szó nélkül hagytad volna !
  • reynaud #32626
    Szevasz Rain,

YouTube - al kapcsolatban általad leírtak korrekt,így van.
    Azt viszont vegyük figyelembe hogy e rádióban ugyebár nem mainstream zenéket játszanak,hanem egy réteg zenei stílust,elsősorban italo-euro disco,amivel sajnos nagyot nem lehet kasszálni ami a hallgatottságot,érdeklődést illeti,viszont ha a többi e stílust felvállaló rádióhoz mérjük,ez tán a legnépszerűbb,s én azért is díjazom mert ahogy már említettem,gagyi,bóvli zenéket nem játszanak.

Clay zene nálam is bejövős,és szerintem így kerek ahogy van,nekem nem hiányzik ehhez vokál.
    Örülök hogy leírtad a véleményed.
  • ItaloMucsacso70
    Ha már buksi!
    Egy stílusban merően más ajánlat mint amik itt a megszokottak!

For the Mighty Boo

Free Bandcamp
  • rain70 #32624
    Jól van (buksi simogatás), akkor már itt is vagy újra!
  • rain70 #32623
    omg, csak nem, már megint...
  • rain70 #32622
    Álljunk meg itt egy szóra végre valahára! (bocs ezt a besenyő pistabától loptam)
    Most, hogy lett végre időm, kb jó két hónap kihagyás után írni, gyorsan meg is írom, mit gondolok, mert nyilván nem vagy tisztában ezzel a részével.
    Vagyis, azt kellene megérteni, hogy manapság egyetlen olyan, nevezzük oldalnak, ami számít, az maga youtube! Nem a fészbúk.
    Aki ott "sikeres", az k gyorsan el fog terjedni a neten, illetve van feliratkozási bázisa, de a nézettsége és like-ok száma az, amikor a YT algoritmus felkarolja és olyan ismertté teszi, amire még maga az alkotó sem gondolt.
    Na most, teljesen mindegy, hogy ez a "Radio izé...haag" érdemesnek találta, vagy sem. 400 feliratkozóval és 4 nap után épp átlépve a "brutális" 200 db nézettséget, ezt kb a kutya nem nézi és hallgatja. Ez a rádió akkor nyomna a latba, ha a 400 helyett legalább 10 ezer feliratkozója lenne és nézetessége is vagy 5000 lenne 4 nap után. Ez így lfsz, főleg úgy, hogy az egyébként nekem is bejövős Clay zene kb a közepén van valahol és csak azért hallgattam meg, mert pont onnan indul...

Utoljára szerkesztette: rain70, 2020.05.01. 11:08:49
  • reynaud #32621
    Synergic Silence - You're So Fine (Futuro Mix)

• reynaud #32620
    Synergic Silence - You're So Fine (Italoconnection Remix)

• reynaud #32619
    Stockholm Nightlife - It's Happening Again ( Flemming Dalum Remix )